Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım. Sen kaç yaşındasın, kaç aydır istiyorsun?

İnşallah canım. Sen kaç yaşındasın, kaç aydır istiyorsun?
Kuzum ben 34 yaşındayım. 11 yıllık evliyim 10 yaşında bir oğlum var. Evlendiğim ay hemen hamile kaldım ☺ 4 yıla yakın zamandır da 2. Istiyorum ama nasip olmadı henüz.

Eklentiler

• IMG_20210904_134342.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2021-09-15-00-35-11-209_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 76
Selizay hamiş olduğun içime doğmuştu ama ne olur nolmaz diye çok söylemek istemedim kuzum :)) öyle sevindimki. güzel artışlar bekliyoruz şimdi. ayrıca bu ay avokado yiyenler tutturuyor.

Selizay hamiş olduğun içime doğmuştu ama ne olur nolmaz diye çok söylemek istemedim kuzum :)) öyle sevindimki. güzel artışlar bekliyoruz şimdi. ayrıca bu ay avokado yiyenler tutturuyor.
Çok teşekkür ederim şuan hastaneye geldim birazdan kan veririm, inşallah güzel bir değer çıkar

İş avokadodaymış desene

kızlar sat 21 ağustos bat ise 17 eylül dün test yaptım sonra bıraktım öyle 1-2 saat sonra silik çizgi çıkmış şüphede kaldım sizce kan vermeli miyim yoksa bekliyim mi geçen hafta çok kasık sancısı oldu adet olacak gibi his yok içimde ve bacaklarım çok ağrıyor

10 dk sonrası pek sağlıklı olmuyor canım bu sabah ilk idrar ile testi tekrarlasaydın keşke

Kuruma cizgileri hep negatif canım.. Bence yarın bi daha erken gebelik testi yap.. Regl gecikirse kan verirsin..

Testi tekrarlayın kuruma çizgisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…