- 7 Kasım 2014
- 6.898
- 10.538
Bende isteyince hemen oluyor sanıyordum.Hiç bu kadar beklendiğini çevremde duymamıştım şimdi herkese önereceğim şeyler çok.. umarım bu ay gelir ama pek umudum da yok açıkçası..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende isteyince hemen oluyor sanıyordum.Hiç bu kadar beklendiğini çevremde duymamıştım şimdi herkese önereceğim şeyler çok.. umarım bu ay gelir ama pek umudum da yok açıkçası..
İnşallah canım. Sen kaç yaşındasın, kaç aydır istiyorsun?Biz burda büyük bir aileyiz iyisiyle kötüsüyle bu süreci hep birlikte paylaşacağız tabiki. Bak burada ne kadar cok arkadas gorsuk senin gibi umudunu yitiren yoruldum diyen ama ne oldu çok şükür hepsi tek tek güzel haberi verdi senden de gelecek o haber doğru zamanda biliyorum. Geç olsun güç olmasın kuzum.
Kuzum ben 34 yaşındayım. 11 yıllık evliyim 10 yaşında bir oğlum var. Evlendiğim ay hemen hamile kaldım ☺ 4 yıla yakın zamandır da 2. Istiyorum ama nasip olmadı henüz.İnşallah canım. Sen kaç yaşındasın, kaç aydır istiyorsun?
Bu şekilde canım 11. Gün pik oldu, 12. Gün pik devam etti, 13. Gün çatladıSelizay kuzu ovulasyon testlerini çekip atar mısın bi bakiyimm. Kaçıncı gün pik gördün?
Çok sevindim sanki kendim görmüş gibi bı heyecan oldu inşallah sağlıkli gebeliğin doğumun olur canım
Bende 2012 eylül annesiyim bende burdayım hakkimiizda hayırlısı neyse o olsun3 yıldır bende varım.
En kısa sürede gönlünüze göre olsun3 yıldır bende varım.
Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsinBu şekilde canım 11. Gün pik oldu, 12. Gün pik devam etti, 13. Gün çatladı
yinede erkenmis bekleyelim bakalim hakkimizda hayirlisiŞimdi bende PCO var düzensiz reglim . 28 günde bir sayarsak 4 gün kaldı . 5 ayın ortalamasini alırsam 6 gun
Çok teşekkür ederim şuan hastaneye geldim birazdan kan veririm, inşallah güzel bir değer çıkarSelizay hamiş olduğun içime doğmuştu ama ne olur nolmaz diye çok söylemek istemedim kuzum :)) öyle sevindimki. güzel artışlar bekliyoruz şimdi. ayrıca bu ay avokado yiyenler tutturuyor.
Çok heyecanlı ve güzel bir bekleyiş buuuÇok teşekkür ederim şuan hastaneye geldim birazdan kan veririm, inşallah güzel bir değer çıkar
İş avokadodaymış desene
10 dk sonrası pek sağlıklı olmuyor canım bu sabah ilk idrar ile testi tekrarlasaydın keşkekızlar sat 21 ağustos bat ise 17 eylül dün test yaptım sonra bıraktım öyle 1-2 saat sonra silik çizgi çıkmış şüphede kaldım sizce kan vermeli miyim yoksa bekliyim mi geçen hafta çok kasık sancısı oldu adet olacak gibi his yok içimde ve bacaklarım çok ağrıyor
Bende seni merak ettim kan verdin mi diye bakayım dedim ayyy hadi bakalım güzel sonuçların gelsinÇok teşekkür ederim şuan hastaneye geldim birazdan kan veririm, inşallah güzel bir değer çıkar
İş avokadodaymış desene
Şimdi versem sonuç öğlen çıkar, bekle dur oooofBende seni merak ettim kan verdin mi diye bakayım dedim ayyy hadi bakalım güzel sonuçların gelsin
Kuruma cizgileri hep negatif canım.. Bence yarın bi daha erken gebelik testi yap.. Regl gecikirse kan verirsin..kızlar sat 21 ağustos bat ise 17 eylül dün test yaptım sonra bıraktım öyle 1-2 saat sonra silik çizgi çıkmış şüphede kaldım sizce kan vermeli miyim yoksa bekliyim mi geçen hafta çok kasık sancısı oldu adet olacak gibi his yok içimde ve bacaklarım çok ağrıyor
Testi tekrarlayın kuruma çizgisi olabilirkızlar sat 21 ağustos bat ise 17 eylül dün test yaptım sonra bıraktım öyle 1-2 saat sonra silik çizgi çıkmış şüphede kaldım sizce kan vermeli miyim yoksa bekliyim mi geçen hafta çok kasık sancısı oldu adet olacak gibi his yok içimde ve bacaklarım çok ağrıyor