Ben klomen kullandım 3 yumurta catladi ignesiz bakalım nolcak cumartesiye kadar ustuste denicez bakalm =)İnşallah sen naptın bat tarihin ne zaman
Ya şimdi o kadar moralini bozup üzen doktorlar utanır mııııı ayyyy sağlıkla ilerlesiiin yaaSağlık ocağına gidip kan vereceğim sabah, sonucuyla ertssi gün doktora gidicem. O da kan alır yükselme değerlerine bakar
Söyledim, kutuya koydum testi, evlilik yıldönümü hediyen şimdiden vereyim dedim. Sırıta sırıta açtı bu ne diye, sonra bir kutuya bir bana baktı gerçekten mi dedi gözleri doldu sarıldık. Konuşamadık bir süre, şimdi sırıtık sırıtık dolaşıyor evdeEşine söyledin mi canım benim eşim istemiyorum pek başta şimdi gözleri parlıyor ona daha çok canım sıkılıyor =(
Ah canım çok teşekkür ederim, taktikler tuttuYa o kadar mutluyum kiiii tatildeyim valla çok giremedimmm valla işe yaradı tüm taktiklerrrr hayırlı uğurlu olsunnnnn ya valla aşırı heyecanlandımmm günümün en güzel haberiii
Hadi inşallah yumurtlama gününe denk gelir güzel haberlerini duyarız başarılarBen klomen kullandım 3 yumurta catladi ignesiz bakalım nolcak cumartesiye kadar ustuste denicez bakalm =)
Gidip test sonucunu yüzüne fırlatcam yarınYa şimdi o kadar moralini bozup üzen doktorlar utanır mııııı ayyyy sağlıkla ilerlesiiin yaa
EtiketleYapayım lavaboya gidince
Şifa olsun kuzum, ben olmamıştım aşı, şimdi ne olacak bilmiyorumArtık gebelikten yana umudumu kaybedince ilk doz biontech aşımı oldum az önce. İnşallah şifa olur
3 aydan sonra yapıyorlar sanırım, doktorun bilgilendirir seniŞifa olsun kuzum, ben olmamıştım aşı, şimdi ne olacak bilmiyorum
Kızz senle ben kaldık. Allahım nolur bize de hayırlısı ile nasip et
Insallah canimsHadi inşallah yumurtlama gününe denk gelir güzel haberlerini duyarız başarılar
Ay ne guzel=)Söyledim, kutuya koydum testi, evlilik yıldönümü hediyen şimdiden vereyim dedim. Sırıta sırıta açtı bu ne diye, sonra bir kutuya bir bana baktı gerçekten mi dedi gözleri doldu sarıldık. Konuşamadık bir süre, şimdi sırıtık sırıtık dolaşıyor evde
Insallah ben de 1 ay önce aynı şekilde umutsuzca oldum 2 hafta öncede 2.oldumArtık gebelikten yana umudumu kaybedince ilk doz biontech aşımı oldum az önce. İnşallah şifa olur
Baya pikEfsane doğruymuş pike yakın çıktı ovulasyonEki Görüntüle 2916447
YaaaaEfsane doğruymuş pike yakın çıktı ovulasyonEki Görüntüle 2916447
Ben inanıyorum senden de güzel haber gelicek bunu çok hakkediyorsun sabır sabır sabır herşey sabır canim
Kuzu sen laboquick testi nerden aldın?Efsane doğruymuş pike yakın çıktı ovulasyonEki Görüntüle 2916447
İnşallah inşallah inşallah bundan sonra dualarımda olacaksınız söz veriyorumYaaaabana da dua et nolur nolur nolur