Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çook tebrik ederim, belirtileriniz neler acaba?
İnan iki gün önce belirtim yok bu ay da olmadı diye ağladım oturup. Hiçbir şey yoktu. Sadece dün akşam bata 6 gün kala, kasığımda sızı girdi yumurtlama dönemi gibi. Ovulasyon testi yapayım tekrar mi yumurtlama oluyor acaba diye lavaboya gittim, kahve pembe arası akıntım gelmişti. Regl oldum sandım, ama devamı gelmedi. Dünden beri hafif hafif adet olacak hissi var. Meme ağrısı her zaman adet öncesi olduğu gibi hiçbir fark yok, sanki şişkin gibi ama çok dikkatli bakıyorum diye de olabilir Onun dışında hiçbir şey yok, boşuna belirti kovalamışız bunca zamandır

Yaaa ne güzel ayrıntılı anlatmışsın canım benim çok sağol öncelikle Allah Sağlıkla kucağına aldığın zamanları da göstersin benim Mayıs ayında bir düşüğüm var kalp durması sebebiyle, o hamileliğimde tek belirtim göğüs hassasiyetiydi, 21 mm yumurtam vardı bu ayki doktor kontrolümde gördüğüm ama hiçbir belirti yok o yüzden deli gibi belirti arıyorum ben de ama yok :) hayırlısı olsun bakalım, yazdıkların beni umutlandırdı.

İnşallah sen de güzel haberleri alırsın. Hiç belirti arama valla yokmuş çünkü haa bir tek geceleri bazen mide kazıntısı oldu açlık gibi değil de böyle boş mide yanar ya onun gibi, alakası var mıdır bilmiyorum

Ilişki hergun mu oldu kiz nasıl oldu yumrutlama öncesi sonrası?

O mide kazıntısı hep var hatta gidip az önce bir şeyler tırtıkladım,doyma hissim kayboldu bu ara evet her gebelik kendine özel diye çok okudum, aynı kişide farklı gebeliklerde bile belirtiler bambaşka olabiliyor ya da hiç belirti olmayabiliyormuş. Güzel haberlere

Ilişki hergun mu oldu kiz nasıl oldu yumrutlama öncesi sonrası?
22 ağustos sat. 29 da bitti. Adet bittikten 2 gün sonra 31 ağustosta test yapmaya başladım. 2 Eylül de pik gördüm değerlendirdim, 3 eylülde pik devam etti yine değerlendirdim. 4 Eylül çatlama oldu silikleşti onu da değerlendirdim ama hepsi öğle saatlerinde oldu bu sefer. Daha sonra 5 Eylül boş geçti, 6 Eylül yine değerlendirdim. Yani üst üste 3 gün, bir gün ara verdim yine bir defa oldu o şekilde

Ohaaaa varrrrrr kızzzz çok sevindim, ben sana dedim yerleşmedir diye. Hemen doktora git belki tutunması için ilaç falan verir belki.
Yarın sağlık ocağında kan vereyim, perşembe de doktora gideyim dedim ama direk mi doktora gidim bilemedim. O da yine test isteyecek, en azından sonuçla gidersem hastane yine test yapar artış kontrol ederiz diye düşündüm

Aa canım seninle hemen hemen aynıyız, sat 23 Ağustos benim de. 3 Eylülde kontrole gittiğimde 21 mm yumurtam vardı doktor bugün yarın çatlar demişti, ama ben 23 eylülü bekleyeceğim adet tarihimin geçmesini. Bak heveslendim :)

Ben geç kaldim test yapmaktan yaa erken yumurtlama oldu 2 gün niyetlendim öğlen yapmaya ama hep au ictim son gün yakaladım ama kısmet işte

Canım 2 günde 1 beta baktıracaksın ya ilk testi de devam edeceğin hastanede başlasan daha mantıklı olur sanki. Çünkü lab farkı baya farkediyor

Selizay herkese tek tek cevap veriyorsun ya maşallah, sevenin halinden sevenler anlar misali yaşayan kalanlara destek oluyor
Ah canım size cevap vermeyeceğim de kime vereceğim herkese cevap vermeye çalışıyorum, arada kaynayan varsa nolur kusura bakmasın. 1 buçuk yıldır her hamile haberini verene sorular sordum, bugün cevaplamak nasip oldu. İnşallah güzelce yükselir değerlerim inşallah inşallah

Bence öyle yap 1 kez artışa bakarsın 2 gün arayla. Zaten doktora gözüksen de bir şey demeyecek kese görünene kadar bekleyeceksin bir süre. Ona göre nerede kan vereceğine karar verirsin
Doktora gitmem daha mantıklı o zaman, rahim kalınlığına falan bakar en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…