- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 37
Canımçok sevindim senin adına hadi hayırlı olsun. Sağlıklı ilerler İnşaAllah. Seni de bu güzel haberle bu aydan uğurlamış olduk. Darısı bana ve kalan arkadaşlarıma. Dua edin bize peşinizden bizde gelelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımçok sevindim senin adına hadi hayırlı olsun. Sağlıklı ilerler İnşaAllah. Seni de bu güzel haberle bu aydan uğurlamış olduk. Darısı bana ve kalan arkadaşlarıma. Dua edin bize peşinizden bizde gelelim.
Heycanla bekliyorum muhakkak haber veraynen 1 gun kaldi su yarinida atlatirsam tamam
Canim yarin git bi kadın dogumcuya belki daha güzel tutunur ilaç falan verir riske atmaAh canım size cevap vermeyeceğim de kime vereceğim herkese cevap vermeye çalışıyorum, arada kaynayan varsa nolur kusura bakmasın. 1 buçuk yıldır her hamile haberini verene sorular sordum, bugün cevaplamak nasip oldu. İnşallah güzelce yükselir değerlerim inşallah inşallah
Hadi inşallah güzel haberlerinizi duyarız4 gün var
İnşallah canım inşallah, bugünden itibaren dualarım sizeCanımçok sevindim senin adına hadi hayırlı olsun. Sağlıklı ilerler İnşaAllah. Seni de bu güzel haberle bu aydan uğurlamış olduk. Darısı bana ve kalan arkadaşlarıma. Dua edin bize peşinizden bizde gelelim.
Öyle yapacağım canım iyi ki sordum size deCanim yarin git bi kadın dogumcuya belki daha güzel tutunur ilaç falan verir riske atma
Merhaba hali hamilemisin öyleyse çok sevindim hayırlı olsun inşallahCanim yarin git bi kadın dogumcuya belki daha güzel tutunur ilaç falan verir riske atma
Maalesef deneme surecindeyim yine=( merhaba bu arada nasilsinMerhaba hali hamilemisin öyleyse çok sevindim hayırlı olsun inşallah
Elinde ovulasyon varsa yapar mısın bi bakalım pik miYarın sağlık ocağında kan vereyim, perşembe de doktora gideyim dedim ama direk mi doktora gidim bilemedim. O da yine test isteyecek, en azından sonuçla gidersem hastane yine test yapar artış kontrol ederiz diye düşündüm
al bendende o kadar ödüm kopuyor adet olcam diye akintim iyice artti kabizlik vs aklim sus diyorum susmuyorHeycanla bekliyorum muhakkak haber ver
Yapayım lavaboya gidinceElinde ovulasyon varsa yapar mısın bi bakalım pik mi
Allah razı olsun kuzum. Bak gördün mü bebişin sana bu yıl dönümünü bensiz kutlayamazsınız dedi ve hayatınıza merhaba dedi. Dilerim sağlıklı bir şekildede gelir ve elinizden tutar hayat boyu. Gerçekten çok sevindim canım.İnşallah canım inşallah, bugünden itibaren dualarım size
Ay yanlış okudum sanırım kusura bakma .olsun geç olsun güç olmasınMaalesef deneme surecindeyim yine=( merhaba bu arada nasilsin
İyi düşünelim iyi olsun herşey güzel olacak diye düşünüyorum.benimde kasık ağrım ve akıntı devam ediyor. İlk önce senden güzel haber alcaz inşallahal bendende o kadar ödüm kopuyor adet olcam diye akintim iyice artti kabizlik vs aklim sus diyorum susmuyor
senin gune ne kadar varAy yanlış okudum sanırım kusura bakma .olsun geç olsun güç olmasın
Vakti zamanı gelmedi demekki güzel haberlerini alırız inşallah.bende aynı deneme surecindeyim günümü bekliyorum test yapmak icin
Insallah hayurlisi olsun canim=)Ay yanlış okudum sanırım kusura bakma .olsun geç olsun güç olmasın
Vakti zamanı gelmedi demekki güzel haberlerini alırız inşallah.bende aynı deneme surecindeyim günümü bekliyorum test yapmak icin
Şimdi bende PCO var düzensiz reglim . 28 günde bir sayarsak 4 gün kaldı . 5 ayın ortalamasini alırsam 6 gunsenin gune ne kadar var
Eşine söyledin mi canım benim eşim istemiyorum pek başta şimdi gözleri parlıyor ona daha çok canım sıkılıyor =(Yapayım lavaboya gidince
Ya o kadar mutluyum kiiii tatildeyim valla çok giremedimmm valla işe yaradı tüm taktiklerrrr hayırlı uğurlu olsunnnnn ya valla aşırı heyecanlandımmm günümün en güzel haberiii
İnşallah sen naptın bat tarihin ne zamanInsallah hayurlisi olsun canim=)