Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım size cevap vermeyeceğim de kime vereceğim herkese cevap vermeye çalışıyorum, arada kaynayan varsa nolur kusura bakmasın. 1 buçuk yıldır her hamile haberini verene sorular sordum, bugün cevaplamak nasip oldu. İnşallah güzelce yükselir değerlerim inşallah inşallah
Canim yarin git bi kadın dogumcuya belki daha güzel tutunur ilaç falan verir riske atma

Yarın sağlık ocağında kan vereyim, perşembe de doktora gideyim dedim ama direk mi doktora gidim bilemedim. O da yine test isteyecek, en azından sonuçla gidersem hastane yine test yapar artış kontrol ederiz diye düşündüm
Elinde ovulasyon varsa yapar mısın bi bakalım pik mi

İnşallah canım inşallah, bugünden itibaren dualarım size
Allah razı olsun kuzum. Bak gördün mü bebişin sana bu yıl dönümünü bensiz kutlayamazsınız dedi ve hayatınıza merhaba dedi. Dilerim sağlıklı bir şekildede gelir ve elinizden tutar hayat boyu. Gerçekten çok sevindim canım. 😍😘

al bendende o kadar ödüm kopuyor adet olcam diye akintim iyice artti kabizlik vs aklim sus diyorum susmuyor😀
İyi düşünelim iyi olsun herşey güzel olacak diye düşünüyorum.benimde kasık ağrım ve akıntı devam ediyor. İlk önce senden güzel haber alcaz inşallah☺️

X