- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.238
İnternetten Hepsiburadadan aldım çabuk geldi hem de çok memnun kaldım gayet net gösteriyorKuzu sen laboquick testi nerden aldın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternetten Hepsiburadadan aldım çabuk geldi hem de çok memnun kaldım gayet net gösteriyorKuzu sen laboquick testi nerden aldın?
Seni almadan hiç bi yere gitmem ha
Ya bana özelden link falan atar mısın? Yada fotoğrafını atar mısın kaçlı ve ne kadar ons göre bulayım. Trendyoldan aldım bende laboquick ama bu kadar net çıkarmıyor sankiİnternetten Hepsiburadadan aldım çabuk geldi hem de çok memnun kaldım gayet net gösteriyor
Ay sorma canim inşallah emeklerimizin karşılığını alırız bizde senle yumurtlama aynıydı batta aynı gözüküyor bakalim Allahım nasip eylesin bizleredeKızz senle ben kaldık. Allahım nolur bize de hayırlısı ile nasip et
İnşallah canımın içi inşallah Bat 25 yada 26 olcak büyük ihtimalle canım. Akşam biontech aşı oldum, inşallah gecikme falan yapmaz.Ay sorma canim inşallah emeklerimizin karşılığını alırız bizde senle yumurtlama aynıydı batta aynı gözüküyor bakalim Allahım nasip eylesin bizlerede
Hadi insallah canim bakalimİnşallah canımın içi inşallah Bat 25 yada 26 olcak büyük ihtimalle canım. Akşam biontech aşı oldum, inşallah gecikme falan yapmaz.
Bide benKızz senle ben kaldık. Allahım nolur bize de hayırlısı ile nasip et
Bende varımBide ben
Tebrik ederim siziiii hadi güzel bir değerle bizi daha da mutlu edin Çok sevindim adınıza
İnşallahO zman birbirimize en yakın zamanda hamilelik haberi vermek nasip olsun tüm grupcak sevinelim ya birisi kalsa hepimizin umudu oluyor
Vallahi mayıstan beri bende varımKızz senle ben kaldık. Allahım nolur bize de hayırlısı ile nasip et
Vallahi mayıstan beri bende varım
3 yıldır bende varım.Vallahi mayıstan beri bende varım
Ocak ayında başladım, Eylül'e kadar geldim. Bu aydan da umudum yok3 yıldır bende varım.
Hiç bu kadar beklendiğini çevremde duymamıştım şimdi herkese önereceğim şeyler çok.. umarım bu ay gelir ama pek umudum da yok açıkçası..Ocak ayında başladım, Eylül'e kadar geldim. Bu aydan da umudum yok
Ben inanıyorum ki sen o bebeği kucağına alacaksın kuzum ama sakın umudunu yitirme ağlayıp kendini helak etme. Stres en büyük düşman biliyorsun. Kendini hep olacak yönüne doğru itmeye çalış. Buna inan önce. Olacak. Sen bize bu haberi vereceksin ben inanıyorum. Işte ozaman sana şimdi ağla diyeceğim. Sevinç göz yaşın olsun. O.l.a.c.a.kOcak ayında başladım, Eylül'e kadar geldim. Bu aydan da umudum yok
Rabbim geciktiryorsa guzellestiriyordur bunu hep söylerim umutları kaybetmek yok kızlar. Dua ile herşeyin üstesinden geliriz allah'ın izni ile. Zamanı galonca hepimiz vereceğiz güzel haberlerimizi burda yeğenlerimizle çocuklarımızla büük bir aile olacağız Allah'ın izni ile.Hiç bu kadar beklendiğini çevremde duymamıştım şimdi herkese önereceğim şeyler çok.. umarım bu ay gelir ama pek umudum da yok açıkçası..
İnşallah kuzum inşallah. Çok yoruldum artık, eşim izin vermiyor kimseyle bu konu hakkında birşey paylaşayım. Mıh gibi saklıyoruz. Burası çok iyi geliyor, beni sıkan üzen mutlu eden ne varsa yazıyorum. Sizler de destek oluyorsunuz, iyi ki varsınız yoksa içime ata ata sonum ne olur bilmiyorumBen inanıyorum ki sen o bebeği kucağına alacaksın kuzum ama sakın umudunu yitirme ağlayıp kendini helak etme. Stres en büyük düşman biliyorsun. Kendini hep olacak yönüne doğru itmeye çalış. Buna inan önce. Olacak. Sen bize bu haberi vereceksin ben inanıyorum. Işte ozaman sana şimdi ağla diyeceğim. Sevinç göz yaşın olsun. O.l.a.c.a.k
Biz burda büyük bir aileyiz iyisiyle kötüsüyle bu süreci hep birlikte paylaşacağız tabiki. Bak burada ne kadar cok arkadas gorsuk senin gibi umudunu yitiren yoruldum diyen ama ne oldu çok şükür hepsi tek tek güzel haberi verdi senden de gelecek o haber doğru zamanda biliyorum. Geç olsun güç olmasın kuzum.İnşallah kuzum inşallah. Çok yoruldum artık, eşim izin vermiyor kimseyle bu konu hakkında birşey paylaşayım. Mıh gibi saklıyoruz. Burası çok iyi geliyor, beni sıkan üzen mutlu eden ne varsa yazıyorum. Sizler de destek oluyorsunuz, iyi ki varsınız yoksa içime ata ata sonum ne olur bilmiyorum