Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hissetmiştim bunu kanamadan tebrik ederim. Hem kaset test hem akşam idrarı. Sabah tekrarla kesin daha koyu çıkar. Sevindim senin için uzun süredir bunu bekliyordun. Sağlıkla ilerlesin

Kuzum bariz belirgin çizgi var silik falan değil bu söyle bilirsin tabiki ama dünki yaşadığın kanama için de biran önce bi doktora görün sen yine de belki ilaç başlar ne olur ne olmaz

Hayırlı olsun, inş sağlıkla eline al inş Ne güzel haber :)

Söyleme süprüz yap dronlar uçur siz alışıksınuz ayyy valla kendim kadar mutlu oldum çok şey diyesim var,
İyiki varsınız siz olmasanız nasl atlatırdım bu süreci bilmiyorum 1,5 yıl oldu nerdeyse inşallah sağlıkla devam eder ne olur dua edin ne olur

Hiç belli olmaz regli de olblrsinz hamilede adet geçikmesiyle belli olur genelde ama varsa regli 4 gün kala da çıkıyor erken döllenme olunca. İnşallah hamlesinzdr testte çıkmamıştır
benim genelde 2 cocuktada adeti 4 5 gun gecince silik cikti bakalim olmazsa ekime gecicez nasip bu isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…