- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Aynen tehlikeli olmadan önüne geçmelisin.. Pregestron ilacı verirler...Kuzum bariz belirgin çizgi var silik falan değil busöyle bilirsin tabiki ama dünki yaşadığın kanama için de biran önce bi doktora görün sen yine de belki ilaç başlar ne olur ne olmaz
gozun aydin canim regl gunun gecti mi
Kız senin belirtin yoktu dimi
Hissetmiştim bunu kanamadantebrik ederim. Hem kaset test hem akşam idrarı. Sabah tekrarla kesin daha koyu çıkar. Sevindim senin için uzun süredir bunu bekliyordun. Sağlıkla ilerlesin
Kuzum bariz belirgin çizgi var silik falan değil busöyle bilirsin tabiki ama dünki yaşadığın kanama için de biran önce bi doktora görün sen yine de belki ilaç başlar ne olur ne olmaz
Hayırlı olsun, inş sağlıkla eline al inşNe güzel haber :)
İyiki varsınız siz olmasanız nasl atlatırdım bu süreci bilmiyorum 1,5 yıl oldu nerdeyse inşallah sağlıkla devam eder ne olur dua edin ne olurSöyleme süprüz yap dronlar uçur siz alışıksınuzayyy valla kendim kadar mutlu oldum çok şey diyesim var,
bendede 4 gun vardi cikmadi reglye benzer bi durumda yok halaYanılmaz yanılmaz
Yüsra ağlayacağım elim ayağım titriyor tuvalete yere oturdum napcam benn
Çok teşekkür ederim canım 5 gün vargozun aydin canim regl gunun gecti mi
Söyle tabiki hemen gidip kan ver, yarın da hemen doktora görün :)Kızlar inanamıyorum, eşime söyleyeyim mi dayanamıyorum vardır dimi
Kutuya koyup evlilik yıldönümü hediyesi olarak vereceğimAğla ağla ben olsam zırr zırrrr ortalığı yıkardım hakkın sevincini daim etsin rabbim inşallah. Güzel süpriz yap eşine zor ama yap sen dayan kutlayın
5 gunde ve kaset test biz ekim ayina simdiden gecelim cok sevindim senin adina kucagina almayi nasip etsin rabbimÇok teşekkür ederim canım 5 gün var
Amiiiin Allah razı olsun allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın5 gunde ve kaset test biz ekim ayina simdiden gecelim cok sevindim senin adina kucagina almayi nasip etsin rabbim
Yaaa gercekmi buuuuu
bendede 4 gun vardi cikmadi reglye benzer bi durumda yok hala
Yaaa kendim hamile kalmos kadar duygulandim inanamiyorum cok mutlu oldum coookkkkYüsra ağlayacağım elim ayağım titriyor tuvalete yere oturdum napcam benn
Hepsini yazacam bir kendime geleyim inşallah canımmmm çok teşekkür ederimYaaa kendim hamile kalmos kadar duygulandim inanamiyorum cok mutlu oldum coookkkkbu ay ekstra ne yaptın canim sen taktik ver
Ne tatlı dek geldi ama ☺Kutuya koyup evlilik yıldönümü hediyesi olarak vereceğim
Kutuya koyup evlilik yıldönümü hediyesi olarak vereceğim
benim genelde 2 cocuktada adeti 4 5 gun gecince silik cikti bakalim olmazsa ekime gecicez nasip bu islerHiç belli olmaz regli de olblrsinz hamilede adet geçikmesiyle belli olur genelde ama varsa regli 4 gün kala da çıkıyor erken döllenme olunca.İnşallah hamlesinzdr testte çıkmamıştır
Yaa ilk adımı attin inşallah darısı bize çok sevindim selizayim ayrılıyormuyuz biz şimdiHepsini yazacam bir kendime geleyim inşallah canımmmm çok teşekkür ederimcanlarım benim