- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
Aman tanrımmmmm, tebrikleeeer.
benim genelde 2 cocuktada adeti 4 5 gun gecince silik cikti bakalim olmazsa ekime gecicez nasip bu isler
Dualarım seninle sağlıkla devam etsin inşallah mutluluk gözyaşları hakkındır canın benimİyiki varsınız siz olmasanız nasl atlatırdım bu süreci bilmiyorum 1,5 yıl oldu nerdeyse inşallah sağlıkla devam eder ne olur dua edin ne olur
Herkes bir bir gidiyor yüsracım sıra bize ne zaman gelir kiAhhh uleyn başka ne hediye edebilirdin ki bundan daha anlamlıne güzel duygu
Amin canım inşallah ama bu ay çok olumsuz hissediyorum vardır bunda da bir hayır inşallah bu ay o aydır…Öyle deme kuzum dilerim ikimiz beraber veririz haberi. Hakkımızda hayırlısı olsun. ALLAH'TAN umut kesilmez canım. Dilerim ikimizde de olur bu ay.
Evet canımregl gunundu ama demi bekle bakalim olmazsan bi kac gun sonra tekrarla
Herkes bir bir gidiyor yüsracım sıra bize ne zaman gelir ki
Yaaaa selizayyyy çook ama çooook sevindim yemin ederimHepsini yazacam bir kendime geleyim inşallah canımmmm çok teşekkür ederimcanlarım benim
Ayrılamayızzzzzz hep sizin başınızdayımYaa ilk adımı attin inşallah darısı bize çok sevindim selizayim ayrılıyormuyuz biz şimdi
Canımm tebrik ederim
Canım benim çok çok çok teşekkür ederim inşallah, sizin için dua edeceğim heppYaaaa selizayyyy çook ama çooook sevindim yemin ederimAllahımmmmm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaaaaaaa ne güzelllllll
Neler yaptik canim yaz etiketle bizi çakşır suyu vardı galiba omu iseyaradı hahahaha ilişki nasıl oldu birde femara mi kullandın hersey i ayrıntısı ile yaz yarın kan ver hemen güzel sonuçlar ile gelAyrılamayızzzzzz hep sizin başınızdayım
Seni almadan hiç bi yere gitmem haBenim herkesi uğurlama gibi huyum var seni de uğurlarım inşallahite kaka yolluyoruz başarılıyız pes etmek yok.ama ekime kaldım ben eylül benim için bitti Ekim açılmasını bekliyorum
Benim de gözüm doldu şimdiDayanamadım kutuya koydum verdim yıldönümü hediyen dedim bu ne dedi sırıta sırıta açtı,, bi bana baktı bir kutuya sonra gözleri doldu sarıldık hiç bir şey konuşamadık
Ay inanmıyorumDayanamadım kutuya koydum verdim yıldönümü hediyen dedim bu ne dedi sırıta sırıta açtı,, bi bana baktı bir kutuya sonra gözleri doldu sarıldık hiç bir şey konuşamadık
Ben inanıyorum senden de güzel haber gelicek bunu çok hakkediyorsun sabır sabır sabır herşey sabır canimBenim herkesi uğurlama gibi huyum var seni de uğurlarım inşallahite kaka yolluyoruz başarılıyız pes etmek yok.ama ekime kaldım ben eylül benim için bitti Ekim açılmasını bekliyorum
Ne güzellll yaaaaa Allah hep böyle mutluluklar yaşatsınDayanamadım kutuya koydum verdim yıldönümü hediyen dedim bu ne dedi sırıta sırıta açtı,, bi bana baktı bir kutuya sonra gözleri doldu sarıldık hiç bir şey konuşamadık
Hemen incirler alınsınnnnnnKızlar herşeyi anlatıyorum bu ay
Biliyorsunuz en son doktordan ağlayarak çıktım senin için yapacak bir şey yok dedi ve yolladı beni hsg çekilen bir yere git biz çekmiyoruz dedi.
Hsg den korktuğum için birkaç ay ovulasyon testi ile deneyeyim dedim, daha önce hiç denememiştim.
Öncelikle her sabah önceki akşamdan iki inciri dörde bölüp zeytinyağına koydum, her sabah aç karnına 2 tane yedim. Eşime çakşır suyu içirecektim ama sonra içemedi vs kaldı açıkçası. Ona her sabah ve bazı akşamlar bir çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedirdim. Ve her sabah ben de bir kaşık yedim.
Ovulasyon testine pik gördüğüm gün ve ondan sonra iki gün toplam 3 gün üst üste değerlendirdim, bir gün ara verdim yine değerlendirdim. Yarım saat yatıp kalktım, sabaha kadar beklemedim. Çatlama gördüğüm günden itibaren her gün bir tane avokado yedim 1 hafta boyunca.
Ve en önemlisi bence bu, yaklaşık 2 ay önce 3,5 yaşındaki yeğenim teyze senin neden bebeğin yok dedi birden, ben de henüz yok falan dedim geçiştirdim. Sonra bana istiyor musun kii bebek dedi evet dedim güldüm. Peki hiç dua ediyor musunn dedi bana ufacık çocuk. O an durdum, evet her zaman inşallah olur diye yüreğimden geçiriyorum ama 1 senedir bir kere namaz kılıp açıp elimi dua etmedim yalan yok. Namaza başladım her namazdan sonra dua ettim. Bilmiyorum bazılarına tuhaf gelebilir ama ben buna inandım nedense..
Düne kadar hiç belirtim yoktu, birden kasık ağrısı ile leke geldi, sonra olanlar oldu biliyorsunuz. Umarım sağlıklı artar değerim. Allahım isteyen herkese nasip etsin, şuan dualarınıza çok ihtiyacım var, ve söz veriyorum hepinize dua edeceğim artık