Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Olablr kuzum bence hiç belli olmaz adet olsa sökülür az da olsa artar dururdu. Bekle yarına gelmezse ver kan istersen inşallah öyle birşey dir ya

Ayy hadi inş güzel sonuçlar alırsınız. Çok değerlendirme şansı arttırıyor gibi bu ay
Insallah ve catladigi akintilarla falan iyice tescillendi daha da olmazsa bence tüpüm tıkalı yani başka seçenek kalmadı hayırlısı olsun sen ne yaptın canims

İnşallah hamilesindir ama bu ilk lekeden sonra kesilmeler benim için normal. Bir de bu bir gelip bir kesilmesi falan psikolojik de oluyor.

Benim reglim yavaş başlar mesela. Her ay aynı şekilde olmasa da böyle. Pazar günü kahverengi leke geldi. Ama hemen gelmeyeceğini bildiğim için hala yoğunlaşmadığı halde regl olduğumu biliyorum. Daha biraz önce ped koydum düşün.
Bazen bir günde bazen iki günde sökülür. Geçen ay gebelik için çok stres yaptım zor başladı işaret verdiği halde..
O yüzden her duruma hazırlıklı ol. İnşallah sevineceğin şekilde sonuçlanır

Yaaa yarın yapmak istiyorum evlilik yıldönümüm. Eğer varsa çok güzel bir hediye olacak bize
İnşaAllah vardır canım. Hayırlısı olsun. Bana ve benim gibi bekleyen diğer arkadaşlara sizlerin bu güzel haberleri ışık oluyor morallerimize bir nebzede olsa iyi geliyor. İnşaAllah bebişin gelir ve sana merhaba der. Bu evlilik yıldönümünü bensiz kutlamayacaktınız herhalde diyip merhaba der hayatiniz.

İnşallah canım, daha önce yaşayıp deneyimlediğim bir şey değildi. Regl kanım gelmeden önce şiddetli ağrım gelirdi hatta. Hiçbiri yok, mevsimsel bir şey de olabilir tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…