Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımsın selizayim rabbim hamilelik surecini rahat gecirmeni nasip eylesin saglikla gelsin yeğenimiz

Çok sevindim canım tebrik ederimm inşallah sağlıkla kucağına alırsın valla gözlerim doldu Allah bize de nasip etsin inşallah

Benim normal bişey olmaz galiba . Bu ay eşim keçiboynuzu yedi yine olmadı gebelik bide incir deneyelim . Ayyy yapmasam içimde kalacak
Yap yap ben 1 tane yedim esim 1 tane yedi ertesi gün ata verdim ama yumurtlamayı kaçırdım bu ay erken yumurtladim incir den yada clife dan galiba

Kız bu ay ben yaptım ama 1 gün yedik 1 gün yemedim korktum prolaktin yükseltiyor dikkat etmek lazım
Ay inciri ben de yedim ama düzenli değil kocam maşallah neredeyse bitirdi benim incir neredeyse 9 aydır zeytinyagindaydi bana da kayinvalidem yapıp vermişti internetten araştırın bi ne kadar uzun kalırsa o kadar faydalı oluyormuş şimdiden hazırlayın ekime gectiyseniz ben beklemedeyim daha

Ben gunluk yaptım ya yoksa kavanozda yapacaktim ama yapamadım

Yap yap ben 1 tane yedim esim 1 tane yedi ertesi gün ata verdim ama yumurtlamayı kaçırdım bu ay erken yumurtladim incir den yada clife dan galiba
Amannn inciride denemedik demeyiz işte zaten önümüzdeki ay aşılama yaptırıcaz bu ay artık elimizdeki son kozları oynayalım bide ovü testi sipariş vericem daha önce minnakkurabiyelerden alıyodum şimdi birgebenin günlüğünü denicem ama strip mi kaset mi ona karar veremedim kaset hiç kullanmadım

Laboquick kullandım ben çok memnun kaldım, gebelik testi de aynı marka, 5 gün önceye rağmen çok net çıkardı. Tavsiye ederim

Ben gunluk yaptım ya yoksa kavanozda yapacaktim ama yapamadım
Canım yarimlik kavanoza incirleri bölüp doldurup üzerine zeytinyağı koymuştu kayinvalidem yani öyle yaparsan bi ay hem sana hem eşine yeter ben baya arastirdim ibn-i sinanin şifası yazıyordu çekirdekleri çok ya sperm ve yumurtayi andırıyor dogurganlikta baya etkiliymis ki Selizay kanıtladı bunu bence

Evet ben her gün koydum birden doldurmadım ama fark etmez heralde daha çok beklemesi daha iyi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…