Belli bir problem yoktu canım sebepsiz dendi, hsg kalmıştı en son tetkik olarak, eşimin değerleri de iyiydi ama 1,5 sene olmadı sebepsizHemen incirler alınsınnnnnnsizde sağlık problemi varmıydı peki
Canımsın selizayim rabbim hamilelik surecini rahat gecirmeni nasip eylesin saglikla gelsin yeğenimizKızlar herşeyi anlatıyorum bu ay
Biliyorsunuz en son doktordan ağlayarak çıktım senin için yapacak bir şey yok dedi ve yolladı beni hsg çekilen bir yere git biz çekmiyoruz dedi.
Hsg den korktuğum için birkaç ay ovulasyon testi ile deneyeyim dedim, daha önce hiç denememiştim.
Öncelikle her sabah önceki akşamdan iki inciri dörde bölüp zeytinyağına koydum, her sabah aç karnına 2 tane yedim. Eşime çakşır suyu içirecektim ama sonra içemedi vs kaldı açıkçası. Ona her sabah ve bazı akşamlar bir çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedirdim. Ve her sabah ben de bir kaşık yedim.
Ovulasyon testine pik gördüğüm gün ve ondan sonra iki gün toplam 3 gün üst üste değerlendirdim, bir gün ara verdim yine değerlendirdim. Yarım saat yatıp kalktım, sabaha kadar beklemedim. Çatlama gördüğüm günden itibaren her gün bir tane avokado yedim 1 hafta boyunca.
Ve en önemlisi bence bu, yaklaşık 2 ay önce 3,5 yaşındaki yeğenim teyze senin neden bebeğin yok dedi birden, ben de henüz yok falan dedim geçiştirdim. Sonra bana istiyor musun kii bebek dedi evet dedim güldüm. Peki hiç dua ediyor musunn dedi bana ufacık çocuk. O an durdum, evet her zaman inşallah olur diye yüreğimden geçiriyorum ama 1 senedir bir kere namaz kılıp açıp elimi dua etmedim yalan yok. Namaza başladım her namazdan sonra dua ettim. Bilmiyorum bazılarına tuhaf gelebilir ama ben buna inandım nedense..
Düne kadar hiç belirtim yoktu, birden kasık ağrısı ile leke geldi, sonra olanlar oldu biliyorsunuz. Umarım sağlıklı artar değerim. Allahım isteyen herkese nasip etsin, şuan dualarınıza çok ihtiyacım var, ve söz veriyorum hepinize dua edeceğim artık
Ah canım benim çok teşekkür ederim iyi ki varsınCanımsın selizayim rabbim hamilelik surecini rahat gecirmeni nasip eylesin saglikla gelsin yeğenimiz
Kız bu ay ben yaptım ama 1 gün yedik 1 gün yemedim korktum prolaktin yükseltiyor dikkat etmek lazımHemen incirler alınsınnnnnnsizde sağlık problemi varmıydı peki
En güzel zamanı bu zamanmışBelli bir problem yoktu canım sebepsiz dendi, hsg kalmıştı en son tetkik olarak, eşimin değerleri de iyiydi ama 1,5 sene olmadı sebepsiz
Benim normal bişey olmaz galiba . Bu ay eşim keçiboynuzu yedi yine olmadı gebelik bide incir deneyelim . Ayyy yapmasam içimde kalacakKız bu ay ben yaptım ama 1 gün yedik 1 gün yemedim korktum prolaktin yükseltiyor dikkat etmek lazım
Çok sevindim canım tebrik ederimm inşallah sağlıkla kucağına alırsın valla gözlerim doldu Allah bize de nasip etsin inşallahKızlar herşeyi anlatıyorum bu ay
Biliyorsunuz en son doktordan ağlayarak çıktım senin için yapacak bir şey yok dedi ve yolladı beni hsg çekilen bir yere git biz çekmiyoruz dedi.
Hsg den korktuğum için birkaç ay ovulasyon testi ile deneyeyim dedim, daha önce hiç denememiştim.
Öncelikle her sabah önceki akşamdan iki inciri dörde bölüp zeytinyağına koydum, her sabah aç karnına 2 tane yedim. Eşime çakşır suyu içirecektim ama sonra içemedi vs kaldı açıkçası. Ona her sabah ve bazı akşamlar bir çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedirdim. Ve her sabah ben de bir kaşık yedim.
Ovulasyon testine pik gördüğüm gün ve ondan sonra iki gün toplam 3 gün üst üste değerlendirdim, bir gün ara verdim yine değerlendirdim. Yarım saat yatıp kalktım, sabaha kadar beklemedim. Çatlama gördüğüm günden itibaren her gün bir tane avokado yedim 1 hafta boyunca.
Ve en önemlisi bence bu, yaklaşık 2 ay önce 3,5 yaşındaki yeğenim teyze senin neden bebeğin yok dedi birden, ben de henüz yok falan dedim geçiştirdim. Sonra bana istiyor musun kii bebek dedi evet dedim güldüm. Peki hiç dua ediyor musunn dedi bana ufacık çocuk. O an durdum, evet her zaman inşallah olur diye yüreğimden geçiriyorum ama 1 senedir bir kere namaz kılıp açıp elimi dua etmedim yalan yok. Namaza başladım her namazdan sonra dua ettim. Bilmiyorum bazılarına tuhaf gelebilir ama ben buna inandım nedense..
Düne kadar hiç belirtim yoktu, birden kasık ağrısı ile leke geldi, sonra olanlar oldu biliyorsunuz. Umarım sağlıklı artar değerim. Allahım isteyen herkese nasip etsin, şuan dualarınıza çok ihtiyacım var, ve söz veriyorum hepinize dua edeceğim artık
Ah canım hediye gibi geldi yarın evlilik yıldönümümüzEn güzel zamanı bu zamanmış
Yap yap ben 1 tane yedim esim 1 tane yedi ertesi gün ata verdim ama yumurtlamayı kaçırdım bu ay erken yumurtladim incir den yada clife dan galibaBenim normal bişey olmaz galiba . Bu ay eşim keçiboynuzu yedi yine olmadı gebelik bide incir deneyelim . Ayyy yapmasam içimde kalacak
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah en kısa sürede alın güzel haberleriÇok sevindim canım tebrik ederimm inşallah sağlıkla kucağına alırsın valla gözlerim doldu Allah bize de nasip etsin inşallah
Ay inciri ben de yedim ama düzenli değil kocam maşallah neredeyse bitirdi benim incir neredeyse 9 aydır zeytinyagindaydi bana da kayinvalidem yapıp vermişti internetten araştırın bi ne kadar uzun kalırsa o kadar faydalı oluyormuş şimdiden hazırlayın ekime gectiyseniz ben beklemedeyim dahaKız bu ay ben yaptım ama 1 gün yedik 1 gün yemedim korktum prolaktin yükseltiyor dikkat etmek lazım
Ben gunluk yaptım ya yoksa kavanozda yapacaktim ama yapamadımAy inciri ben de yedim ama düzenli değil kocam maşallah neredeyse bitirdi benim incir neredeyse 9 aydır zeytinyagindaydi bana da kayinvalidem yapıp vermişti internetten araştırın bi ne kadar uzun kalırsa o kadar faydalı oluyormuş şimdiden hazırlayın ekime gectiyseniz ben beklemedeyim daha
Sağlık ocağına gidip kan vereceğim sabah, sonucuyla ertssi gün doktora gidicem. O da kan alır yükselme değerlerine bakar
Amannn inciride denemedik demeyiz işteYap yap ben 1 tane yedim esim 1 tane yedi ertesi gün ata verdim ama yumurtlamayı kaçırdım bu ay erken yumurtladim incir den yada clife dan galiba
Laboquick kullandım ben çok memnun kaldım, gebelik testi de aynı marka, 5 gün önceye rağmen çok net çıkardı. Tavsiye ederimAmannn inciride denemedik demeyiz iştezaten önümüzdeki ay aşılama yaptırıcaz bu ay artık elimizdeki son kozları oynayalım bide ovü testi sipariş vericem daha önce minnakkurabiyelerden alıyodum şimdi birgebenin günlüğünü denicem ama strip mi kaset mi ona karar veremedim kaset hiç kullanmadım
İnşallah canım inşallah kırdım sanırım ayı lanetiniBenim de gözüm doldu şimdisağlıkla kucağına al insallah. Mayıs grubundan birini kavuşturduk sonunda. Darısı başımıza
Canım yarimlik kavanoza incirleri bölüp doldurup üzerine zeytinyağı koymuştu kayinvalidem yani öyle yaparsan bi ay hem sana hem eşine yeter ben baya arastirdim ibn-i sinanin şifası yazıyordu çekirdekleri çok ya sperm ve yumurtayi andırıyor dogurganlikta baya etkiliymis kiBen gunluk yaptım ya yoksa kavanozda yapacaktim ama yapamadım
Evet ben her gün koydum birden doldurmadım ama fark etmez heralde daha çok beklemesi daha iyi sanırımCanım yarimlik kavanoza incirleri bölüp doldurup üzerine zeytinyağı koymuştu kayinvalidem yani öyle yaparsan bi ay hem sana hem eşine yeter ben baya arastirdim ibn-i sinanin şifası yazıyordu çekirdekleri çok ya sperm ve yumurtayi andırıyor dogurganlikta baya etkiliymis kiSelizay kanıtladı bunu bence