- 6 Şubat 2021
- 5.853
- 5.291
Ne tupcusu kizzzYarın tüpçüye gidiyom ben de. Bakalım neymis, nasilmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne tupcusu kizzzYarın tüpçüye gidiyom ben de. Bakalım neymis, nasilmis
Aciliii mi acabaa, korkuyoom. Sen çektirmis miydin?
Allah cezanı vermesin ya
O ne demek kizYarın tüpçüye gidiyom ben de. Bakalım neymis, nasilmis
NaptinDur birkaç saat tutup kaset test yapam bari
Ayy nereye gideceksin nasıl etkisi bizimle de paylaş. Bakalım bizş ne kadar teşvik edebileceksin Bende gelecek ay oraya doğru bi gidicemYarın tüpçüye gidiyom ben de. Bakalım neymis, nasilmis
Ben batı bekliyorum. çatlama sonrası 9. gündeyim bat 5 veya 7 kaldı. Perşembe bi test yapacağım bakalım yoksa umutlar gelecek ayaInsallah ve catladigi akintilarla falan iyice tescillendi daha da olmazsa bence tüpüm tıkalı yani başka seçenek kalmadı hayırlısı olsun sen ne yaptın canims
Hayırlı olsunnn canıııımmm sağlıkla al kucağına
Kızlar inanamıyorum, eşime söyleyeyim mi dayanamıyorum vardır dimiHayırlı olsunnn canıııımmm sağlıkla al kucağına
Adete 4 gün var kaset test, yanılmaz dimi kızlarrrr
Yüsra ağlayacağım elim ayağım titriyor tuvalete yere oturdum napcam bennBen inanıyorum veeee çooook mutlu oldum kendi sonucum gibi Selizayyyyy Allahım mutluluğunu daim etsin güzel arkadaşım
Hissetmiştim bunu kanamadan tebrik ederim. Hem kaset test hem akşam idrarı. Sabah tekrarla kesin daha koyu çıkar. Sevindim senin için uzun süredir bunu bekliyordun. Sağlıkla ilerlesinAdete 4 gün var kaset test, yanılmaz dimi kızlarrrr
Kuzum bariz belirgin çizgi var silik falan değil bu söyle bilirsin tabiki ama dünki yaşadığın kanama için de biran önce bi doktora görün sen yine de belki ilaç başlar ne olur ne olmazKızlar inanamıyorum, eşime söyleyeyim mi dayanamıyorum vardır dimi
regl gunundu ama demi bekle bakalim olmazsan bi kac gun sonra tekrarlaÇizgi var ama gene aynı koyulukda cok zor gozukuo olsa koyulasırdı dune gore
Hayırlı olsun, inş sağlıkla eline al inş Ne güzel haber :)
Kızlar inanamıyorum, eşime söyleyeyim mi dayanamıyorum vardır dimi