Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün akşam 9 gibi geldi, hala yok, yarın sabah erken test yapmayı düşünüyorum.

Bence yarına kadar bekleyin eğer gelmezse devamı bir test yapın, çok ilginç kesilmesi çünkü.

Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum. Inşaallah ikimizde aynı zamanda güzel haber veririz. Benim bat takvime göre 4 ekim. Bakalım ne olcak. ☺

Doktor kesti ultrosan bile çekti gerek Yok takipte kalalım dedi stresten yükselebilir belki kimbilir

Ay hadi ac kapıyı sen inşallah vardır bisey kiz hemen test yap Allahım insallahhh güzel haber vardır

Üzülme kuzum vardır rabbimin bir hikmeti. Üzülüp kendini daha cok strese sokma evet zor durum zor süreç ama yapacak birşey yok . Allah gönlüne göre versin canım. İnşaAllah bebeğin en kısa zamanda gelir ve bu günleri unutturur sana. Ben inanıyorum ki sen burda o güzel haberi bize vereceksin. Üzme kendini lütfen

Kızlar ovulasyon yapmak için lavaboya gittim, hastalanmışım. Nasıl olabilir böyle bir şey daha 5 6 gün vardı yumurtlamaya göre
Bende bata 5 kala adet oldum . Acaba hamilemiyim test ne zaman yapayım diye düşünmeye fırsat vermedi pat diye geldi

Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum. Inşaallah ikimizde aynı zamanda güzel haber veririz. Benim bat takvime göre 4 ekim. Bakalım ne olcak. ☺
benimde 3 ekim bakalım hangimiz vereceğiz ilk güzel haberi de ben sana devrediyorum bu ay hakkımı ben çok ümitsizim bu ay....

Kızlar az önce lavaboya gittim, normal renksiz akıntı gelmiş. Dün adet olmuş olsam bugün renksiz gelemezdi heralde değil mi? Peki dün yaşadığım neydi? Şuan yoğun bir şekilde adet olacak hissim devam ediyor ama yok. Sadece dün iç çamaşırımda kahve leke, ve peçeteye sildiğim gelen kahve akıntım vardı. Her zaman adetim o şekilde başlar 3,5 saate sökülürdü. Nerdeyse 24 saat olacak başka gelmedi, daha önce böyle bir şey yaşamadığım için içimde ufak bir heyecanla beraber hayal kırıklığı yaşayacağım korkusu var. Hayrolsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…