Bugün regl günüm canımben beklicem 1 gun daha regli gunumdede beklerim ertesi sabaha yaparim artik eger gelmezse tabi
Ablam gelmedi gelse yapcam hemen test onda gelıom dedi nasıl sabırsızım yahaber et bari bizede umut olsun
Dün akşam 9 gibi geldi, hala yok, yarın sabah erken test yapmayı düşünüyorum.Daha önce yerleşme kanaması yaşamıştım ben de cevap vereyim. Benim adete 4 gün ve 3 gün varken çamaşırımda kahverengi kan şeklinde bir lekelenmem oldu. Sürekli değildi. Hatta 3 gün varken doktor randevum vardı beta bakıldı 1,69 mu ne çıkmıştı beta.
adet tarihim 1 gün geçince evde kaset test yapmıştım belirgin çift çizgi gördüm kan verdim 73 çıktı değer de.
bu ay sildikçe peçeteye gelen kahverengi akıntım ise sabah yazdığım gibi adete döndü. O yüzden yapacağın şey en az 2 gün bekle adet gelmezse direkt kan ver
ayyyy inşallah yerleşmedir.Dün akşam 9 gibi geldi, hala yok, yarın sabah erken test yapmayı düşünüyorum.
Bence yarına kadar bekleyin eğer gelmezse devamı bir test yapın, çok ilginç kesilmesi çünkü.Kızlar acil bakın buraya, dün regl oldum dedim ama dün peçeteye gelen dışında hiçbir şey gelmedi bu saate kadar. Normalde regl sancısı gelince ağrı kesici içmeden duramam. Ağrım olmadı henüz. Daha önce böyle bir şey yaşamadım, acaba yerleşme kanaması mı oldu diye düşünüyorum şuan sizce olabilir mi? @Yusra30 @HaliMaviesra @A R Y A @Sasa234
bende mi regli gunu yapsam bilemedimBugün regl günüm canım
hadi hayirli haberle gel canimAblam gelmedi gelse yapcam hemen test onda gelıom dedi nasıl sabırsızım ya
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum. Inşaallah ikimizde aynı zamanda güzel haber veririz. Benim bat takvime göre 4 ekim. Bakalım ne olcak. ☺geçen ay bende ovilasyon testi yapmama rağmen gün aşırı denedim olmadı benim eşimde de hız sorunu var diye gün aşırı deniyorum yine ama o hafta 2 gün deneyeceğim bu ayda bal polen propolis arı sütü yiyoruz bizde ekstra olarak bu ay takviye vermedi doktoru gerek yok dedi hadi hayırlısı inşallah önce hangimiz vereceğiz mucizeyi......
Doktor kesti ultrosan bile çekti gerek Yok takipte kalalım dedi stresten yükselebilir belki kimbilirTriod ilacını kesme eğer doktor demediyse bazısı sürekli kulanırmış ömür boyu komşum asla kesmedi sorunu troid hormonu yükselirdi kadın hamile kaldıdoğurdu bile. Bazen düşünüyorm olacaksa zorlamıyor bence biz üstüne düştükçe sapıtıyor inadına.
Ay hadi ac kapıyı sen inşallah vardır bisey kiz hemen test yapKızlar acil bakın buraya, dün regl oldum dedim ama dün peçeteye gelen dışında hiçbir şey gelmedi bu saate kadar. Normalde regl sancısı gelince ağrı kesici içmeden duramam. Ağrım olmadı henüz. Daha önce böyle bir şey yaşamadım, acaba yerleşme kanaması mı oldu diye düşünüyorum şuan sizce olabilir mi? @Yusra30 @HaliMaviesra @A R Y A @Sasa234
Üzülme kuzum vardır rabbimin bir hikmeti. Üzülüp kendini daha cok strese sokma evet zor durum zor süreç ama yapacak birşey yok . Allah gönlüne göre versin canım. İnşaAllah bebeğin en kısa zamanda gelir ve bu günleri unutturur sana. Ben inanıyorum ki sen burda o güzel haberi bize vereceksin. Üzme kendini lütfenKızlar günaydın. Şuan hastanenin önünde oturmuş ağlıyorum, bugün döngümün 16.günü, kontrole geldim. Yumurtam büyümemiş 10 mm.
Doktor acaba yumurtlama oldu mu diye şüphede kaldı ama rahim duvarında ince. Yumurtlama olsaydı kalın olurdu dedi. Şuan yapacak birşey yok, adet olunca tekrar femara kullanıcaz. Olumlu yanıt alamazsak iğneye başlayacaz. Yumurtalarında var kıymak istemiyorum dedi ( burada neyi kastetti anlayamadım.)
Sonucu hiç böyle beklemiyordum dedi.
Üzgünüm hem de çok... Şuan arabama binip sürüp evime gidecek halim bile kalmadı. Arabanın önünde kaldırıma oturmuş halime ağlıyorum.
Bende bata 5 kala adet oldum . Acaba hamilemiyim test ne zaman yapayım diye düşünmeye fırsat vermedi pat diye geldiKızlar ovulasyon yapmak için lavaboya gittim, hastalanmışım. Nasıl olabilir böyle bir şey daha 5 6 gün vardı yumurtlamaya göre
Negatif cıktı cnmbende mi regli gunu yapsam bilemedim
benimde 3 ekim bakalım hangimiz vereceğiz ilk güzel haberi de ben sana devrediyorum bu ay hakkımı ben çok ümitsizim bu ay....Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum. Inşaallah ikimizde aynı zamanda güzel haber veririz. Benim bat takvime göre 4 ekim. Bakalım ne olcak. ☺
hadi hayirli haberle gel canim
Hayırlısı olsun canım bu ay iğnesiz kendim denicem ya femara ile sadecetuh ya neyse obur aya artik orda bulusuruz yine
Ya dün ben de adet oldum sandım hatta çok üzüldüm ama bir daha gelmedi, yoğun bir şekilde geldi mi senin?Bende bata 5 kala adet oldum . Acaba hamilemiyim test ne zaman yapayım diye düşünmeye fırsat vermedi pat diye geldi
Bilmiyorum valla artık. Bu 5. Deneyisim oncelerinde hiç olmadı .iyi düşünelim iyi olsunBunların hepsi çok vücudumuzu dinlediğimizden.. Gebelik testi ile negatif görün hemen bütün belrtiler kayboluyor