- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
Az kalmış inşallah olmazsın16sinda regl olcam
Benimde adetim başladğı anda en fazla yrım günde sökülür. Gebelik ihtimali var ama inşallah öyledirKızlar az önce lavaboya gittim, normal renksiz akıntı gelmiş. Dün adet olmuş olsam bugün renksiz gelemezdi heralde değil mi? Peki dün yaşadığım neydi? Şuan yoğun bir şekilde adet olacak hissim devam ediyor ama yok. Sadece dün iç çamaşırımda kahve leke, ve peçeteye sildiğim gelen kahve akıntım vardı. Her zaman adetim o şekilde başlar 3,5 saate sökülürdü. Nerdeyse 24 saat olacak başla gelmedi, daha önce böyle bir şey yaşamadığım için içimde ufak bir heyecanla beraber hayal kırıklığı yaşayacağım korkusu var. Hayrolsun inşallah
Bence direk kan verin netice alırsınız.gununuz gecmismiydiKızlar az önce lavaboya gittim, normal renksiz akıntı gelmiş. Dün adet olmuş olsam bugün renksiz gelemezdi heralde değil mi? Peki dün yaşadığım neydi? Şuan yoğun bir şekilde adet olacak hissim devam ediyor ama yok. Sadece dün iç çamaşırımda kahve leke, ve peçeteye sildiğim gelen kahve akıntım vardı. Her zaman adetim o şekilde başlar 3,5 saate sökülürdü. Nerdeyse 24 saat olacak başka gelmedi, daha önce böyle bir şey yaşamadığım için içimde ufak bir heyecanla beraber hayal kırıklığı yaşayacağım korkusu var. Hayrolsun inşallah
4 gün varBence direk kan verin netice alırsınız.gununuz gecmismiydi
Öyle deme kuzum dilerim ikimiz beraber veririz haberi. Hakkımızda hayırlısı olsun. ALLAH'TAN umut kesilmez canım. Dilerim ikimizde de olur bu ay.benimde 3 ekim bakalım hangimiz vereceğiz ilk güzel haberi de ben sana devrediyorum bu ay hakkımı ben çok ümitsizim bu ay....
Olabilir canımKızlar acil bakın buraya, dün regl oldum dedim ama dün peçeteye gelen dışında hiçbir şey gelmedi bu saate kadar. Normalde regl sancısı gelince ağrı kesici içmeden duramam. Ağrım olmadı henüz. Daha önce böyle bir şey yaşamadım, acaba yerleşme kanaması mı oldu diye düşünüyorum şuan sizce olabilir mi?Yusra-61 Hali @Esrakcshn A R Y A MaviSasa234
İçimi ısıttı mesajın, çok teşekkür ederim canımÜzülme kuzum vardır rabbimin bir hikmeti. Üzülüp kendini daha cok strese sokma evet zor durum zor süreç ama yapacak birşey yok . Allah gönlüne göre versin canım. İnşaAllah bebeğin en kısa zamanda gelir ve bu günleri unutturur sana. Ben inanıyorum ki sen burda o güzel haberi bize vereceksin. Üzme kendini lütfen
Test yapsana kuzu yada kan ver direkKızlar az önce lavaboya gittim, normal renksiz akıntı gelmiş. Dün adet olmuş olsam bugün renksiz gelemezdi heralde değil mi? Peki dün yaşadığım neydi? Şuan yoğun bir şekilde adet olacak hissim devam ediyor ama yok. Sadece dün iç çamaşırımda kahve leke, ve peçeteye sildiğim gelen kahve akıntım vardı. Her zaman adetim o şekilde başlar 3,5 saate sökülürdü. Nerdeyse 24 saat olacak başka gelmedi, daha önce böyle bir şey yaşamadığım için içimde ufak bir heyecanla beraber hayal kırıklığı yaşayacağım korkusu var. Hayrolsun inşallah
Ayy umarım yerleşme kanamasıdır. Biraz daha sabret bakalım. Ama stres yapmamaya çalış...Kızlar az önce lavaboya gittim, normal renksiz akıntı gelmiş. Dün adet olmuş olsam bugün renksiz gelemezdi heralde değil mi? Peki dün yaşadığım neydi? Şuan yoğun bir şekilde adet olacak hissim devam ediyor ama yok. Sadece dün iç çamaşırımda kahve leke, ve peçeteye sildiğim gelen kahve akıntım vardı. Her zaman adetim o şekilde başlar 3,5 saate sökülürdü. Nerdeyse 24 saat olacak başka gelmedi, daha önce böyle bir şey yaşamadığım için içimde ufak bir heyecanla beraber hayal kırıklığı yaşayacağım korkusu var. Hayrolsun inşallah
Sabah bir erken gebelik testi yapacağım bakalımTest yapsana kuzu yada kan ver direk
Bence 2 gün kadar bekle.. Perşmebe sabahı beraber yapalımSabah bir erken gebelik testi yapacağım bakalım
Kiz test yaptın mı ay hadi inşallah vardır bisiKızlar acil bakın buraya, dün regl oldum dedim ama dün peçeteye gelen dışında hiçbir şey gelmedi bu saate kadar. Normalde regl sancısı gelince ağrı kesici içmeden duramam. Ağrım olmadı henüz. Daha önce böyle bir şey yaşamadım, acaba yerleşme kanaması mı oldu diye düşünüyorum şuan sizce olabilir mi?Yusra-61 Hali @Esrakcshn A R Y A MaviSasa234
Sabah yapacağım inşallahKiz test yaptın mı ay hadi inşallah vardır bisi
Habersiz değil onu da hissettim ama ilski yok dedi o zaman.degerlendircem bütün hafta dün başladım sperm testi yapmıştık sıkıntı da yok ondan her gün denicez 5 gün yaniDeğerlendirebildin mi? Biri habersz çatlamış ya :)
Yaaa yarın yapmak istiyorum evlilik yıldönümüm. Eğer varsa çok güzel bir hediye olacak bizeBence 2 gün kadar bekle.. Perşmebe sabahı beraber yapalımBirbirimizi teselli ederiz
1 tanecik kaset test alsana bence çıkar az kalmış cunkuSabah yapacağım inşallah
Hemen yap hemeenSabah bir erken gebelik testi yapacağım bakalım
Kaset test de var, erken gebelik testi de. Sabah erken gebelik yaparım diyordum. Akşam kaset yapsam çıkmaz heralde1 tanecik kaset test alsana bence çıkar az kalmış cunku
Ayy hadi inş güzel sonuçlar alırsınız. Çok değerlendirme şansı arttırıyor gibi bu ayHabersiz değil onu da hissettim ama ilski yok dedi o zaman.degerlendircem bütün hafta dün başladım sperm testi yapmıştık sıkıntı da yok ondan her gün denicez 5 gün yani
Doktor kesti ultrosan bile çekti gerek Yok takipte kalalım dedi stresten yükselebilir belki kimbilir