Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde adetim başladğı anda en fazla yrım günde sökülür. Gebelik ihtimali var ama inşallah öyledir

Bence direk kan verin netice alırsınız.gununuz gecmismiydi

benimde 3 ekim bakalım hangimiz vereceğiz ilk güzel haberi de ben sana devrediyorum bu ay hakkımı ben çok ümitsizim bu ay....
Öyle deme kuzum dilerim ikimiz beraber veririz haberi. Hakkımızda hayırlısı olsun. ALLAH'TAN umut kesilmez canım. Dilerim ikimizde de olur bu ay.

Olabilir canım

İçimi ısıttı mesajın, çok teşekkür ederim canım

Test yapsana kuzu yada kan ver direk

Ayy umarım yerleşme kanamasıdır. Biraz daha sabret bakalım. Ama stres yapmamaya çalış...

Kiz test yaptın mı ay hadi inşallah vardır bisi

Değerlendirebildin mi? Biri habersz çatlamış ya :)
Habersiz değil onu da hissettim ama ilski yok dedi o zaman.degerlendircem bütün hafta dün başladım sperm testi yapmıştık sıkıntı da yok ondan her gün denicez 5 gün yani

Habersiz değil onu da hissettim ama ilski yok dedi o zaman.degerlendircem bütün hafta dün başladım sperm testi yapmıştık sıkıntı da yok ondan her gün denicez 5 gün yani
Ayy hadi inş güzel sonuçlar alırsınız. Çok değerlendirme şansı arttırıyor gibi bu ay

Doktor kesti ultrosan bile çekti gerek Yok takipte kalalım dedi stresten yükselebilir belki kimbilir

Stresten bol ney var benim hayatım şen şakrak bile olsa ben yanımda olan bir olaydan stres yapan insanım stres elimde olan birşey değil ki çoçuk bizede stresli gelsin ne var sankim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…