Ama ondan 1 hafta sonra gebelik testi yaptığımda negatif çıktıkan sonucuna göre gebesiniz
Zaten kan testinden 1 gün sonra regl olmuştum…kan sonucuna göre gebesiniz
benıde alırmısınız . bat 17eylül. 2yıldır deniyoruz. yaş 30Hanımlar hoşgeldinizListeye aldım sizleri de
Daha önce yerleşme kanaması yaşamıştım ben de cevap vereyim. Benim adete 4 gün ve 3 gün varken çamaşırımda kahverengi kan şeklinde bir lekelenmem oldu. Sürekli değildi. Hatta 3 gün varken doktor randevum vardı beta bakıldı 1,69 mu ne çıkmıştı beta.Kızlar acil bakın buraya, dün regl oldum dedim ama dün peçeteye gelen dışında hiçbir şey gelmedi bu saate kadar. Normalde regl sancısı gelince ağrı kesici içmeden duramam. Ağrım olmadı henüz. Daha önce böyle bir şey yaşamadım, acaba yerleşme kanaması mı oldu diye düşünüyorum şuan sizce olabilir mi?Yusra-61 Hali Maviesra A R Y A MaviSasa234
Ben de 13. Gün ve 15. Gün yakaladım catlamayi. Geçen ayda 13. Gün çatladı.iki uygulama kullanıyorumBen bu ay 14. gün çatlamayı yakaladım. Batım şimdi 19 veya 21 bekliyorum :) Belirtisizlikte bir belirtidir diyerek umutla bekliyorum
Bat ne zamandiaynen oyle bu ayda olmazsa ekim ayinda girmicem buraya
kimyasal geçirmiş olabilirsiniz.Zaten kan testinden 1 gün sonra regl olmuştum…
Ayy evet.. Bende takipteyim biri bata 5-6 gün kala pozitifi görse hemen test yapıcamBen de 13. Gün ve 15. Gün yakaladım catlamayi. Geçen ayda 13. Gün çatladı.iki uygulama kullanıyorum
Dongum 28 günde bir olursa 18 Eylül regl günlerini ortalamasını aldığımda diğer uygulama 30 günde bir 20 eylul gosteriyor .umudumuzu yitirmeyelim aynı zamanlardaymisiz az kaldı
Ya dün bel ağrısından kasık agrisindan duramıyordum .bugün birşey yok. Anlam veremedim birgün agriyir birgün geçiyorAyy evet.. Bende takipteyim biri bata 5-6 gün kala pozitifi görse hemen test yapıcam
Benim de bat 20 varmı belirtiniz gebeliğe dairBeni de ekler misiniz kizlar yas 28 bat 19 Eylül
bendede hic bir belirti yok akinti var bide gaz afedersinde simdiye kivranmam lazimdiBende beklıyorm ama hala yok agrımda yok geçti
16sinda regl olcamBat ne zamandi
Birazdan test yapcam ams hiç ümidim yokbendede hic bir belirti yok akinti var bide gaz afedersinde simdiye kivranmam lazimdi
ben beklicem 1 gun daha regli gunumdede beklerim ertesi sabaha yaparim artik eger gelmezse tabiBirazdan test yapcam ams hiç ümidim yok
Bunların hepsi çok vücudumuzu dinlediğimizden.. Gebelik testi ile negatif görün hemen bütün belrtiler kayboluyorYa dün bel ağrısından kasık agrisindan duramıyordum .bugün birşey yok. Anlam veremedim birgün agriyir birgün geçiyor
haber et bari bizede umut olsunBirazdan test yapcam ams hiç ümidim yok