Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar acil bakın buraya, dün regl oldum dedim ama dün peçeteye gelen dışında hiçbir şey gelmedi bu saate kadar. Normalde regl sancısı gelince ağrı kesici içmeden duramam. Ağrım olmadı henüz. Daha önce böyle bir şey yaşamadım, acaba yerleşme kanaması mı oldu diye düşünüyorum şuan sizce olabilir mi? Yusra-61 Hali Maviesra A R Y A MaviSasa234

Daha önce yerleşme kanaması yaşamıştım ben de cevap vereyim. Benim adete 4 gün ve 3 gün varken çamaşırımda kahverengi kan şeklinde bir lekelenmem oldu. Sürekli değildi. Hatta 3 gün varken doktor randevum vardı beta bakıldı 1,69 mu ne çıkmıştı beta.

adet tarihim 1 gün geçince evde kaset test yapmıştım belirgin çift çizgi gördüm kan verdim 73 çıktı değer de.

bu ay sildikçe peçeteye gelen kahverengi akıntım ise sabah yazdığım gibi adete döndü. O yüzden yapacağın şey en az 2 gün bekle adet gelmezse direkt kan ver

Ben bu ay 14. gün çatlamayı yakaladım. Batım şimdi 19 veya 21 bekliyorum :) Belirtisizlikte bir belirtidir diyerek umutla bekliyorum
Ben de 13. Gün ve 15. Gün yakaladım catlamayi. Geçen ayda 13. Gün çatladı.iki uygulama kullanıyorum
Dongum 28 günde bir olursa 18 Eylül regl günlerini ortalamasını aldığımda diğer uygulama 30 günde bir 20 eylul gosteriyor .umudumuzu yitirmeyelim aynı zamanlardaymisiz az kaldı

Ayy evet.. Bende takipteyim biri bata 5-6 gün kala pozitifi görse hemen test yapıcam

Kızlar Dün yumurtam çatladı akıntı geldi bugun hala kasıklarımda sancı var yumurta tüplerde olabilir mi? Bugünü de değerlendireyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…