- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Kuzu için nasıl rahat edecekse.. Aklına soru işareti kalmayacak yol neyse öyle devam et :)Kaset test de var, erken gebelik testi de. Sabah erken gebelik yaparım diyordum. Akşam kaset yapsam çıkmaz heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu için nasıl rahat edecekse.. Aklına soru işareti kalmayacak yol neyse öyle devam et :)Kaset test de var, erken gebelik testi de. Sabah erken gebelik yaparım diyordum. Akşam kaset yapsam çıkmaz heralde
Kızlar acil bakın buraya, dün regl oldum dedim ama dün peçeteye gelen dışında hiçbir şey gelmedi bu saate kadar. Normalde regl sancısı gelince ağrı kesici içmeden duramam. Ağrım olmadı henüz. Daha önce böyle bir şey yaşamadım, acaba yerleşme kanaması mı oldu diye düşünüyorum şuan sizce olabilir mi? Yusra-61 Hali Maviesra A R Y A MaviSasa234
Insallah ve catladigi akintilarla falan iyice tescillendi daha da olmazsa bence tüpüm tıkalı yani başka seçenek kalmadı hayırlısı olsun sen ne yaptın canimsAyy hadi inş güzel sonuçlar alırsınız. Çok değerlendirme şansı arttırıyor gibi bu ay
Cikar çıkar yapsana =)Kaset test de var, erken gebelik testi de. Sabah erken gebelik yaparım diyordum. Akşam kaset yapsam çıkmaz heralde
Kaçıncı evlilik yıldönümünüz olacak canım? İnşallah vardır, çok güzel bir hediye olurYaaa yarın yapmak istiyorum evlilik yıldönümüm. Eğer varsa çok güzel bir hediye olacak bize
Kızlar az önce lavaboya gittim, normal renksiz akıntı gelmiş. Dün adet olmuş olsam bugün renksiz gelemezdi heralde değil mi? Peki dün yaşadığım neydi? Şuan yoğun bir şekilde adet olacak hissim devam ediyor ama yok. Sadece dün iç çamaşırımda kahve leke, ve peçeteye sildiğim gelen kahve akıntım vardı. Her zaman adetim o şekilde başlar 3,5 saate sökülürdü. Nerdeyse 24 saat olacak başka gelmedi, daha önce böyle bir şey yaşamadığım için içimde ufak bir heyecanla beraber hayal kırıklığı yaşayacağım korkusu var. Hayrolsun inşallah
İnşaAllah vardır canım. Hayırlısı olsun. Bana ve benim gibi bekleyen diğer arkadaşlara sizlerin bu güzel haberleri ışık oluyor morallerimize bir nebzede olsa iyi geliyor. İnşaAllah bebişin gelir ve sana merhaba der. Bu evlilik yıldönümünü bensiz kutlamayacaktınız herhalde diyip merhaba der hayatiniz.Yaaa yarın yapmak istiyorum evlilik yıldönümüm. Eğer varsa çok güzel bir hediye olacak bize
3 olacak inşallahKaçıncı evlilik yıldönümünüz olacak canım? İnşallah vardır, çok güzel bir hediye olur
Dur birkaç saat tutup kaset test yapam bariCikar çıkar yapsana =)
İnşallah canım, daha önce yaşayıp deneyimlediğim bir şey değildi. Regl kanım gelmeden önce şiddetli ağrım gelirdi hatta. Hiçbiri yok, mevsimsel bir şey de olabilir tabikiİnşallah hamilesindir ama bu ilk lekeden sonra kesilmeler benim için normal. Bir de bu bir gelip bir kesilmesi falan psikolojik de oluyor.
Benim reglim yavaş başlar mesela. Her ay aynı şekilde olmasa da böyle. Pazar günü kahverengi leke geldi. Ama hemen gelmeyeceğini bildiğim için hala yoğunlaşmadığı halde regl olduğumu biliyorum. Daha biraz önce ped koydum düşün.
Bazen bir günde bazen iki günde sökülür. Geçen ay gebelik için çok stres yaptım zor başladı işaret verdiği halde..
O yüzden her duruma hazırlıklı ol. İnşallah sevineceğin şekilde sonuçlanır
insallah tutar canim Allah gonlune gore versinHayırlısı olsun canım bu ay iğnesiz kendim denicem ya femara ile sadece
aynen 1 gun kaldi su yarinida atlatirsam tamamAz kalmış inşallah olmazsın
Yarın tüpçüye gidiyom ben de. Bakalım neymis, nasilmisInsallah ve catladigi akintilarla falan iyice tescillendi daha da olmazsa bence tüpüm tıkalı yani başka seçenek kalmadı hayırlısı olsun sen ne yaptın canims
Çizgi var ama gene aynı koyulukda cok zor gozukuo olsa koyulasırdı dune goreinsallah tutar canim Allah gonlune gore versin
Aaa ciddi misin tüpe mi yönlendirdi doktorYarın tüpçüye gidiyom ben de. Bakalım neymis, nasilmis
Yok yok rahim filmi anlamında tüpçü. Tüplere baktıracağım yaniAaa ciddi misin tüpe mi yönlendirdi doktor
Allah cezanı vermesin yaYok yok rahim filmi anlamında tüpçü. Tüplere baktıracağım yani
Yarın tüpçüye gidiyom ben de. Bakalım neymis, nasilmis
Aciliii mi acabaa, korkuyoom. Sen çektirmis miydin?Güzel sonuçlar alırsın inşalalh tüpçü de canım
Ay nasıl duruyon merak etmeden kizzzzDün akşam 9 gibi geldi, hala yok, yarın sabah erken test yapmayı düşünüyorum.