Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlaç biteli 15-20 gün oldu da ben diğer hormonlarımla baktırayım diye reglin 3. Günü gittim. Az az içtiğim için anca düştü heralde. Bakalım cumartesi doktor ne diyecek

Bekliyorm seninki ne diyecek. İçini ferah tut güzel olur herşey inşallah Allahın izniyle bir bakmışız ummadığımız anda olmuş bebişimiz

Aha bir yumurtam daha catladi 20liklere elveda belki de ikisi agrisim gecti

ama çatladıktan kaç gün sonra çağırıyordu? 3 gün sonrasını nereden dörüyor sıvısı falan kalmaz yani
2 gün sonra falan çağırıyor. Valla bu konuda o kadar çok kafa karışıklığım varki ovulasyon teslerine mi inanayım doktora mı inanayım ben de şaşırdım mesela bana yumurtlama dediği zaman da ovulasyon testinde yumurtlama görmemiştim

Ilaç kestim tiroit gene 4 oldu anlamadim neden yükseliyor delirmemek elde değil canim biyer duzeltiyosun başka ue r bozuluyo

Ilaç kestim tiroit gene 4 oldu anlamadim neden yükseliyor delirmemek elde değil canim biyer duzeltiyosun başka ue r bozuluyo

Triod ilacını kesme eğer doktor demediyse bazısı sürekli kulanırmış ömür boyu komşum asla kesmedi sorunu troid hormonu yükselirdi kadın hamile kaldı doğurdu bile. Bazen düşünüyorm olacaksa zorlamıyor bence biz üstüne düştükçe sapıtıyor inadına.

doktor tahmini söyler testler anı ve hormonu doktorunuz hormon görmez işte onu diyorum bende çatladığında çatlamamış deme durumu oluyor bu yüzden....

Sıkma canini belki gec yumurtlayacaksindir bu ay. Ben kizima dongumun 28. Gununde hamile kaldim. Ki normalde adetim duzenli olurdu. Bazen gec yumurtlamalar olabiliyor. 2 ay oncede adetim gecikti mesela onda da dr bu ay yumurtalarin calismamis tembellik yapmis demisti. Biz kadinlarin cilesi bitmez.. insallah hayirlisiyla vakti zamaninda saglikla evladina kavusursun. Sen ve diger isteyen herkes..

Kızlar bir şey soracagim yumurta oluşmamış ya da gelişmemiş diyorsunuz ya ovulasyonda yine de pik görüyor mu bu takibi yaptiran arkadaşlar ben hic takip yaptırmadım ovulasyon yapıyorum pik görünce de demek ki yumurta var gelişti diyorum haliyle ovulasyona da guvenmemek mi gerekiyor nedir vallahi anlamadim

Ben 10.gün pik gördüm ama doktor yumurtlama yok dedi. Ben de anlamadım birşey canım

Ama femara kullandığım için erken yumurtlama olması gerekiyordu

MERHABA KIZLAR SİZİ UZAKTAN TAKİP EDİYORUM BENDE KASIMDA PLANLIYORUM GEBELİK SPİRAL İLE KORUNUYORUM AMA BÜGÜN İTİBARİ İLE 7 GÜN GECİKMEM VAR SPİRAL KULLANIRKEN BİLİYORUM Kİ ÇOK RİSKLİ O YÜZDEN ŞU AN OLMASIN DİYORUM TABİKİ RABBİM BİLİR HERŞEYİN İYİSİNİ AMA KORKUDAN TEST DE YAPMADIM

Ben 10.gün pik gördüm ama doktor yumurtlama yok dedi. Ben de anlamadım birşey canım
Bu testler de para tuzağı mi doktorlar mi sallamıyor göremiyor düzgün mu bakmıyorlar bilemedim geçen ay ben de pik gördüğüm gün gitmiştim devlet hastanesine rahim kalinligina 10 mm dedi yumurtalar güzel dedi kaç cm dedim napcan dedi napabilirim yani yumurtayla kadın dogumcusun sana gelmişim çocuk yapcam demisim inan hic bilgi vermedi ya travmam var resmen bir tane doktor bulamadım sorularimi yanitlayan

Senin rahim kalinligina kaç mm dedi canım bilgi verdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…