İlaç biteli 15-20 gün oldu da ben diğer hormonlarımla baktırayım diye reglin 3. Günü gittim. Az az içtiğim için anca düştü heralde. Bakalım cumartesi doktor ne diyecek
Bende beklıyorm ama hala yok agrımda yok geçtiadete 1 gun var bel agrisi bile yok 2 gun once agridi bitti kasik agrisida oyle tık yok onlar hep gecti o ara geliyo hatta dedim
Bebişi uyutayım yapcam canımYa bilmiyorum ama benden iğne etkisi çabuk geçti o zaman çünkü ben Bi daha hiç göremedim canım. Eğer gebelik varsa çizginin koyulaşması gerek ve sabah denersen daha iyi olur
2 gün sonra falan çağırıyor. Valla bu konuda o kadar çok kafa karışıklığım varki ovulasyon teslerine mi inanayım doktora mı inanayım ben de şaşırdımama çatladıktan kaç gün sonra çağırıyordu? 3 gün sonrasını nereden dörüyor sıvısı falan kalmaz yani
Ilaç kestim tiroit gene 4 oldu anlamadim neden yükseliyor delirmemek elde değil canim biyer duzeltiyosun başka ue r bozuluyoHer doktor farklı ya bende salı ve cuma olacak şekilde kullandım 1 ayda2.58 oldu devam ettim içmeye et dedi doktor rahatsız oldum ilaçtan 2 tanesini içmedim şuan kaç merak etmiyor değilim. Bir anlık bu hormon oynak birşey. Triod de etkilermiş bunu benimde çıktığı ay triodim 2.80 olmuştu normalde 1.30 du hormonların ağzına tüküreyim birgün bu azimle inşallah bu çocuğu bulacağız
Ilaç kestim tiroit gene 4 oldu anlamadim neden yükseliyor delirmemek elde değil canim biyer duzeltiyosun başka ue r bozuluyo
24 saat kalıyoronu diyorum işte 24 saatte doktor kontrol etmez ise çatlamadığını düşünüyor...yumurta çatladıktan sonra rahmi sıvı kaplıyormuş. ama ne kadar sürüyor acaba o görüntü
doktor tahmini söyler testler anı ve hormonu doktorunuz hormon görmez işte onu diyorum bende çatladığında çatlamamış deme durumu oluyor bu yüzden....2 gün sonra falan çağırıyor. Valla bu konuda o kadar çok kafa karışıklığım varki ovulasyon teslerine mi inanayım doktora mı inanayım ben de şaşırdımmesela bana yumurtlama dediği zaman da ovulasyon testinde yumurtlama görmemiştim
Sıkma canini belki gec yumurtlayacaksindir bu ay. Ben kizima dongumun 28. Gununde hamile kaldim. Ki normalde adetim duzenli olurdu. Bazen gec yumurtlamalar olabiliyor. 2 ay oncede adetim gecikti mesela onda da dr bu ay yumurtalarin calismamis tembellik yapmis demisti. Biz kadinlarin cilesi bitmez.. insallah hayirlisiyla vakti zamaninda saglikla evladina kavusursun. Sen ve diger isteyen herkes..Kızlar günaydın. Şuan hastanenin önünde oturmuş ağlıyorum, bugün döngümün 16.günü, kontrole geldim. Yumurtam büyümemiş 10 mm.
Doktor acaba yumurtlama oldu mu diye şüphede kaldı ama rahim duvarında ince. Yumurtlama olsaydı kalın olurdu dedi. Şuan yapacak birşey yok, adet olunca tekrar femara kullanıcaz. Olumlu yanıt alamazsak iğneye başlayacaz. Yumurtalarında var kıymak istemiyorum dedi ( burada neyi kastetti anlayamadım.)
Sonucu hiç böyle beklemiyordum dedi.
Üzgünüm hem de çok... Şuan arabama binip sürüp evime gidecek halim bile kalmadı. Arabanın önünde kaldırıma oturmuş halime ağlıyorum.
Ben 10.gün pik gördüm ama doktor yumurtlama yok dedi. Ben de anlamadım birşey canımKızlar bir şey soracagim yumurta oluşmamış ya da gelişmemiş diyorsunuz ya ovulasyonda yine de pik görüyor mu bu takibi yaptiran arkadaşlar ben hic takip yaptırmadım ovulasyon yapıyorum pik görünce de demek ki yumurta var gelişti diyorum haliyle ovulasyona da guvenmemek mi gerekiyor nedir vallahi anlamadim
Değerlendirebildin mi? Biri habersz çatlamış ya :)Aha bir yumurtam daha catladi 20liklere elveda belki de ikisi agrisim gecti
Ama femara kullandığım için erken yumurtlama olması gerekiyorduSıkma canini belki gec yumurtlayacaksindir bu ay. Ben kizima dongumun 28. Gununde hamile kaldim. Ki normalde adetim duzenli olurdu. Bazen gec yumurtlamalar olabiliyor. 2 ay oncede adetim gecikti mesela onda da dr bu ay yumurtalarin calismamis tembellik yapmis demisti. Biz kadinlarin cilesi bitmez.. insallah hayirlisiyla vakti zamaninda saglikla evladina kavusursun. Sen ve diger isteyen herkes..
Bu testler de para tuzağı mi doktorlar mi sallamıyor göremiyor düzgün mu bakmıyorlar bilemedim geçen ay ben de pik gördüğüm gün gitmiştim devlet hastanesine rahim kalinligina 10 mm dedi yumurtalar güzel dedi kaç cm dedim napcan dedi napabilirim yani yumurtayla kadın dogumcusun sana gelmişim çocuk yapcam demisim inan hic bilgi vermedi ya travmam var resmen bir tane doktor bulamadım sorularimi yanitlayanBen 10.gün pik gördüm ama doktor yumurtlama yok dedi. Ben de anlamadım birşey canım
Ben 10.gün pik gördüm ama doktor yumurtlama yok dedi. Ben de anlamadım birşey canım
Senin rahim kalinligina kaç mm dedi canım bilgi verdi miBu testler de para tuzağı mi doktorlar mi sallamıyor göremiyor düzgün mu bakmıyorlar bilemedim geçen ay ben de pik gördüğüm gün gitmiştim devlet hastanesine rahim kalinligina 10 mm dedi yumurtalar güzel dedi kaç cm dedim napcan dedi napabilirim yani yumurtayla kadın dogumcusun sana gelmişim çocuk yapcam demisim inan hic bilgi vermedi ya travmam var resmen bir tane doktor bulamadım sorularimi yanitlayan
Yaptım maalesef negatif gebe değilim yaniSonra tekrar test yaptın mı cnm
Hayır birşey demedi onun için, sadece ince dediSenin rahim kalinligina kaç mm dedi canım bilgi verdi mi