How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Arkadaşlar muharrem ayinda çocuk için okunan dua..

Eklentiler

• IMG_20200824_215834.png
    IMG_20200824_215834.png
    396,7 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar merhaba birşey sorucam benimde 1.5 ay önce yumurtalarim toplandı embiyolarim donduruldu yalnız rahim dinlendirildi çok yumurta olduğundan fakat halen adet olmadım .yani normalde 24 günde olan bennaradan 30 gün geçti halen olmadım adetimi bekliyorum ki tedaviye başlamak için gideyim sonrası transfer olsun bu normal mi sizce ?
Bende de yumurta toplamadan sonra regl geç oldu yaklasik 10 gün kadar normal olduğunu söyledi doktor

Bende eylül ayında transfer olacaklardanım 🥰 adetimi bekliyorum ikinci günü gidicem ve bana da estrofeme başlayacağımızı söyledi doktor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın 🤲🏻

Kızlar ben ginera dogum kontorol hapi kullanuyorum dün gece siddetli kasik agrisi kusma oldu öluyom sandim ağrıdan sizde oldu mu bugün de lucrin ignesi vurulcam önceden de kullqnmistim bu dogum kontorlu hic böyle bisey yapmamisti

Merhaba kızlar benim aslında Ağustosta transfer olacaktı son anda bi ay ertelendi Eylül sonu gibi transferim. Umarım pozitifi görürüz bu süreci sıkıntısız atlatırız beklemesi bile çok zor : (
Merhabalar benimde ertelendi eylul sonu olucak

Kızlaarr konuyu açmıştım ama eşim korona oldu dolayısıyla ben de temaslıyım😔 şimdilik bi belirti yok ama bekliyorum test sonucumu. Adet olmama da çok az kalmıştı. Diğer aya kaldı benim transferim 😔

Kızlar bugün malum 3. Gün doktora gittim normalde doldurulmuş transferi için Ama..sağ ve sol overde5 adet yumurta arasam bulamam cinsinden ...neyse 5çeşit ilaç biri bant olmak üzere...antibiyotiği,kan sulandırıcı ,vitamin... Ben çok farklı bir sürprizle karşılaştım ..normalde geçen sene ekim ayında yaptırdım tüp bebeği,artanlar doldurmuştuk...hastane bugün transferin ücresiz yapacağını söyledi ... 2. Deneme ücretli olacakmış bu önceki tedavinin devamıymış...varmı böyle bişiy çok sevindim..çünkü ben rapor falan yararlanamıyorum önceki tedavim 20000 tl üstüydü.. bunada 6000 tl ayırmıştım
Ben ödeyeceğim ücret. Geçen sene ekim ayımda sadece yumurta toplama olduysa transfer olmadığı için şimdi almıyor olabilirler

Ben varım tabi yine bi durum olup ertelenmesse son 2 aydır ertelenip durdu 😂 tamam bu ay diyemiyo korkuyorum dün adetim bitti şimdi bekliyorum eylül adetini ..

Kızlaarr konuyu açmıştım ama eşim korona oldu dolayısıyla ben de temaslıyım😔 şimdilik bi belirti yok ama bekliyorum test sonucumu. Adet olmama da çok az kalmıştı. Diğer aya kaldı benim transferim 😔
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inş sende bişey çıkmaz bu süreci kolay atlatırsınız

Cok gecmis olsun..belirtiler neidi ..esinizde..insallah cok cabuk atlatir..ve umarim sizdede cikmaz..allah korusun sizleri🙏🙏

Merhaba kızlar 🌸
Ben de bugün tüp bebek görüşmemi yaptım, uzun protokole cuma günü lucrin iğne ile başlıyoruz..
Allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin, çekilen sıkıntıların sonu bebiş olsun inşallah🙏🏻💕

Hayırlısıyla olsun da bir ay sonra olsun 🥰 canını sıkma vitamin kullanıyor musun

d vitamini, folik asit bir de matofin diye bi ilaç kullanıyorum o kadar.
bu arada Çok çok geçmiş olsun canım inşallah eşin bir an önce İyileşir sana da bulaşmaz.Senin sağlığın herşeyden önce gelir. Sen sağlıklı olacaksın ki bebekte tutunsun.

Merhabalar benimde ertelendi eylul sonu olucak

Ben de bi anda çok hasta oldum hatta korona sandık gittik test yaptırdık negatif çıktı ama çok ağır grip olunca doktor direk bi ay daha bekleyelim dedi. Önce çok kızdım doktora ve çok üzüldüm ama her şeyde bi hayır vardır belki tutmayacaktı daha çok üzülecektim. Kendimi teselli ediyorum öyle.

Back