- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.721
Doğum tarihin ne zamandi kaç gün var aramızda 26 mayis ben. Banada doktorum 9 ay sonra basla çalışmalara dedi6 aya kadar olmazsan gel demişti doktor bakalim 20 gün sonra 6 ay olcak bana
Doğum tarihin ne zamandi kaç gün var aramızda 26 mayis ben. Banada doktorum 9 ay sonra basla çalışmalara dedi
Hahaha dimi27 mayıs canım 1 gün varmış aramızda. Benim 2 embriyo daha var şükür. Normal olmaz bizim çalışmaya gerek yok
Yaa keske normal olsaHahaha dimiama bellide olmaz benim tanıdığım 2 kisi var tüp sonrasi doğal genelde şuan. Benimde 3 tane var galiba dondurulmuş
Umarım olurYaa keske normal olsa
Bebeğim 8 aylık oldu. Daha 10 gün önce oldum hiç olasım yoktuHanımlar merhaba henüz adet olmayan var mi? 1 yila kadar normal diyolar ama çoğu kişi bir kaç aya olmuş
Sanki öyle birşey hiç yokmuş gibiBebeğim 8 aylık oldu. Daha 10 gün önce oldum hiç olasım yoktu
Aynen öyle. 1 sene normal dedikleri için o 1 senelik hakkımı sonuna kadar kullanmak istiyordum halbukiSanki öyle birşey hiç yokmuş gibiaylardır alıştık rahata
Sezeryan oldum heray duzenli olarak görüyorum 9 aylık güzellik hemen bitiverdi
Yok canım yalnız değilizYalniz olmamak sevindirici
Benimde 1 hafta sonra 6 ay olacak, bende olmadım. Emzirdigin sürece olmaması normal demişti benim doktorumda. O yüzden rahatım
Amaninbenim kayinvalideminde uzun yillar çocuğu olmamış 40i cikinca ikinciye hamile kalmis ama anlamamış (ikincide benim koca ) 6aylik hesap ederken doğuma gitmiş
İyiyiz cok sukur. Ben dusunur gibiyimKızlar nasılsınız, kimsenin sesi çıkmıyorikinciyi düşüneniniz varmi
Ben hamileyim bir kızım daha olacak InşallahKızlar nasılsınız, kimsenin sesi çıkmıyorikinciyi düşüneniniz varmi
Bende dogum sonrasi ilk reglimi 7 martta oldum. Nisan reglisi gelmedi henuz. Oructan mi hormonlarim mi coştuTeşekür ederim ....
Rabbim hayırlısını versin herşeyin , hamileligimin ilk ayında ağır covid hastasıydım öyle bile tutundu miniğim bilmiyordum da .. oructan değil yine hormonlardr gecikmenizBende dogum sonrasi ilk reglimi 7 martta oldum. Nisan reglisi gelmedi henuz. Oructan mi hormonlarim mi coştubekleyelim bakalim. Emzirirken oluyormus duzensizlikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?