- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.701
Mama kullandığım dönem bizdede felaket gaz vardiBizde de aynı problem var
Gaz ve kabızlık var malesef . Günde 1 kez mama veriyorum, sma kullaniyordum, ondan sanirim arttı. Bugun hipp aldim , insallah faydasını görürüm.Biz dr aşırı gaz problemi ve kusma var 2 gündür. Inşallah düzeliriz
Bende 1kez veriyodum bırakınca müthiş rahatladikGaz ve kabızlık var malesef . Günde 1 kez mama veriyorum, sma kullaniyordum, ondan sanirim arttı. Bugun hipp aldim , insallah faydasını görürüm.
Gaz içinde kimyon içiyoruz, ve sab simplex diye damla veriyorum . 3 aydan sonra düzelir diyorlar , bakalım hayırlısı.
Mamayı bıraktınız mı ben bırakamam çünkü sütüm azMama kullandığım dönem bizdede felaket gaz vardi
Bende biogaia damla veriyorum. Sab simplex de aldım. Onu da vermeye başladımGaz ve kabızlık var malesef . Günde 1 kez mama veriyorum, sma kullaniyordum, ondan sanirim arttı. Bugun hipp aldim , insallah faydasını görürüm.
Gaz içinde kimyon içiyoruz, ve sab simplex diye damla veriyorum . 3 aydan sonra düzelir diyorlar , bakalım hayırlısı.
Benimde az sanırım mama vermiyorum versem mi bilemedim. Kakasini çişini yapıyorsa doymustur diyorlar. 2 ay kontrolünde doktora soracağımMamayı bıraktınız mı ben bırakamam çünkü sütüm az
Evet biraktim saatlerce ağlıyordu gazdan dolayi doktor da birak dedi emdikce sut artar dedi. Tabiki sütun yoksa yapacak bi şey de yok canını hiç sikma benim eşim full mama ile büyümüş mama yada sut bi sekilde büyüyecekler önemli olan sağlıklı olmaları zaten 1-2 ay daha gaz meselesiyle ugrasiriz sonra olmuycak insallhMamayı bıraktınız mı ben bırakamam çünkü sütüm az
Allah yardımcımız olsun inşallahBende biogaia damla veriyorum. Sab simplex de aldım. Onu da vermeye başladım
6. Ayın içindeyim ve halâ adet olmadımHanımlar merhaba henüz adet olmayan var mi? 1 yila kadar normal diyolar ama çoğu kişi bir kaç aya olmuş
Yalniz olmamak sevindirici6. Ayın içindeyim ve halâ adet olmadım
Sezeryan oldum heray duzenli olarak görüyorum 9 aylık güzellik hemen bitiverdi6. Ayın içindeyim ve halâ adet olmadım
Ben de olmadım cnmHanımlar merhaba henüz adet olmayan var mi? 1 yila kadar normal diyolar ama çoğu kişi bir kaç aya olmuş
Benim 40 bitince hemen oldumHanımlar merhaba henüz adet olmayan var mi? 1 yila kadar normal diyolar ama çoğu kişi bir kaç aya olmuş
Ohh ne guzelBenim 40 bitince hemen oldum
Olsakta duzenimizi bilsekBen de olmadım cnm
6 aya kadar olmazsan gel demişti doktor bakalim 20 gün sonra 6 ay olcak banaOlsakta duzenimizi bilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?