- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 39
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #6.401
İnşallah güzel artışlarımız olur ben de salı günü 3. Kanımı verecem 28 eylülde de ben transfer olmustum. Umarım herşey güzel olur hepimiz içinBenim transferim 29 eylüldü cuma günü bhcg 133 çıktı yarın tekrarlıycaz inşallah artış iyi olursa pozitif. 5 sene önce yine zeki beyde tedavi oldum Bi kızım var şimdi kardeş i olucak inşallah. Darısı isteyen herkese
2.transfer bazen Bi sevinç bazende olmadı endişesi. Hayırlısı Allah. Bugün 5.günüm. Bazen belime hafif ağrı giriyor bazende kasıklarım şişiyo yediklerim erimemiş gibiHayırlısı olur insallah güzel haberler sonuçu nezman oğreneceksiniz merak ediyorum bende uludağda olmustum sizin ilkmiydiFDNDNR
Aminnn İnşallah canım. Aramızda 1 gün var 2. kandan sonra neden istedi zaten heryerimiz delik deşik oldu bari kollarımız sağlam kalsaydı ben 2. Kanı yarın vericem inşallah artış iyiyse Bi daha istemesine gerek kalmazİnşallah güzel artışlarımız olur ben de salı günü 3. Kanımı verecem 28 eylülde de ben transfer olmustum. Umarım herşey güzel olur hepimiz için
Benim ilk değerim çok düşüktü 39 ikincisi 139 çıktı o yüzden üçüncüyü istediAminnn İnşallah canım. Aramızda 1 gün var 2. kandan sonra neden istedi zaten heryerimiz delik deşik oldu bari kollarımız sağlam kalsaydı ben 2. Kanı yarın vericem inşallah artış iyiyse Bi daha istemesine gerek kalmaz
Kiminden 4 kez istiyormuş canım düzenli artsında 4 kez ver yeterki güzel haberler olsunBenim ilk değerim çok düşüktü 39 ikincisi 139 çıktı o yüzden üçüncüyü istedi
Valla yeter ki artsın o diyene kadar kan vermeye razıyım inşallah artarKiminden 4 kez istiyormuş canım düzenli artsında 4 kez ver yeterki güzel haberler olsun
Artışın gayet iyi dedikleri gibi önemli olan artış inşallah 3. Kan değerinde güzel artar sağlıkla kavuşursun bebeğineBenim ilk değerim çok düşüktü 39 ikincisi 139 çıktı o yüzden üçüncüyü istedi
Benim göğüs agrım hiç yoktu canım belirtiye bakmaKızlar geçen transferde göğüslerim acıdıydı. şişti dolgundu. Ama transferin 5.günü geçtiydi ve tutmamıştıbu sabah uyandım göğüslerimi elledim yine acısı gitmiş. Buseferde olmamış olabilirmi ki. Valla inanın tükendim üzülüyorum çok.
Aynen ama artacak canım rahat olValla yeter ki artsın o diyene kadar kan vermeye razıyım inşallah artar
Canim.benim goguslerim hic hassas olmadi mesela bu defa. Buna takilma bence tek basina belirleyici etken degil. İnsallah guzel sonuc alacaksinKızlar geçen transferde göğüslerim acıdıydı. şişti dolgundu. Ama transferin 5.günü geçtiydi ve tutmamıştıbu sabah uyandım göğüslerimi elledim yine acısı gitmiş. Buseferde olmamış olabilirmi ki. Valla inanın tükendim üzülüyorum çok.
Hepimize aynı his geliyor emin ol canım. Benimde hiç olmadi göğüs hassasiyeti vs belirti. Hatta 5. Haftadan sonra başladı. Ilaclarin bir sürü yan etkisi var zaten. Bazılarının belirti diye nitelendirdiği durumlar belki de ilaçların etkisi. Zaten doktorlarda aynı şeyi söylüyor. Daha çok erken hem, şimdiden belirti arayıp kendini huzursuz etme. Degerlendir zamanını. Zaten gebe kalınca kusmalar bulantılar çok vaktini alacak seninKızlar geçen transferde göğüslerim acıdıydı. şişti dolgundu. Ama transferin 5.günü geçtiydi ve tutmamıştıbu sabah uyandım göğüslerimi elledim yine acısı gitmiş. Buseferde olmamış olabilirmi ki. Valla inanın tükendim üzülüyorum çok.
Gayet guzel canim. Bebim 12.gun 389du masallah guzel katlamis degerinBugun bidaha kan verdim 9.gun 160 11.gun 453 iyi mi sizce
Cok sukur canimm keseyi ne zaman gordunGayet guzel canim. Bebim 12.gun 389du masallah guzel katlamis degerin
4+3 te beta 3740 iken vajinal gorduk canimCok sukur canimm keseyi ne zaman gordun
Hayırlı olsun canım güzel artmış maşallahBugun bidaha kan verdim 9.gun 160 11.gun 453 iyi mi sizce
Benim ayin 19 unda kese icin tarih ama oda vajinal olur herlade insallh hayilrisyla onu da gorurum4+3 te beta 3740 iken vajinal gorduk canim
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım güzel artmış maşallah
Transferin 18.gunu gorduk keseyi. Buyuk ihtimal vajinal olur cok kucuktur cunkuBenim ayin 19 unda kese icin tarih ama oda vajinal olur herlade insallh hayilrisyla onu da gorurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?