- 20 Kasım 2019
- 304
- 252
- 53
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #6.421
Arkadaşım haklı olabilirsin takıldığım şey... hassasiyet oluyor Bi beş gün sonra fos diye geçiyor. Hani adetin yanaşır göğüs şişer sonra olmana yakın gider öyle bişey.Hepimize aynı his geliyor emin ol canım. Benimde hiç olmadi göğüs hassasiyeti vs belirti. Hatta 5. Haftadan sonra başladı. Ilaclarin bir sürü yan etkisi var zaten. Bazılarının belirti diye nitelendirdiği durumlar belki de ilaçların etkisi. Zaten doktorlarda aynı şeyi söylüyor. Daha çok erken hem, şimdiden belirti arayıp kendini huzursuz etme. Degerlendir zamanını. Zaten gebe kalınca kusmalar bulantılar çok vaktini alacak seniniyi düşün iyi olsun ❤
Maşallah çok iyiBugun bidaha kan verdim 9.gun 160 11.gun 453 iyi mi sizce
Kaçıncı gün embriyosuydu transferiniz acaba?10. Gün değerim 39 du 12. Gün 139 oldu salı günü tekrar kan vereceğim bana dua edin olur mu
5. GünKaçıncı gün embriyosuydu transferiniz acaba?
Çok üzüldüm sizin adınıza artış vardı daha öncesinde sizin değerlerinizde düşüşten önce kanamanız vs oldu muDeğerim 19.1 e düştü ve kahverengi siyah adrt öncesi lekelenmem başladı. Malesef olmadı
Çok üzüldüm canım allahım sabır versin daha hayırlı zamanda olacaktır emin olDeğerim 19.1 e düştü ve kahverengi siyah adrt öncesi lekelenmem başladı. Malesef olmadı
Canım çok üzgünüm.Değerim 19.1 e düştü ve kahverengi siyah adrt öncesi lekelenmem başladı. Malesef olmadı
İnşallah hiçbir şey olmaz meraklanmayın umarım tez zamanda kanamanız da dururKızlar kanamam oldu acile gıttık kalp atısını duyduk cok sukur ama agrım çok fazla kanamam da devam ediyır dua edın bişey olmasın....
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine dualarım seninle canımKızlar kanamam oldu acile gıttık kalp atısını duyduk cok sukur ama agrım çok fazla kanamam da devam ediyır dua edın bişey olmasın....
İnş cnm çok korktum 6+1 im ilk defa kanamam olduİnşallah hiçbir şey olmaz meraklanmayın umarım tez zamanda kanamanız da durur
Ins cnm cok saol Rabbım herkesin bebegın korusun ınsÇok geçmiş olsun dikkat et kendine dualarım seninle canımuzan dinlen bol bol su iç allahın izniyle sağlıcakla kucağına alacaksın miniği
Amin canımIns cnm cok saol Rabbım herkesin bebegın korusun ıns
Umarım tez zamanda kesilir kanamanız ve sağlıcakla bebişinizi kucağınıza alırsınızİnş cnm çok korktum 6+1 im ilk defa kanamam oldu
Amin cnm cok saolun Allah ım razı olsunUmarım tez zamanda kesilir kanamanız ve sağlıcakla bebişinizi kucağınıza alırsınız
Çok tebrik ederim. Darısı başımaBugun bidaha kan verdim 9.gun 160 11.gun 453 iyi mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?