• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Benim transferim 29 eylüldü cuma günü bhcg 133 çıktı yarın tekrarlıycaz inşallah artış iyi olursa pozitif. 5 sene önce yine zeki beyde tedavi oldum Bi kızım var şimdi kardeş i olucak inşallah. Darısı isteyen herkese
İnşallah güzel artışlarımız olur ben de salı günü 3. Kanımı verecem 28 eylülde de ben transfer olmustum. Umarım herşey güzel olur hepimiz için 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hayırlısı olur insallah güzel haberler sonuçu nezman oğreneceksiniz merak ediyorum bende uludağda olmustum sizin ilkmiydi FDNDNR FDNDNR
2.transfer bazen Bi sevinç bazende olmadı endişesi. Hayırlısı Allah. Bugün 5.günüm. Bazen belime hafif ağrı giriyor bazende kasıklarım şişiyo yediklerim erimemiş gibi🤷‍♀️ Elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın. Sizin tuttumu nasıl geçti dönemleriniz

İnşallah güzel artışlarımız olur ben de salı günü 3. Kanımı verecem 28 eylülde de ben transfer olmustum. Umarım herşey güzel olur hepimiz için 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aminnn İnşallah canım. Aramızda 1 gün var 2. kandan sonra neden istedi zaten heryerimiz delik deşik oldu bari kollarımız sağlam kalsaydı ben 2. Kanı yarın vericem inşallah artış iyiyse Bi daha istemesine gerek kalmaz

Aminnn İnşallah canım. Aramızda 1 gün var 2. kandan sonra neden istedi zaten heryerimiz delik deşik oldu bari kollarımız sağlam kalsaydı ben 2. Kanı yarın vericem inşallah artış iyiyse Bi daha istemesine gerek kalmaz
Benim ilk değerim çok düşüktü 39 ikincisi 139 çıktı o yüzden üçüncüyü istedi

Kızlar geçen transferde göğüslerim acıdıydı. şişti dolgundu. Ama transferin 5.günü geçtiydi ve tutmamıştı😪bu sabah uyandım göğüslerimi elledim yine acısı gitmiş. Buseferde olmamış olabilirmi ki. Valla inanın tükendim üzülüyorum çok.

Kızlar geçen transferde göğüslerim acıdıydı. şişti dolgundu. Ama transferin 5.günü geçtiydi ve tutmamıştı😪bu sabah uyandım göğüslerimi elledim yine acısı gitmiş. Buseferde olmamış olabilirmi ki. Valla inanın tükendim üzülüyorum çok.
Benim göğüs agrım hiç yoktu canım belirtiye bakma

Canim.benim goguslerim hic hassas olmadi mesela bu defa. Buna takilma bence tek basina belirleyici etken degil. İnsallah guzel sonuc alacaksin

Hepimize aynı his geliyor emin ol canım. Benimde hiç olmadi göğüs hassasiyeti vs belirti. Hatta 5. Haftadan sonra başladı. Ilaclarin bir sürü yan etkisi var zaten. Bazılarının belirti diye nitelendirdiği durumlar belki de ilaçların etkisi. Zaten doktorlarda aynı şeyi söylüyor. Daha çok erken hem, şimdiden belirti arayıp kendini huzursuz etme. Degerlendir zamanını. Zaten gebe kalınca kusmalar bulantılar çok vaktini alacak senin 🙂🙂🙂 iyi düşün iyi olsun 😍😍

Back
X