- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #6.441
İgne yapmadilar mi kanama icin hersey guzel ilerleyecek Allahin izniyleKızlar kanamam oldu acile gıttık kalp atısını duyduk cok sukur ama agrım çok fazla kanamam da devam ediyır dua edın bişey olmasın....
Evet çıkabiliyor ama yeni yerleşebiliyor deger düşük çıkabiliyor o 2 gün geçmiyor sonra size 11 gün dendiyse ozaman verin derin erken test veriyoruz kollarimiz delik desik oluyor ve cok stresli zamanlar geçiriyoruzÇok tebrik ederim. Darısı başımaBen 4 ekimde transfer oldum, doktorum 11 gün sonra test yap dedi ama 8. Gün 9. Gün yapanları çok okuyorum, içim içime sığmıyor benim de yarın 9. Günüm, test yapsam mı acaba (negatif sonuçtan da çok korkuyorum, kafamda sürekli bu konu var
Tesekkur ederim canim alalh sana da gostersin benim doktorum 9.gun istedigi icin o gun vermiştim bence sabret canim gununde ver ben once evde bile yapmadim test korktum cok sonucu öğrenince yaptim sirf o cift cizgiyi gormek icin o bile cok mutlu etti ilk kez gordum cunkuÇok tebrik ederim. Darısı başımaBen 4 ekimde transfer oldum, doktorum 11 gün sonra test yap dedi ama 8. Gün 9. Gün yapanları çok okuyorum, içim içime sığmıyor benim de yarın 9. Günüm, test yapsam mı acaba (negatif sonuçtan da çok korkuyorum, kafamda sürekli bu konu var
Merhaba canım hiç bugüne kadar belirti olarak gördüğün bisey varmı benimde 4.günüm ben bile zor duruyorum.Çok tebrik ederim. Darısı başımaBen 4 ekimde transfer oldum, doktorum 11 gün sonra test yap dedi ama 8. Gün 9. Gün yapanları çok okuyorum, içim içime sığmıyor benim de yarın 9. Günüm, test yapsam mı acaba (negatif sonuçtan da çok korkuyorum, kafamda sürekli bu konu var
Benim doktorum da multivitamin verdi içinde folik asit de var ayrıca folik asit ben de kullanmıyorum.Arkadaşlar doktorum bana multivitamin verdi decavit diye onu kullaniyordum icinde 0.8mg folik asit var ayri folik asit alayimmi benim gibi kullanan var mi
Kızlar lütfen fikri olan varmıMerhaba hanımlar 29eylülde 2 adet 5.gün embriyosu tranfer oldum 8. Kan testi yaptırdık 21.59 çıktı doktor tutunma var takip edicez dedi 10.gün yine yaptırdık 22.33 çıktı benze şey yaşayan varmı hiç aklım mantığım ermedi eşim o kadar çok ağladı ki
Merhaba ne zaman başladı bu agrilarinizPozitif gören arkadaşlar; bu adet ağrısı gibi karın ağrısı hala devam ediyor . Daha kese ve kalp atışına da gitmedim ben. Siz ne durumdasınız?
Decavit kulaniyorum ekstra folik asitte verdi gunluk alinmasi gereken doz folik asitlerde yeteri kadar var multivitamin daha az iceriyorArkadaşlar doktorum bana multivitamin verdi decavit diye onu kullaniyordum icinde 0.8mg folik asit var ayri folik asit alayimmi benim gibi kullanan var mi
Aynı gün transfer olmuşuz benımde cesaretim yok test yapmaya korkuyorumÇok tebrik ederim. Darısı başımaBen 4 ekimde transfer oldum, doktorum 11 gün sonra test yap dedi ama 8. Gün 9. Gün yapanları çok okuyorum, içim içime sığmıyor benim de yarın 9. Günüm, test yapsam mı acaba (negatif sonuçtan da çok korkuyorum, kafamda sürekli bu konu var
Benim de geçen pazartesi kanamam olmuştu, bugün aksam yine oldu. Çok korkuyorum. Inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalim. Sadece proluton vuruldum yapacak birsey yok dediler. Dua edelim birbirimize. Sana farkli birsey yaptılar mi canimKızlar kanamam oldu acile gıttık kalp atısını duyduk cok sukur ama agrım çok fazla kanamam da devam ediyır dua edın bişey olmasın....
Herhangi bi değişiklik varmı vucdunuzdaAynı gün transfer olmuşuz benımde cesaretim yok test yapmaya korkuyorum
Simdi tekrar baktim multivitamin de dedigin gibi 0.8 mg kullandigim folik asitte (folbiol) 5 mg. Folik asitin fazlasinin bir zarari yokmus vucuda diger vitamin fazlalari gbi atiliyomus vucuttan o yuzden eksik olacagina varsin fazla olsun ☺☺Arkadaşlar doktorum bana multivitamin verdi decavit diye onu kullaniyordum icinde 0.8mg folik asit var ayri folik asit alayimmi benim gibi kullanan var mi
Transfer sonrası hep vardi . Bazen daha az oluyor, bazen daha keskin ağrılar oluyor.Merhaba ne zaman başladı bu agrilariniz
Herkesde daha farkliTransfer sonrası hep vardi . Bazen daha az oluyor, bazen daha keskin ağrılar oluyor.
Bence de canim ben yarin doktoruma da sorayim ona gore alayim dzha once kullanmistim gebelik düşününce olmayinca birakmistimSimdi tekrar baktim multivitamin de dedigin gibi 0.8 mg kullandigim folik asitte (folbiol) 5 mg. Folik asitin fazlasinin bir zarari yokmus vucuda diger vitamin fazlalari gbi atiliyomus vucuttan o yuzden eksik olacagina varsin fazla olsun ☺☺
Ben yasamadim canim fikir yurutmeye calisiyorum acaba ikisi tutundu sonra bir tanesimi devam edebildi. Umarim guzel sonuclanir betayi takip etmekten baska secenek yok gbi gorunuyorMerhaba hanımlar 29eylülde 2 adet 5.gün embriyosu tranfer oldum 8. Kan testi yaptırdık 21.59 çıktı doktor tutunma var takip edicez dedi 10.gün yine yaptırdık 22.33 çıktı benze şey yaşayan varmı hiç aklım mantığım ermedi eşim o kadar çok ağladı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?