Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Evet çıkabiliyor ama yeni yerleşebiliyor deger düşük çıkabiliyor o 2 gün geçmiyor sonra size 11 gün dendiyse ozaman verin derin erken test veriyoruz kollarimiz delik desik oluyor ve cok stresli zamanlar geçiriyoruz

Tesekkur ederim canim alalh sana da gostersin benim doktorum 9.gun istedigi icin o gun vermiştim bence sabret canim gununde ver ben once evde bile yapmadim test korktum cok sonucu öğrenince yaptim sirf o cift cizgiyi gormek icin o bile cok mutlu etti ilk kez gordum cunku

Arkadaşlar doktorum bana multivitamin verdi decavit diye onu kullaniyordum icinde 0.8mg folik asit var ayri folik asit alayimmi benim gibi kullanan var mi

Merhaba canım hiç bugüne kadar belirti olarak gördüğün bisey varmı benimde 4.günüm ben bile zor duruyorum.

Pozitif gören arkadaşlar; bu adet ağrısı gibi karın ağrısı hala devam ediyor . Daha kese ve kalp atışına da gitmedim ben. Siz ne durumdasınız?

Arkadaşlar doktorum bana multivitamin verdi decavit diye onu kullaniyordum icinde 0.8mg folik asit var ayri folik asit alayimmi benim gibi kullanan var mi
Benim doktorum da multivitamin verdi içinde folik asit de var ayrıca folik asit ben de kullanmıyorum.

Kızlar lütfen fikri olan varmı

Decavit kulaniyorum ekstra folik asitte verdi gunluk alinmasi gereken doz folik asitlerde yeteri kadar var multivitamin daha az iceriyor

Merhaba hanımlar 29eylülde 2 adet 5.gün embriyosu tranfer oldum 8. Kan testi yaptırdık 21.59 çıktı doktor tutunma var takip edicez dedi 10.gün yine yaptırdık 22.33 çıktı benze şey yaşayan varmı hiç aklım mantığım ermedi eşim o kadar çok ağladı ki
[/QUOTE]
Ben yasamadim canim fikir yurutmeye calisiyorum acaba ikisi tutundu sonra bir tanesimi devam edebildi. Umarim guzel sonuclanir betayi takip etmekten baska secenek yok gbi gorunuyor

Aynı gün transfer olmuşuz benımde cesaretim yok test yapmaya korkuyorum

Benom
Kızlar kanamam oldu acile gıttık kalp atısını duyduk cok sukur ama agrım çok fazla kanamam da devam ediyır dua edın bişey olmasın....
Benim de geçen pazartesi kanamam olmuştu, bugün aksam yine oldu. Çok korkuyorum. Inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalim. Sadece proluton vuruldum yapacak birsey yok dediler. Dua edelim birbirimize. Sana farkli birsey yaptılar mi canim

Simdi tekrar baktim multivitamin de dedigin gibi 0.8 mg kullandigim folik asitte (folbiol) 5 mg. Folik asitin fazlasinin bir zarari yokmus vucuda diger vitamin fazlalari gbi atiliyomus vucuttan o yuzden eksik olacagina varsin fazla olsun ☺☺

Kizlar benim de yarın kontrol var dualarinizi bekliyorum doktor geçen hafta bebeği görüp kalp atışı duyamamisti yarın 7+5 de tekrar çağırdı inşallah bu defa görüp duymak nasip olur

Bence de canim ben yarin doktoruma da sorayim ona gore alayim dzha once kullanmistim gebelik düşününce olmayinca birakmistim

Ben yasamadim canim fikir yurutmeye calisiyorum acaba ikisi tutundu sonra bir tanesimi devam edebildi. Umarim guzel sonuclanir betayi takip etmekten baska secenek yok gbi gorunuyor
[/QUOTE]
Hiç bu açıdan düşünmemiştim umarım öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…