Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Nasil rahat edeceksen oyle yap canim. 6. Hafyada gorebilirde goremeyebilirde iste oyle dedi bana. Tabi vajinalde gorme sansi daha yuksek
Vajinal muayene yapıyorlar zaten ilk zamanlar, o yüzden görür gibi geliyor inşallah, bakalım kanamamız falan olmasın da bekleriz sağlıkla gelsinler kuzular

Vajinal muayene yapıyorlar zaten ilk zamanlar, o yüzden görür gibi geliyor inşallah, bakalım kanamamız falan olmasın da bekleriz sağlıkla gelsinler kuzular
Aynen vajinal yapiyodu kalp atisini alana kadar bende vajinal bekliyodum doktorcumun eli sariliydi ameliyat vs yapmiyomus asistani bakti karnimdan doktorumda yanimdaydi. Sanirim elinden dolayi vajinal yapmadi. Onemli olan kalp atisinin alinmasiydi. Zaten vajinal muayeneden bogazima kadar dolmus durumdayim hic demem niye yapmadin diye

Be Ben de sizinle aynı durumdayım eşim araç kullanmama izin vermediği gibi evde de iş yaptırmıyor kendimi kötü hissediyorum

Ben çok fazla kısıtlamıyorum kendimi , fazla agir kaldırmıyorum, çok iş yapmıyorum. Eğilmemeye çalışıyorum ama ister istemez eğiliyorum dikkatli bir şekilde. Fazla yormuyorum kendimi sadece.

Kuzum şuan küçük rahim dışında benim de doktor Doğum sırasında alabiliriz dedi şuan alınmasına gerek yok bir an önce gebelik oluşursa iyi olur dedi artık tüp bebek doktoru ne der bilmiyorum

Yaa sorma bende aynı utancı ayrı bişey baskısı ayrı bişey neyse katlanıyoruz bebişler için bakalım iyi olmuş ama çok şükür duymuşsun kalp atışını

Be
Ben de sizinle aynı durumdayım eşim araç kullanmama izin vermediği gibi evde de iş yaptırmıyor kendimi kötü hissediyorum
Ben bugün konuştum bunaldım dedim neyse ki yemeği yardımıyla ben yaptım dünde arabayla bıraktırdım kendimi arkadaşlarla oturduk. Sıkılıyor insan evde bunalıyor

Kuzum şuan küçük rahim dışında benim de doktor Doğum sırasında alabiliriz dedi şuan alınmasına gerek yok bir an önce gebelik oluşursa iyi olur dedi artık tüp bebek doktoru ne der bilmiyorum
Dışarıdaysa sorun yok canım. Bebek büyüyünce bi miktar sıkıştırıyormuş myomu. O zaman ağrı yapıyormuş. Doktoruna güveniyorsan aldırma. Ben doktorumdan başka bi şehirde yaşadığımdan ve o zamanlar gittiğim doktora pek güvenemedipimden ne olur ne olmaz diye aldırdım. Yoksa Zeki Bey de doğumda alınabilir demişti.

Canim sen diyarbakirdaki zeki beye mi gidiyorsun

Kızlar selam tekrardan,
Düşük değerden aniden yükselenler oldu mu benim artışlar dediğim gibi çok düşük idrar testide aldım yarın deneyeceğim bakalım çizgi belirgin mi yoksa belirsiz mi çıkacak moral olsun diye düşükten birden yükselenler cevap yazabilir mi sizlerden dönüş bekliyorum birbirimize moral olalım günlerdir yatıyorum bir sıkıntı çıkmasın diye ama çok sıkıldım bu durumdan

Kaçki senin değerlerin canım? Düşük vs ihtimalin mi var? Neden sürekli yatıyorsun?

Kızlar bişey sormak istiyorum. Duş işini nasıl yapıyorsunuz, Transferin üzerinden 18 gün geçti ama ben üşüyen biriyim ılık suyla duş alamıyorum daha çok sıcağa yakın oluyor. Sıcak duşta bebiş için riskli olur o yüzden korkutuyor beni aslında. Gebeliğin her sürecinde sakıncalı mıdır acaba sıcak duş ? Yoksa sadece tutunma zamanı mı ?

Kaçki senin değerlerin canım? Düşük vs ihtimalin mi var? Neden sürekli yatıyorsun?
Merhaba canım,
Evet maalesef düşük riskim var.
8.Gün kanamam olduğu için test istedi doktorum 16.59 çıktı
Kanamam devam ettiği için 9. Günde tekrar test yaptırdım 26.51 oldu
12. Günümde normal test günüydü o da 39.84 çıktı doktorum beklediğim gibi değil düşük riskin var dedi hala lekelenmelerim de devam ediyor bu yüzden korkuyorum iki tane çöm sağlıklı embriyo transferi yapıldı dedi doktor ne versek tutar vs diye çok iyi konuşuyordu ama ne oldu böyle ben de anlamadım

Bende de aynı durum var ama doktorum ayakta ve ılık duş almamı önerdi hala öyle devam ediyorum bilmiyorum ne kadar sürecek bu konuda birşey de belirtmedi tekrardan

2 gündür kabızlık çekip şiddetli ıkınmalarım oldu, eğerki ters tepki olsaydı belli olur muydu şimdiye kadar. Her defasında çok korkup pişman olsamda ıkındım baya kötü oldum. Umarım bebişlerim duruyordur benimle tutunmuşlardır

Moralini bozma hiç lütfen. Düşğk rakamlarla başlayan hamileliklerimiz var. Bknz:ben Doktorun yat dediyse yat tabii ki. Arada bi ev içinde dolaşmana izin varsa dolaş derim. Kafanı takıp stres yapma. Bisürü dizi var,dizi izle mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…