• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Hepimize aynı his geliyor emin ol canım. Benimde hiç olmadi göğüs hassasiyeti vs belirti. Hatta 5. Haftadan sonra başladı. Ilaclarin bir sürü yan etkisi var zaten. Bazılarının belirti diye nitelendirdiği durumlar belki de ilaçların etkisi. Zaten doktorlarda aynı şeyi söylüyor. Daha çok erken hem, şimdiden belirti arayıp kendini huzursuz etme. Degerlendir zamanını. Zaten gebe kalınca kusmalar bulantılar çok vaktini alacak senin 🙂🙂🙂 iyi düşün iyi olsun 😍😍
Arkadaşım haklı olabilirsin takıldığım şey... hassasiyet oluyor Bi beş gün sonra fos diye geçiyor. Hani adetin yanaşır göğüs şişer sonra olmana yakın gider öyle bişey. 😢İnanki çok canım sıkıldı

Merhaba hanımlar 29eylülde 2 adet 5.gün embriyosu tranfer oldum 8. Kan testi yaptırdık 21.59 çıktı doktor tutunma var takip edicez dedi 10.gün yine yaptırdık 22.33 çıktı benze şey yaşayan varmı hiç aklım mantığım ermedi eşim o kadar çok ağladı ki 😟

Bugun bidaha kan verdim 9.gun 160 11.gun 453 iyi mi sizce
Çok tebrik ederim. Darısı başıma 🙏🏻 Ben 4 ekimde transfer oldum, doktorum 11 gün sonra test yap dedi ama 8. Gün 9. Gün yapanları çok okuyorum, içim içime sığmıyor benim de yarın 9. Günüm, test yapsam mı acaba (negatif sonuçtan da çok korkuyorum, kafamda sürekli bu konu var :(

Back
X