- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #6.381
Cok sukur canim. en utanc vericide transfer aniydi Muayeneler loş odadaydi transferde koca bir isik vardi karsidaYaa sorma bende aynı utancı ayrı bişey baskısı ayrı bişey neyse katlanıyoruz bebişler için bakalımiyi olmuş ama çok şükür duymuşsun kalp atışını
Zaten çok yatamıyorum sıkılıyorum ama korkudan kalkmak istemiyorum daMoralini bozma hiç lütfen. Düşğk rakamlarla başlayan hamileliklerimiz var. Bknz:ben Doktorun yat dediyse yat tabii ki. Arada bi ev içinde dolaşmana izin varsa dolaş derim. Kafanı takıp stres yapma. Bisürü dizi var,dizi izle mesela.
Asilama sarti rapor icin gerekli o da herkes icin gecerli degil. Tahlil sonuclarina gore veriliyor karari. Raporsuz yaptiracaksan asilama sart diyemezlee diye dusunuyorum. 35 yaa ustune asilama sartini duymadim ama mantik olarak zaten aramamalari lazim asilama yuzde 10-15 basari veren bi yontem . en saglikli cevabi fakukteden alirsin. Tum hastanelerdeki sonuclarinla git muayene ol onlar karar veriyo raporaArkadaşlar özelde raporsuz tüp bebek yaptırınca. 2 aşılama şartı kalkıyormus doğru mu? Zaten tüp bebek tutmamış diye aşılama artık istemiyorlarmis sanirimBirde 35 yaş üstünde aşılama şartı kalkıyor diyede duydum. Ne kadar doğru bilen var mı aranızda.1 aşılama yaptırdım.Tekrar yaptırmak istemiyorum açıkçası.Direk tüp bebek raporu cikarmi acaba
Evet canım pazartesi sorucam. Bizim sebepsiz kısırlık 3 yıl evlilik sarti 2 aşılama sonra tüp bebek deniyor. Ben aşılmayla uğraşmak istemediğinden raporsuz özelde tüp bebek yaptirdim. Sekretere sordum. Doktor tüp bebek negatif diye epikriz yazar. Aşılamalara gerek kalmadan üni Hastanesi'nde rapor çıkar diye biliyorum dedi.Asilama sarti rapor icin gerekli o da herkes icin gecerli degil. Tahlil sonuclarina gore veriliyor karari. Raporsuz yaptiracaksan asilama sart diyemezlee diye dusunuyorum. 35 yaa ustune asilama sartini duymadim ama mantik olarak zaten aramamalari lazim asilama yuzde 10-15 basari veren bi yontem . en saglikli cevabi fakukteden alirsin. Tum hastanelerdeki sonuclarinla git muayene ol onlar karar veriyo rapora
Benim de 1 aşılama 4 tüp bebek, bende alıştım eskiden daha fena utanıyordum valla canım, hatta ilk tüp bebeğimde uyuttular beni öyle istedimCok sukur canim. en utanc vericide transfer aniydi Muayeneler loş odadaydi transferde koca bir isik vardi karsidagerci alistim artik utanma vs cok olmuyo kuzu kuzu cikiyoz masaya
Ay çok biliyo o özeller biraz daha para almak icin yapmayacaklari yok. 2 asilamami medicalparkta yaptirdim yasadigim yerde negatifti. Tup bebek raporu icin iki asilama sart dediler bizde yeni girmisiz bu islerin icine yaptirdik. 3.icinde israr ettiler yook dedim olmaz maymun gozuni acti. Fakulteye bi docente bi prof gittim. Docent olan simdi oda prof suanki doktorumdur dediki sana niye asilama yaptilar sen tup bebek hastasisin rapor cikmaz diye sartmis dedim sana cikar asilama sarti aranmaz dedi birazda soylendi bu adamin imzasi olmadan cikmiyo raporlar O yuzden git fakulteden ogren isin aslini zaten muayene olman gerekecek oradaEvet canım pazartesi sorucam. Bizim sebepsiz kısırlık 3 yıl evlilik sarti 2 aşılama sonra tüp bebek deniyor. Ozelde sekretere sordum. Doktor tüp bebek negatif diye epikriz yazar. Aşılamalara gerek kalmadan üni Hastanesi'nde rapor çıkar diye biliyorum dedi.
Ayy herkesin hikaye gecmisi okadar derin ki rabbim bu kadariyla biraksin bu gunlerimizi aratmasinBenim de 1 aşılama 4 tüp bebek, bende alıştım eskiden daha fena utanıyordum valla canım, hatta ilk tüp bebeğimde uyuttular beni öyle istediminşallah hayırlısıyla hamilelikler devam etsin de bidaha çekmeyelimm eziyetini
Canım şuan yaptırdım özelde raporsuz tüp bebek.Ben sorunca onlarda bu tüp bebek sonucu sana yeter rapor alman için dediler. Kimse net bişey bilmiyor.Herkes farklı söylüyor. Ben anlamıyorum kurallar her hastanede farklimi.? Mesela bazısı 1 amh in altına direk rapor cikar diyor.Bazisi 1.30 amh nin altina direk rapor almış. internette de çok baktim bilgiler çok ayrintisiz. Neyse en iyisi sormak. Gece gece kafama takıldı.Prosedurlerden hiç hoşlanmıyorum.Ay çok biliyo o özeller biraz daha para almak icin yapmayacaklari yok. 2 asilamami medicalparkta yaptirdim yasadigim yerde negatifti. Tup bebek raporu icin iki asilama sart dediler bizde yeni girmisiz bu islerin icine yaptirdik. 3.icinde israr ettiler yook dedim olmaz maymun gozuni acti. Fakulteye bi docente bi prof gittim. Docent olan simdi oda prof suanki doktorumdur dediki sana niye asilama yaptilar sen tup bebek hastasisin rapor cikmaz diye sartmis dedim sana cikar asilama sarti aranmaz dedi birazda soylendi bu adamin imzasi olmadan cikmiyo raporlar O yuzden git fakulteden ogren isin aslini zaten muayene olman gerekecek orada
Aslinda rapor sartlarini saglik bakanligi belirlemis bir cok madde var orada sgk kurumlari ile alakali vs bunlarin disinda hastanede kendince ekstralar katmistir illaki. Sperm tahlillerini ktu kendi labaratuvarinda istiyor erkegin uroloji muayenesinide kendi doktorundan istiyor. kadinin dahiliyeden alacagi tup bebek yapabilir raporunu herhangi bi hastaneden kabul ediyor gibi gibi. Birazida hastaneye kalmis galiba Ozel hastaneler o yuzden cok bilemiyordur rapor sartlarini belki. Evet sen bir tup yapmisken donupte sana olmaz asilamadan basla bidaha demezler herhalde. Bu islerde mantikta aramak cok akillica degil amaCanım şuan yaptırdım özelde raporsuz tüp bebek.Ben sorunca onlarda bu tüp bebek sonucu sana yeter rapor alman için dediler. Kimse net bişey bilmiyor.Herkes farklı söylüyor. Ben anlamıyorum kurallar her hastanede farklimi.? Mesela bazısı 1 amh in altına direk rapor cikar diyor.Bazisi 1.30 amh nin altina direk rapor almış. internette de çok baktim bilgiler çok ayrintisiz. Neyse en iyisi sormak. Gece gece kafama takıldı.Prosedurlerden hiç hoşlanmıyorum.
Evet ben onda tedavi oldumbence o başka bir Zeki beye gidiyor ama ben Diyarbakır’daki Zeki beye gidiyorum sen de mi Zeki hocanın hastasısın ?
Yok canım bahsettiğim Zeki Bey İstanbul Ataşehir Memorial’da. Ben Marmaris’teyim.
Aynen canım nerden baksan mantıksız. Sartlar garip. Sağol cevabın içinAslinda rapor sartlarini saglik bakanligi belirlemis bir cok madde var orada sgk kurumlari ile alakali vs bunlarin disinda hastanede kendince ekstralar katmistir illaki. Sperm tahlillerini ktu kendi labaratuvarinda istiyor erkegin uroloji muayenesinide kendi doktorundan istiyor. kadinin dahiliyeden alacagi tup bebek yapabilir raporunu herhangi bi hastaneden kabul ediyor gibi gibi. Birazida hastaneye kalmis galiba Ozel hastaneler o yuzden cok bilemiyordur rapor sartlarini belki. Evet sen bir tup yapmisken donupte sana olmaz asilamadan basla bidaha demezler herhalde. Bu islerde mantikta aramak cok akillica degil ama
Kötü düşğnme hemen.2 gündür kabızlık çekip şiddetli ıkınmalarım oldu, eğerki ters tepki olsaydı belli olur muydu şimdiye kadar. Her defasında çok korkup pişman olsamda ıkındım baya kötü oldum. Umarım bebişlerim duruyordur benimle tutunmuşlardır ☺
11.gün: 24Zaten çok yatamıyorum sıkılıyorum ama korkudan kalkmak istemiyorum da
Ben yeni girdim siteye takip edemedim hiç senin değerlerin nasıl ilerledi canım kaçıncı günde yükselme başladı ben pazartesi tekrar test vereceğim umarım yükselir artık stres yapmadan duramıyorum
Ne kadar zor bir süreç olmuş ama sonunda ne güzel mutlu haberi almışsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizde de sonuç güzel olurKötü düşğnme hemen.
11.gün: 24
15. gün: 95 (doktorum kimyasal dedi. tüm ilaçları kestik.)
19. gün: 471 (kendi yaşadığım şehre döndüm. ilaçsız yükseliyor ama doktorum kimyasalın yükselişi, bir süre sonra düşecek dedi)
21. gün: 849 (hala ilaçsız yükseliyor. tüp bebek doktorum hala kimyasalda ısrarcı ama bir taraftan da dış gebelikten bahsetmeye başladı. buradaki doktoruma keseye gönderdi ama buradaki doktorum bu rakamda kese görünmez dedi. dış gebelik kontrolü yaptık. o da yok. ama kese de yok)
23. gün: 1539: (ilaçsız yükseliş devam ediyor. buradaki doktoruma gittim yeniden. kese göründü. )
29. gün: 5597
30. gün: bebek ve kalp atışı göründü. tüp bebek doktorum ilaca gerek yok dedi. ancak o gün hayırlı olsun dedi.
bu yüzden umudun hiç kırılmasın.
Ne güzel söyledin, zaten her şey O ol deyince oluyor ve olacak inşallah hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bebeğin sana tutunsun sımsıkı sağlıkla da kucağına al Allah’ın izniyleCanım hiç moralini bozma çok geçmiş olsunben bu tüp bebek serüvenime başlamadan önce normal yollarla hamile kaldım adetim daha 2 gün geçmişti ama sabah kusma ve ateş ile uyandım dış gebelik geciriyodum bebek tüpte kalıp patlamış acil ameliyata girdim karnımdan ameliyatta 3.5 litre kan bosalltilar tupude aldılar doktor geç kalsaydin çok kötü sonuçlar olabilirdi dedi malesef dış gebelik çok kötü birşey bunu birebir yasamis biri olarak iyi biliyorum. Önemli olan bizim sağlığimiz Bir kist ameliyatında da diğer tüpümu kaybettim ama benimde sınavım böyleymis deyip daha kötü olmadığı için hergun Allah'a sukredip yoluma devam ettim bu ikinci tüp bebek denemem ilki olmadı malesef şimdide kalp atışını bekliyoruz Allah kısmet ederse 2 tupumde yok benim ama sonuçta yumartalik ve rahim önemli olan seninde bir daha ki denemende inşallah güzel sonuçlar alırsın bende tüplerim gittiğinde dünyam başıma yıkılmıştı ama yapacak birşey dua edicez allaha hayırlısını istiycez
Sağol canım amin inşallah Allah'ım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin sanadaNe güzel söyledin, zaten her şey O ol deyince oluyor ve olacak inşallah hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bebeğin sana tutunsun sımsıkı sağlıkla da kucağına al Allah’ın izniyle
Hayırlısı olur insallah güzel haberler sonuçu nezman oğreneceksiniz merak ediyorum bende uludağda olmustum sizin ilkmiydiKızlar transferim oldu şimdi geldim. Allahım nasip etsin inşallah banada sizlerede. Heyecanlı bekleyiş başladı. İlaç vermiyor düzgün derkenoksapar iğne. Progestan hap progrunex iğne. Estrofem. folik asit ve Beş günde bir proluton depot verdi.
Benim transferim 29 eylüldü cuma günü bhcg 133 çıktı yarın tekrarlıycaz inşallah artış iyi olursa pozitif. 5 sene önce yine zeki beyde tedavi oldum Bi kızım var şimdi kardeş i olucak inşallah. Darısı isteyen herkeseZeki hoca çok iyi ya sizin transfer ne zamandı sonucunuz nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?