Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hkere havin Boyacı nasılsınız kızlar??![]()
Hoşbulduklar çıtır bayanlar
Ayyy inşallahhh rüyan çıkar hkerem yaaa çok heyecanlandım valla
Havinimm okudunmuuuu??![]()
canım sen nasılsın neler yapıyon kasılmaların nasıl oldu
okumammı canım hamişlerin duaları kabul olur inş rüyasıda çıkar hkeremin rabbim benide hayırlısıyla hamileler kervanine katar bende kuzucuklarıma kavuşmak için gün sayarım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız geçmişi okuyomadım dualarınızı eksik etmeyin kızlar ben parmağımı hareket ettiremiyorum inşallah kalıcı değildir diğer parmaklarımada vurdu umarım geçicidir en önemli sağlıkmış meğer
iyi akşamlar kızlar nasılsınız geçmişi okuyomadım dualarınızı eksik etmeyin kızlar ben parmağımı hareket ettiremiyorum inşallah kalıcı değildir diğer parmaklarımada vurdu umarım geçicidir en önemli sağlıkmış meğer
Bende iyi sayılırım canım işte çok şükür 2 gündür geçti ağrılarım
Maşallah diyeyim hayata döndüm bende
bu nasıl illet bişeymiş yarabbim beterinden esirgesin rabbim genede
Benim moralim yerinde ya kızımda maşallah kıpır kıpır 2 gündr
nasılda etkileniyorlar bizlerin duygularından valla![]()
Sorma canım gündemimiz o zaten beşikle yatıp beşikle kalkıyoruz
bugğn Belis'e Çileğe bide Ikeaya gittik
Kafamız karıştı baya Bide modokoya bakarız daha
Belistekileri eledik kesinlikle o kadar iticiydiki hepsi
Beşikler sallandı benim midem bulandı bi o yana bi bu yana
yemin ederim yok sallanan beşik kesinlikle almayacağım
Eşimde ıkeadakileri beğendi masif ahşapmış kaliteliymiş
Bende Çilekte beğendim
aaamaannn çok karışığız yani
Siz ne yaptınız canım?
ben yarın diyete başlıyorum kızlar. bari verdiğim kiloları paylaşırım sizinle her pazartesi. benim yeni tedavi için çoook zamanım var. beni o çok zaman düşündürmüyor da peşpeşe aldığım 0,01ler düşündürüyor. Yarın eşim de aktarın gönderdiklerine yeniden başlayacak. bakcaz artık.
siz napıyosunuzz? öğretmenler yarın yine işbaşı :)
canım aynı durumdayız, modokoya bak birde başka bşey beğenmiceksin, çilektekileri ben pek beğenmedim, ne yapıcaz bilmiyorum, hayırlısı artık diyorum..
Amaann ne karmaşık durummuş bu böyle
Allah yardımcımız olsun canım senin dediğin mobilyacıya bakalım inş
ben yarın diyete başlıyorum kızlar. bari verdiğim kiloları paylaşırım sizinle her pazartesi. benim yeni tedavi için çoook zamanım var. beni o çok zaman düşündürmüyor da peşpeşe aldığım 0,01ler düşündürüyor. Yarın eşim de aktarın gönderdiklerine yeniden başlayacak. bakcaz artık.
canım modoko da zaten bi sokak var beşikçiler hep orda. ben aksu bebe den beğendim bir tane, bi yer daha vardı ama adını hatırlamıyorum ikisi arasında aldık, aksu büyüyenleri sallanan yapıor başka biyer yapmıyor. o biraz düşündürüyor sallanan almalımı yoksa almamalımı
Büyüyen beşik almaktan vazgeçtik bizde hoşuma gitmedi
Sallananda alamamki ay benim midem bulandı başım döndü
Bebeğinde beyni akar yahu o neymiş öyle sağlıksızmış zaten
Fiyat ne kadardı peki?
hayırlı olsn diyetim miragem, hadi her hafta bekliyoruz senden yaktığın yağları.. diyetisyene mi gideceksin yoksa kendi başına mı yapacaksın diyeti.[/QU
teşekkürler canım :) daha önce diyetisyene gitmiştim, aynı listeyi tekrarlıycam bi daha.
Hadi bakalım hayırlı olsun diyetin
Kaç kilosun doktor mu ver dedi kiloyu:26:
doktor daha önce biraz kilo ver demişti ama o stresin içinde nerde kilo verecektim. 57 kiloyum, boyum 1,55. üstüm ince de kalçaların geniş, popom çıkık :))) bölgesel zayıflama lazım bana yani :) yapabilirsem sahilde yürümeyi deniycem. havalar biraz ısınsa.
canım benim sen diyete başlama kararı almışsın ne güzel canım hayırlısıyla kilo verir bizimle paylaşırsın canım inş aktarın yolladıklarıda eşine şifa olur canım
hoş geldin canım nasılsın
inşallah canım. bugün çok iyiyim diyemiycem havinim. sinirlerim biraz gergin. tüm arkadaşlarım çocuklu olduğu için pazarlarını çoluk çocuk geçiriyorlar ve bizi hiç aramıyorlar. biz kalıyoruz kafa kafaya. sonra da tüm gün yaptıklarını facebooktan izliyoruz, millet çoluk çocuk. öyle işte anlıyosundur.
canım içinin tekstiliyle 1400 aksuda sallanan, diğerinde de 880 büyüyen ama tekstili yok, ve sallanmıyor. belisten çok kötü ya, başlığından vidaları filan görünüyor ve fiyatlarıda hiç öyle ucuz değil yani. ay bi gör modokodakileri bayılırsın
teşekkürler canım :) daha önce diyetisyene gitmiştim, aynı listeyi tekrarlıycam bi daha.
doktor daha önce biraz kilo ver demişti ama o stresin içinde nerde kilo verecektim. 57 kiloyum, boyum 1,55. üstüm ince de kalçaların geniş, popom çıkık :))) bölgesel zayıflama lazım bana yani :) yapabilirsem sahilde yürümeyi deniycem. havalar biraz ısınsa.
inşallah canım. bugün çok iyiyim diyemiycem havinim. sinirlerim biraz gergin. tüm arkadaşlarım çocuklu olduğu için pazarlarını çoluk çocuk geçiriyorlar ve bizi hiç aramıyorlar. biz kalıyoruz kafa kafaya. sonra da tüm gün yaptıklarını facebooktan izliyoruz, millet çoluk çocuk. öyle işte anlıyosundur.
hayırlı olsn diyetim miragem, hadi her hafta bekliyoruz senden yaktığın yağları.. diyetisyene mi gideceksin yoksa kendi başına mı yapacaksın diyeti.[/QU
canım benim az kaldı bizde çoluk çocuk pazarlarımızı geçireceğiz inş canım sende çocuğun olduğunda onları aramazsın