• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ben de de aynı sorun tüm gün okul koşuşturması bakalım .... ama her gün okuyacağım herkeslere dualar edicem

kalbim sizlerleeeee

:18::18::18::18::18::72::72::72::72::ssz::ssz::ssz::ssz::46::46::46::46:

hakkında hayırlısı olsun canım inş. bu sefer hamileyim diye yazacaksın bizde halayını çekecez burda :9: sonra da sen bizim halayımızı çekersin inş.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu bir akşam dilerim nasılsınız canlar

Feriha gecmis olsun neyseki ucuz atlatmissin.....

Kizlar benim bebis oglandi biliyorsunuz bugun ayrintiliya girdim ve bebis kiz dedi sok olduk farketmez ne olursa da 1 aydir oglana alismisim yaa surpriz oldu bugun....

canım benim prenses hayırlı olsun sağlıkla prensesini kucağına alırsın inş

kırmızılarım geldi evet pazartesi kısmetse eğer gidiyorum ve başınızı ağrıtmaya başlıyorum.şimdi adetimin 2, günü sanırsam çok istemeden de olsa mecburen vajinal muayene olmam lazım çok fena bi durum yaa inşallah bişi çıkmaz da ilk iğnemi olur gelriim ve her şey yolunda gider Rabbimin izniyle.

canım benim tedavin şimdiden hayırlı olsun inş sıkıntı olmadan ilk kontrolunda iğnelere başlarsın

havinim bebeklerine yaklaşıyorsun çok şükür canım.

burdayım merak etme havinim :)) dün akşam ailecek anneannemdeydik, çok geç döndük o yüzden gelemedim. bu akşam da kocamın teyzesindeydik.

canım benim inş hayırlısıyla kavuşurum bebişlerime çok dua edin 9 ay bırakmazlar beni çarşamba rahim istenilen kalınlığa gelmişse transfer günümde belli olabilir canım hepinizin duasına çok ihtiyacım var

bende merak ettim seni canım ne güzel annene yemeğe gitmişsin oh maşallak teyze anne geziyonuz değişiklik iyidir canım iyi yapıyosun

merhaba sevgili arkadaşlar. Ben de eylül 2012 tüp bebek listesindeydim. MAlesef olumsuz sonuçlandı. sonra birgün, hiç beklemediğim anda , tedavisiz geçen bir ayda, kendiliğinden, laf olsun diye yaptıgım idrar testinde çift çizgi gördüm. Şok oldum. çok şükür büyük korkular içinde olsam da bebegim 9 haftalık oldu. Daha çevremdekilere bile soylemeye korkuyorum .Allah hepimize nasip etsin inşallah.

meva canım senin adına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip eylesin

hepinizi koccaman öpüyorum evime geldimmm tedavi başlamadı galiba haftaya .. herkesler çokkk iyidir İnşallahhhhh

ilknur canım seni merak ediyodum geç olsunda güç olmasın canım tedavin demek haftaya nasipse başlıyosun rabbim tedavinin sonunda yüzünü güldürsün kucağını doldursun inş

bu iki gündür topik çok sessiz herkes nerelerde benimde tatil bitti yarın iş başı artık pek giremeyebilirim
mevacım çok sevindim tatlım

canım yarın mesainiz başlıyo allah kolaylık versin

canım iyi olmana sevindim prenses nasıl

ben buralardayım uzun süre topikte aktif durunca çevrim dışı gözükuyon

sürekl açık oluyor genelde forum notebookta ama ben kardeşlerimi kastetmiştim havinim. okullar başlıyor ya beni bıraktılar, ama bu ay çok güzel geçti yemek vs öyle pek yapmadım şimdi iş başa düştü.

sürekl açık oluyor genelde forum notebookta ama ben kardeşlerimi kastetmiştim havinim. okullar başlıyor ya beni bıraktılar, ama bu ay çok güzel geçti yemek vs öyle pek yapmadım şimdi iş başa düştü.

canım yine yalnız kalıyon demek sende az iş yapar bol bol dinlenirsin şimdi boşluğa düşersin bıraz ev kalabalıkken yine yalnız kalacaksın

canım yine yalnız kalıyon demek sende az iş yapar bol bol dinlenirsin şimdi boşluğa düşersin bıraz ev kalabalıkken yine yalnız kalacaksın

y cok süperdi ne desem pişip önüme geliyordu. artık kendim pişirip eşimle yicez. çok şükür bu hallerime baya düzeldim, ee çarşamba belli olacakmı transfer tarihi doktor ne diyor canım

merhaba sevgili arkadaşlar. Ben de eylül 2012 tüp bebek listesindeydim. MAlesef olumsuz sonuçlandı. sonra birgün, hiç beklemediğim anda , tedavisiz geçen bir ayda, kendiliğinden, laf olsun diye yaptıgım idrar testinde çift çizgi gördüm. Şok oldum. çok şükür büyük korkular içinde olsam da bebegim 9 haftalık oldu. Daha çevremdekilere bile soylemeye korkuyorum .Allah hepimize nasip etsin inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim tamamına erdirsin
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah çok sevindim senin adına:16:

y cok süperdi ne desem pişip önüme geliyordu. artık kendim pişirip eşimle yicez. çok şükür bu hallerime baya düzeldim, ee çarşamba belli olacakmı transfer tarihi doktor ne diyor canım

canım doktorun istediği kalınlığa ulaşmasına çok az kaldı rahmin çarşamba istediği kalınlığa ulaşmış olursa transfer günümde kesile bilir hakkımda hayırlısı inş herşey güzel olur bebişlerim bana sıkı sıkı tutunur

canım öyle oturduğum yerde istediğimin önüne geldiğini hiç görmedim ne güzel hizmet etmiş kardeşlerin sana

merve canım hoş geldin nasılsın

boyacı canım öyle bakıp durma hoşgeldin nasılsın seninde kurslar yarın başlıyo

merve boyacı hoşgeldiniz kızlar nasılsınız.

havincim bişey söylemek istiyorum ama ümit gibi olmasın diye söylememiştim ama daha tutamıcam :)) rüyamda senin hamile olduğun haberini aldım, özelliklede soruyorum havinin dimi filan diye.
inşallah Rabbim nasip eder canım:49:

merve canım hoş geldin nasılsın

boyacı canım öyle bakıp durma hoşgeldin nasılsın seninde kurslar yarın başlıyo

havincim bişey söylemek istiyorum ama ümit gibi olmasın diye söylememiştim ama daha tutamıcam :)) rüyamda senin hamile olduğun haberini aldım, özelliklede soruyorum havinin dimi filan diye.

Hoşbulduklar çıtır bayanlar:27:
Ayyy inşallahhh rüyan çıkar hkerem yaaa çok heyecanlandım valla
Havinimm okudunmuuuu??:52::52::49::49::49:

canım benim inş rüyan çıkar rabbim benimde kucağımı doldurur hayırlısıyla bebişlerimi göbüşüme alırım ve sıkı sıkı tutunurlar bana bende sizin arkanızdan bebişlerime kavuşmak için gün sayarım

iyiyim canım sen nasılsın. beşik bakabildinmi

Sorma canım gündemimiz o zaten beşikle yatıp beşikle kalkıyoruz:1:
bugğn Belis'e Çileğe bide Ikeaya gittik
Kafamız karıştı baya Bide modokoya bakarız daha
Belistekileri eledik kesinlikle o kadar iticiydiki hepsi
Beşikler sallandı benim midem bulandı bi o yana bi bu yana
yemin ederim yok sallanan beşik kesinlikle almayacağım
Eşimde ıkeadakileri beğendi masif ahşapmış kaliteliymiş
Bende Çilekte beğendim
aaamaannn çok karışığız yani
Siz ne yaptınız canım?

Back