Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese hayırlı cumalar arkadaslar Rabbim hepımıızn hayırlı dualarını kabul etsınn inş herkesın gönlune göre versınn..
miragecim yenı tpık açmıssın hayırlı olsun hepımıze ugur getirsın ınş...
canım benı de ekle bari ugur getır belkı yaşım 27 eşimde sperm azlıgı var bende de 2cm çikolata kisti ılk tüp bebek denememiz negatif ıkıncı için beklıyrz...
Kuzuu sen de benim yazdıklarımı görmüyorsun galiba. Hiç kaale almıyorsun beni.Ben sana küstüm
![]()
selam kızlar dün rabbim bana öyle bir acı verdiki geçen hafta cuma günü tam ezanlar okunurken benim değerimin düştüğünü öğendim ve ağlayarak isyan etmştim neden ben diye annem fean isan etmekızım diye söylemiştim
dün misafirim gelcekti bilendır la patates eziyordum birden nasıl olduğunu anlamadım parmağımı kaptırdım bilendırın bıçagı parmağımı doğradı bıcak taklı kaldı evde kimse yoktu hertarafım kan oldu bağırarak sesimi anneme duyurdum acile götürdüler ordda bıçağı çıkaramadılar parmağımı kestirerek çıkardılar kızlar allahım kimseye acı göstermesin şimdi parmağımda 7 dikiş var bu tam ezanlar okunurken oldu rabbime ben isyan ettim tam ezanlar okunurken rabbim bu cezayı verdi acısından felan geçtim,isyan ettiğim için çok ağladım ben dersimi aldım kızlar soucunuz her ne olurs olsn sakın isyan etmyin allaha sığının elbet vardırbi bildiği ben dünkü o acıyı çekince o tedavideki acılar yanıdan bile geçemez bir hiç oldu yanında
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir gün güzel bir hafta sonu dilerim
bugün kontrolum vardı herşey yolunda doktorum dedi senin rahim ağır kalınlaşıyo bıraz öyle ilaca devam çarşamba tekrar kontrolum var bakalım o gün nasıl bir haberle gelirim inş güzel haberle gelirim
iyi akşamlar nasılsınız firari kızlar
mirageyi merak ettim dün gece uğramadı topiğe
Feriha gecmis olsun neyseki ucuz atlatmissin.....
Kizlar benim bebis oglandi biliyorsunuz bugun ayrintiliya girdim ve bebis kiz dedi sok olduk farketmez ne olursa da 1 aydir oglana alismisim yaa surpriz oldu bugun....
kırmızılarım geldi evet pazartesi kısmetse eğer gidiyorum ve başınızı ağrıtmaya başlıyorum.şimdi adetimin 2, günü sanırsam çok istemeden de olsa mecburen vajinal muayene olmam lazım çok fena bi durum yaa inşallah bişi çıkmaz da ilk iğnemi olur gelriim ve her şey yolunda gider Rabbimin izniyle.
şimdiden hayırlı olsun burcucum yeni tedavin :)[/QUOTE .!.:sağol canım teşekkürler.
kızlar hepinize teşekkür edrim bugün pansuman yaptırdık dün gösteremişlerdi bugün görünce bayılacak gibi oldm valla az uz değilmiş bir parça kalmış o parça tutmuş parmağı allahım isyanın karşılığını böyle veriyor ben ç.ok isyan etmiştim bu bana ders oldu sancısından duramıyorum allahım hemen iyileşse bari kendi üstümü bile giyemiyorum bundan sonra asla rabbimin verdiğine karşı gelmicem kızlar sizlerede anlatıyorum ki benim gibi hata yapman
dondum kaldım!Çok üzüldüm Allahım acil şifalar versin.Offff kendine iyi davran ferha lütfenn.Dünyanın sonu değil işte.Sağlık daha önemli,böyle olması çok acı verici oldu yaa.Kanım çekildi resmen![]()
bu şakacı bebeklere bayılıyorum:) Anneler yavas yavas mavi esyaları almaya baslıyor ama onlar farklı bir renkle çıkıverıyorlar:) çok merak edıyorum çin takvimine uyuyor muydu bebek?Feriha gecmis olsun neyseki ucuz atlatmissin.....
Kizlar benim bebis oglandi biliyorsunuz bugun ayrintiliya girdim ve bebis kiz dedi sok olduk farketmez ne olursa da 1 aydir oglana alismisim yaa surpriz oldu bugun....
bu şakacı bebeklere bayılıyorum:) Anneler yavas yavas mavi esyaları almaya baslıyor ama onlar farklı bir renkle çıkıverıyorlar:) çok merak edıyorum çin takvimine uyuyor muydu bebek?
merhaba sevgili arkadaşlar. Ben de eylül 2012 tüp bebek listesindeydim. MAlesef olumsuz sonuçlandı. sonra birgün, hiç beklemediğim anda , tedavisiz geçen bir ayda, kendiliğinden, laf olsun diye yaptıgım idrar testinde çift çizgi gördüm. Şok oldum. çok şükür büyük korkular içinde olsam da bebegim 9 haftalık oldu. Daha çevremdekilere bile soylemeye korkuyorum .Allah hepimize nasip etsin inşallah.
hayırlı olsun çok güzel haber canım bu, inşallah arkadaşlarımızda senin gibi böyle kendiliğinden hamile kalır kolayca. bulantıların geçer Allah yardımcın olsun, çok zor sıvı almayı ihmal etme bebeğin susuz kalmasın canım kendine çok dikkat et.günde 10-15 defa falan kusuyorum. Sizden başka çok az kişi neden şikayet etmediğimi anlayabilir.
Allah hepimize nasip etsinönce rahime sonra kucağımıza almayı
Sorma canim hic farketmiyor cinsiyet saglikli gelsin de simdi kizim demeye alistiriyoruz kendimizi cin takvimine gore sanirim kizdi 22 eylul son adet tarihim 3 ekim opu 6 ekim transfer ayrica benim hic midem bulanmadi sifir yani eksi tursu limonlu salatalar cok yedim tatli yiyince erkek derler ya demek ki dogruymus:)
hepinizi koccaman öpüyorum evime geldimmm tedavi başlamadı galiba haftaya .. herkesler çokkk iyidir İnşallahhhhh
hepinizi koccaman öpüyorum evime geldimmm tedavi başlamadı galiba haftaya .. herkesler çokkk iyidir İnşallahhhhh
nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?bn çalışıyorum.Ev taşıma işinden fırsat bulup giremedim.Dün temizlik yaptı ablamlar ve arkadaşlarım sağolsunlar.Bnmde belim koptu ayakta durmaktan.Haftaya da eşyalar gidecek bakalım ağırlaşmadan yerleşebilirsem iyi olacak.Sanırım ayşegül de taşınma telaşında.Ayşe den hiç ses seda yok noldu acaba bilgin varmı şekerr?
merhaba sevgili arkadaşlar. Ben de eylül 2012 tüp bebek listesindeydim. MAlesef olumsuz sonuçlandı. sonra birgün, hiç beklemediğim anda , tedavisiz geçen bir ayda, kendiliğinden, laf olsun diye yaptıgım idrar testinde çift çizgi gördüm. Şok oldum. çok şükür büyük korkular içinde olsam da bebegim 9 haftalık oldu. Daha çevremdekilere bile soylemeye korkuyorum .Allah hepimize nasip etsin inşallah.
İnşallah canımm çok korkuyorum ilk negatifim dağıtmıştı beni....canım hadi gel peşimden inşallah arka arkaya güzel haberler veririz burada hepimiz:))
hoşbulduk tatlımmm sorma çok stres oluyorum hiç sevmiyorum okulumu sadece öğrencilerimi özledim... sabah 5 te kalkıyorum akşam 5 buçukta evdeyim mesai yoğunnnhoşgeldn canım, ee yarın iş başı senin için.Allah kolaylık versin
bi tanemm sorma kalbim küt küt.. bi başlayayım hayırlısıyla nasıl geçicek o günler meraktayım.. korkuyorum gerçekten...gözünaydın mevacım. çok güzel bir haber verdin bize. Allah tamamına erdirsin inşallah.
hadi bakalım ilknurum. hareketli günler başlıyor :)
ben de de aynı sorun tüm gün okul koşuşturması bakalım .... ama her gün okuyacağım herkeslere dualar edicembu iki gündür topik çok sessiz herkes nerelerde benimde tatil bitti yarın iş başı artık pek giremeyebilirim
mevacım çok sevindim tatlım