• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

iyi akşamlar kızlar nasılsınız geçmişi okuyomadım dualarınızı eksik etmeyin kızlar ben parmağımı hareket ettiremiyorum inşallah kalıcı değildir diğer parmaklarımada vurdu umarım geçicidir en önemli sağlıkmış meğer

Hkere havin Boyacı nasılsınız kızlar??:16::16:

canım sen nasılsın neler yapıyon kasılmaların nasıl oldu
Hoşbulduklar çıtır bayanlar:27:
Ayyy inşallahhh rüyan çıkar hkerem yaaa çok heyecanlandım valla
Havinimm okudunmuuuu??:52::52::49::49::49:

okumammı canım hamişlerin duaları kabul olur inş rüyasıda çıkar hkeremin rabbim benide hayırlısıyla hamileler kervanine katar bende kuzucuklarıma kavuşmak için gün sayarım

canım sen nasılsın neler yapıyon kasılmaların nasıl oldu

okumammı canım hamişlerin duaları kabul olur inş rüyasıda çıkar hkeremin rabbim benide hayırlısıyla hamileler kervanine katar bende kuzucuklarıma kavuşmak için gün sayarım

Bende iyi sayılırım canım işte çok şükür 2 gündür geçti ağrılarım
Maşallah diyeyim hayata döndüm bende
bu nasıl illet bişeymiş yarabbim beterinden esirgesin rabbim genede
Benim moralim yerinde ya kızımda maşallah kıpır kıpır 2 gündr
nasılda etkileniyorlar bizlerin duygularından valla:5:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız geçmişi okuyomadım dualarınızı eksik etmeyin kızlar ben parmağımı hareket ettiremiyorum inşallah kalıcı değildir diğer parmaklarımada vurdu umarım geçicidir en önemli sağlıkmış meğer

canım benim tekrar çok geçmiş olsun rabbim bir daha böyle kazalar yaşatmasın canım daha parmağının yarası taze zamanla düzelir inş

iyi akşamlar hoşgeldin tekrardan geçmiş olsun
Tabi en önemlisi sağlık valla
Sağlık olmayınca dünyanın tadı tuzu olmuyor

Bende iyi sayılırım canım işte çok şükür 2 gündür geçti ağrılarım
Maşallah diyeyim hayata döndüm bende
bu nasıl illet bişeymiş yarabbim beterinden esirgesin rabbim genede
Benim moralim yerinde ya kızımda maşallah kıpır kıpır 2 gündr
nasılda etkileniyorlar bizlerin duygularından valla:5:

canım iyi olmana hayata dönmene sevindim kuzucuk etkilenmezmi sen ne kadar rahat olursan kuzucukta o kadar rahat olur annesi

Sorma canım gündemimiz o zaten beşikle yatıp beşikle kalkıyoruz:1:
bugğn Belis'e Çileğe bide Ikeaya gittik
Kafamız karıştı baya Bide modokoya bakarız daha
Belistekileri eledik kesinlikle o kadar iticiydiki hepsi
Beşikler sallandı benim midem bulandı bi o yana bi bu yana
yemin ederim yok sallanan beşik kesinlikle almayacağım
Eşimde ıkeadakileri beğendi masif ahşapmış kaliteliymiş
Bende Çilekte beğendim
aaamaannn çok karışığız yani
Siz ne yaptınız canım?

canım aynı durumdayız, modokoya bak birde başka bşey beğenmiceksin, çilektekileri ben pek beğenmedim, ne yapıcaz bilmiyorum, hayırlısı artık diyorum..

ben yarın diyete başlıyorum kızlar. bari verdiğim kiloları paylaşırım sizinle her pazartesi. benim yeni tedavi için çoook zamanım var. beni o çok zaman düşündürmüyor da peşpeşe aldığım 0,01ler düşündürüyor. Yarın eşim de aktarın gönderdiklerine yeniden başlayacak. bakcaz artık.

siz napıyosunuzz? öğretmenler yarın yine işbaşı :)

canm çok geçmiş olsn Rabbim bir an önce şifa versin inşallah, geçici bi durumdur canım takma kafana.. Allah yar ve yardımcın olsun.

ben yarın diyete başlıyorum kızlar. bari verdiğim kiloları paylaşırım sizinle her pazartesi. benim yeni tedavi için çoook zamanım var. beni o çok zaman düşündürmüyor da peşpeşe aldığım 0,01ler düşündürüyor. Yarın eşim de aktarın gönderdiklerine yeniden başlayacak. bakcaz artık.

hayırlı olsn diyetim miragem, hadi her hafta bekliyoruz senden yaktığın yağları.. diyetisyene mi gideceksin yoksa kendi başına mı yapacaksın diyeti.

canım aynı durumdayız, modokoya bak birde başka bşey beğenmiceksin, çilektekileri ben pek beğenmedim, ne yapıcaz bilmiyorum, hayırlısı artık diyorum..

Amaann ne karmaşık durummuş bu böyle:9:
Allah yardımcımız olsun canım senin dediğin mobilyacıya bakalım inş

Amaann ne karmaşık durummuş bu böyle:9:
Allah yardımcımız olsun canım senin dediğin mobilyacıya bakalım inş

canım modoko da zaten bi sokak var beşikçiler hep orda. ben aksu bebe den beğendim bir tane, bi yer daha vardı ama adını hatırlamıyorum ikisi arasında aldık, aksu büyüyenleri sallanan yapıor başka biyer yapmıyor. o biraz düşündürüyor sallanan almalımı yoksa almamalımı

Hadi bakalım hayırlı olsun diyetin
Kaç kilosun doktor mu ver dedi kiloyu:26:

canım benim sen diyete başlama kararı almışsın ne güzel canım hayırlısıyla kilo verir bizimle paylaşırsın canım inş aktarın yolladıklarıda eşine şifa olur canım

hoş geldin canım nasılsın

canım modoko da zaten bi sokak var beşikçiler hep orda. ben aksu bebe den beğendim bir tane, bi yer daha vardı ama adını hatırlamıyorum ikisi arasında aldık, aksu büyüyenleri sallanan yapıor başka biyer yapmıyor. o biraz düşündürüyor sallanan almalımı yoksa almamalımı

Büyüyen beşik almaktan vazgeçtik bizde hoşuma gitmedi
Sallananda alamamki ay benim midem bulandı başım döndü
Bebeğinde beyni akar yahu o neymiş öyle sağlıksızmış zaten
Fiyat ne kadardı peki?

Büyüyen beşik almaktan vazgeçtik bizde hoşuma gitmedi
Sallananda alamamki ay benim midem bulandı başım döndü
Bebeğinde beyni akar yahu o neymiş öyle sağlıksızmış zaten
Fiyat ne kadardı peki?

canım içinin tekstiliyle 1400 aksuda sallanan, diğerinde de 880 büyüyen ama tekstili yok, ve sallanmıyor. belisten çok kötü ya, başlığından vidaları filan görünüyor ve fiyatlarıda hiç öyle ucuz değil yani. ay bi gör modokodakileri bayılırsın

hayırlı olsn diyetim miragem, hadi her hafta bekliyoruz senden yaktığın yağları.. diyetisyene mi gideceksin yoksa kendi başına mı yapacaksın diyeti.[/QU

teşekkürler canım :) daha önce diyetisyene gitmiştim, aynı listeyi tekrarlıycam bi daha.

Hadi bakalım hayırlı olsun diyetin
Kaç kilosun doktor mu ver dedi kiloyu:26:

doktor daha önce biraz kilo ver demişti ama o stresin içinde nerde kilo verecektim. 57 kiloyum, boyum 1,55. üstüm ince de kalçaların geniş, popom çıkık :))) bölgesel zayıflama lazım bana yani :) yapabilirsem sahilde yürümeyi deniycem. havalar biraz ısınsa.

canım benim sen diyete başlama kararı almışsın ne güzel canım hayırlısıyla kilo verir bizimle paylaşırsın canım inş aktarın yolladıklarıda eşine şifa olur canım

hoş geldin canım nasılsın

inşallah canım. bugün çok iyiyim diyemiycem havinim. sinirlerim biraz gergin. tüm arkadaşlarım çocuklu olduğu için pazarlarını çoluk çocuk geçiriyorlar ve bizi hiç aramıyorlar. biz kalıyoruz kafa kafaya. sonra da tüm gün yaptıklarını facebooktan izliyoruz, millet çoluk çocuk. öyle işte anlıyosundur.

canım içinin tekstiliyle 1400 aksuda sallanan, diğerinde de 880 büyüyen ama tekstili yok, ve sallanmıyor. belisten çok kötü ya, başlığından vidaları filan görünüyor ve fiyatlarıda hiç öyle ucuz değil yani. ay bi gör modokodakileri bayılırsın

Yatağı hangi markada düşünüyorsun canım ya en önemliside o çok kaliteli olması lazım
Hiç araştırdınmı?sorma Beşiğin içi dışından çok tutuyor zaten:)
Uyku seti korumalıkları cibinliği dönencesi yatağı :):):)
Ay zaten belisi görünce şok geçirdim:9: bi an önce çıkmak istedim
Kalitesiz kalitesiz bide fiyatları görünce iyice terelellendim
Yani kazıklıyorlar resmen milleti içinin hiçbişeyi yok
1.500 tl diyo kız çüş devenin nalı:51: enayi sanıyorlar milleti
Bide kalitesizkii dokundu eşim tak tak diye içi boş resmen:ssz:

teşekkürler canım :) daha önce diyetisyene gitmiştim, aynı listeyi tekrarlıycam bi daha.

doktor daha önce biraz kilo ver demişti ama o stresin içinde nerde kilo verecektim. 57 kiloyum, boyum 1,55. üstüm ince de kalçaların geniş, popom çıkık :))) bölgesel zayıflama lazım bana yani :) yapabilirsem sahilde yürümeyi deniycem. havalar biraz ısınsa.

inşallah canım. bugün çok iyiyim diyemiycem havinim. sinirlerim biraz gergin. tüm arkadaşlarım çocuklu olduğu için pazarlarını çoluk çocuk geçiriyorlar ve bizi hiç aramıyorlar. biz kalıyoruz kafa kafaya. sonra da tüm gün yaptıklarını facebooktan izliyoruz, millet çoluk çocuk. öyle işte anlıyosundur.

Aman canım bende şöyle löp löp kilolu sandım seni diyete başlayacağım diyince
Ama tabi kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle ol:16:

hayırlı olsn diyetim miragem, hadi her hafta bekliyoruz senden yaktığın yağları.. diyetisyene mi gideceksin yoksa kendi başına mı yapacaksın diyeti.[/QU

canım benim az kaldı bizde çoluk çocuk pazarlarımızı geçireceğiz inş canım sende çocuğun olduğunda onları aramazsın

Back
X