Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Ay dediğin iyi oldu ben ne yaptım biliyormusun 10 tane felan çıt çıtlı bodylerden aldım hepsi 0-3 ay
Geçen arkadaşım gelmişti o söyledi ancak 40'ı çıkana kadar giydirirsin dedi üzüldüm bide viaporttan almıştım jokerden güzel güzel
Ama dediğin gibi 3-6 aya geçeceğim inşallah canım bi tane hastane çıkışı alacağım yeter dimi aman abartmaya gerek yok zaten
Su iyi valla içelim hemde 3 saate bir amniyo sıvı değişiyormuş ya iyi olur

zaten kayınvalidemle annem klıcak cnm sırayla onlar varken gelen gelsin ama ben yanlızken kimseyi alamam bebişime sarılırım

aynen öyle canım cok dikkat et bu sürecte,eğilme uzanma çok gezme ama çokta yatma, bol bol dua et, transfer zamanı sanada okuyalım inşallah..

afras canım sen nasılsın nerelerdesin

aynen öyle canım cok dikkat et bu sürecte,eğilme uzanma çok gezme ama çokta yatma, bol bol dua et, transfer zamanı sanada okuyalım inşallah..

afras canım sen nasılsın nerelerdesin

ya evet cnm bende artık bunları sormam gerektiğini düşünüyorum umarım bu ay transferim olucak allahın izniyle 4 ayda ancak transfer olucak allahım ikinci denemeyi göstermeden bebeğima kavuştursun beni cnm ne diyodum nerelere atladım yaa neler yaptınız transfer sonrası nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz

canım çıtçıtlı badiler çok lazımmış banada arkadaşlar söyledi,ama dediğim gibi büyük al, birde çok cicili bi tulum görmezsen tulum fazla alma onuda pek kullanamıyorlarmış büyüyormuş bebecikler, onun yerine alt üst pijama gibi al ama fazla abartma bi 7-10 takım alsan yeter ben onları 7 tlden aldım pazarlıkla bazısı kendinden patikli bazısı tayt gibi..kusmuk için mendil almayı unutma ben 2 düzine aldım daha dorusu annem öyle aldırdı iyi olur dedi.zaten yaza gelecek ya cıbıl cıbıl gezerler:))

canım on ikigün boyunca ben evden çıkmamaya özen gösterdim ama evin içinde ara ara dolaştım çok yatmadım, çok yatmakta iyi değil kan toplanıyormuş, bebeğin tutunması için bol bol ananas yedik ama tutunduktan sonra yeme embriyoyu düşürüyormuş, birde muşmula bilirmiin o tutunmaya yardımcıymış, bol sıvı al wcye kolay çıkman lazım kabız olmamaya özen göstermen lazım, zeytin yağı içebilirsin yada salatalara bol bol dökersin, bize vajinal jel vermişlerdi onu kullandık baı arkadaşlara iğnede vermişler, ben çorap bile giyerken eğilmedim namazlarımı ile oturrarak kıldım sende böyle şeylere dikkat et canım, takdir Allahın tedbirimizi alalım, Rabbim ikinci denemeye gerek kalmaan nasip etsin bebeişini sana inşallah

Kız zaten annem felanda almış o tulumlardan ben hiç almayacağım
O bezlerden annem yapmış ama yetmez bence.Hazırda alırım
Penye battaniye çok lazım olur diyorlar kaç tane aldın penye battaniye:26:

transfere kadar mı yedin cnm ananası cnm mesela sadece wcye kalktım dedi havin o kadar mı kalktın yoksa gezindin mi yinede ?

Kız zaten annem felanda almış o tulumlardan ben hiç almayacağım
O bezlerden annem yapmış ama yetmez bence.Hazırda alırım
Penye battaniye çok lazım olur diyorlar kaç tane aldın penye battaniye:26:

canım hastane çıkışından bir tane çıkıyor battaniye, bitane aldım, bir tane hediye geldi yeter diye düşünüyorum, bir tane peluş battaniye aldım bir tanede tomurcuklu bi battaniye aldım sana foto yollamıştım ya, ilk zamanlar kundak gibide oluyor fermuarlı daha sonra normal battaniye olurak kullananbiliyorsun.dinarsuyun peluş battaniyesini 20 tlden aldım ama annem sıkı pazarlık yapıyor sende sıkı pazarlık yap, zaten herkes müşteri gözlüyor

transfere kadar mı yedin cnm ananası cnm mesela sadece wcye kalktım dedi havin o kadar mı kalktın yoksa gezindin mi yinede ?

transferden sonra yedim canım kızların tavsiyesiyle. yok canım ben yatmadım sürekli zaten jelden sonra yarım saat yürüyüş vardı,ara ara da evin içinde dolandım çok olmasada kan dolaşımı olsun diye, okadar yatmakta iyi değil işi gücü bırak,

Canım ben transferden sonra hiç dışarı çıkmadım.Hiç ev işi yapmadım sadece kalktım mutfakta yemeğimi pişirdim sadece o kadar.
Kabız olmamaya özen gösterdim bol dua bol tesbih tabi o en başta geliyor benim durum böyle

doktorumun dediğine göre hem jel hemde iğne var bnm sanırım cnm pek doktorum işini şansa bırakmıyor gibi rahim için bile iğne verdi bnm evim 3. kat asansörümüzünde sağı solu belli olmuyo çünkü apartmanımız 2 aylık mı ne henüz oturmamış bazı şeyler evden çıkış yapamam ama artık evin içinde gezerim bende napıyım cnm

Kız bir ondan bir ondan derken baya birikmiş senin battaniyeler
Ben pazarlık yapmasını becerememkiii
Ancak eşime söyleyeyim bu durumu o azda olsa yapabiliyor

şimdi yemek yaparken herşeyi çok mu düşünüyorum diyorum bazen ama diyelim ben onu unuttum ocakta aniden zıpladım gittim ya bebeğime bişi olursa ( ben çok unutkanımdaa (

Kız bir ondan bir ondan derken baya birikmiş senin battaniyeler
Ben pazarlık yapmasını becerememkiii
Ancak eşime söyleyeyim bu durumu o azda olsa yapabiliyor
canım yapcan artık 55 tl dedikleri hastane çıkışlarını 35e aldım o derece yani bende hiç beceremem ama annem sağolsun,yapacaksın artık
şimdi yemek yaparken herşeyi çok mu düşünüyorum diyorum bazen ama diyelim ben onu unuttum ocakta aniden zıpladım gittim ya bebeğime bişi olursa ( ben çok unutkanımdaa (

Allahın izniyle bişi olmazda sen yine ani kalkışlar filan yapma çok dikkat et canım

kızlar ben yatar, sabah erken kalkmıştım uykum geldi iyi geceler size

Aaa deme ya gerçekten miii Kız bugn senden çok faydalı bilgiler öğrendim canım teşekkür ederim Allah razı olsun
Hadi sana iyi uykular öpüldün byee

inş herşey yolunda gider cnm bnde yatıcam bi yasin okuycam yatmadan artık çıkarım bende :)

Kızlar bugün doktora gittim. Akşam vurulmak üzere çatlatma iğnelerini verdi. C.tesi sabah yumurtaları toplayacaklarmış. Ama bu ay işlem yapılmayacakmış. Embriyoları donduracaklarmış. Çünkü sağ tüp'de sorun varmış .Laparoskopi yapılması gerekiyor dedi. Sorum şu bu işin maliyeti nedir. İşlem sonrası hastanede kalınıyor mu? önümüzdeki ay!a kadar iyileşip dondurulan embriyolar rahime konur mu? Lütfen yardım edin

ayşegülü nasılsın annen nasıl oldu

canım benim ben ayakta ruh gibi dolanıyorum.....akşama kadar hastahanedeyim yoğun bakım ünitesi reanimasyon bölümünde bekliyorum annem aynı her hangi bi değişiklik yok solunum cihazına bağlı makinada yaşıyor...ama bu gün o cihazın çok acı verdiğini söyledi dr...ve boğazından delik açmak için izin aldılar benden beyindeki kanama devam ediyor uzun bi süreç sizi bekliyor dediler yaşarmı bilmiyoruz yaşarsa bile bişeyler eksi bilinç ve şuur şimdilik yok ve felç.....dualarınızı bekliyorum...rabbim acı çektirmesin iki iyilikten birini versin...((((((((((((

Rabbim acil şifalar versin çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…