• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Canım sayıda harekette az.. Aynen öyle cnm şekil bozukluğu galiba bu obsürüktif mi ne diyorlar buna bunu da sadece bu dna fragmantasyon analizi ile bulabiliyorlar.. Canım google amcaya sor bak dnna fragmantasyon analizi die daha aydınlanırsınız..bizler bu yolda her seyi deniyoruz 1 gun ankaraya gtmekle bi kaybetmez hatta belki kazanırsınız cnm..bnde adamın pazaarlamacısı gıbı oldum:) cnm amacım sadece yardımcı olabilmek..biz ilkinde verdiği iğneyi kullanmadık die cok pişman olduk.. 2 gunde vermedı mı cnm cevap.. 3 gun bile olsa cok değilki canım gidersen görürsün okadar youn ki muayenehanesi taaaa nerelerden gelmişlerdr bizm gttiğimiz gun..tedaviden hemen önce gtmene gerek yok cnm .. Siz hazır olduğunuzda alın randevunuzu o size bir yol çizer ...

evet canım bu doktor zaten bu dna frangmatasyon analizi hakkında bir sayfa göndermiş eğer düşüyrsa bebek gelişmiyorsa feln felan bundan kaynaklanıyoruş
yok canım nye pazarlamacısı oasın senim sayende öğrendim ben bu doktoru evet kaybedeceğmizi kaybettik zaten ide ankaraya gitmekle batacak halimiz yok ya gitcez artık a eşimin işleri şuan çok yoğun i ayarlıyayım diyor sizde keşke kullansaydınız canım gitmişsiniz ora kadar gerçi nasipte birdahakine kullanırsınz canım artık

kızlarıma bakın yaa dile gelmişler. meğer herkes yeni topic istiyormuş, söyleseydiniz daha önce yapardım :)))

teşekkür ederim canım. bilgilerini versen ya, listeye ekleyeyim seni.

hoşgeldin şekeriiim

valla ben orda burda dolandım sonra eylül topiğini açtım ama baharın topiğine uğarmıştım birkaç kere.

neden olmasın ki?? :))

ses yarışması değil manhunt erkek güzellik yarışması yaa. geçen hafta tuanayı eledi ya boz ayı, o andan beridir sinirle izliyorum :)

işte şu akupunktur dedikleri o işe yarıyo galiba havinim. onu da mı denesek acaba diye düşünmüyor değilim hani.

mersi canım, hoşgeldiiin :)

hayırlı olsun canıııım. şimdi tek kalan bebişin. o da uzatmaz gelir inşallah tez zamanda.

hadi bakalım inşallah :)

hoşgeldin ilknuruuuum. geç olsun güç ollmasın canımm

havinim rahim ölçüsü kaçmış bu arada?

hoşgeldin nazcım. bilgilerini ver ilk saydaki listeye ekleyelim canım seni de.

boyacim merak etme ekliycem. anca toparlıyorum. daha çok eksiğimiz var.

hoşbuldum tatlım inş yaa :(

canım benim iyi dileklerin için çok teşekkürederim....allahım benimle beraber tüm isteyenlere versin...

Saol tatlım yaa evet zor oldu kaç gündür yorulmuştum artık ama en sonunda gönlüme yatan bi evim oldu çok şükür...

Işallaaaaahhh:)))))))

canım benim allahım hakkında ne hayırlı ise onu versin inşallah ama bence tedavine aynı merkezde devam et derim ben hem psikolojimizi hemde vücudumuzu tanıdılar bundan sonra daha kolay olur diye düşünüyorum...

Amin canım amin.....inşallah öyle olur bakalım bi 15 gün içinde taşınırım ve bu arada tedaviye stert veririm ...

Yok tatlım ne alaka dr...lar sadece birer sebep künfeyekün rabbim ol derse oluverir...çok yoğun bi merkez farkındasındır...oda sana tesadüf etmiş ama sıkma canını olacak inşallah...)

min cnm hadi hayırlısı bakalım :)

merhaba ben yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum. henüz. ama bir kaç hafta önce mirage 79 kullanıcı adıyla yazan arkadaşın bahsettiği aktardan alınan bitkilerle infertilite tedavisi ile ilgili deneyimlerini benle paylaşırsa çok sevinirim. teşekkürler:)) herkese bol moraller diliyorum:)) ela

tekrar negatifi kaldıramam şuan.. hemde benm dr.um dondurulmuşumla değilde yeniden taze istiyor o yüzden okadar tedaviyi hemen bikaç ayda tekrar kaldıramam gibi geliyor.. :((

aaaa canım senin demi var dondurulmuşun benim niyeolmuyor ya burda mirageninde olmuş dondorulmuşu havininde onların sorunuda eşinden herhalde benim niye oluyor acaba 29 tane yumurta topladılar bunun 25 kaliteli çıkmış 17 taneside döllenmişti elbet vardır bi bildikleri doktorların keşke benimde dondurulmuşum olsaydı ya
senin doktorun niye taze istiyor ki madem niye dondurmuşlar hemde dondurmak için bir miktar para alıyorlar demi

canım ya bu bana verdiğin aktar bana halen dönmedi dün aradık dönecez dediler ama hala dönmediler geçmi dönüyorlar böyle acaba

Yeni topiğin hayırlı olsun Miragem.Dilerim sana uğurlu gelir;)
Bizde gelebiliymiyizz:17::78::75:

Mirage canım topiğin hayırlı olsun.Sen nerdeysen biz ordayız zşekerim.Nasılsın?
İnşallh yeni topic yeni heyecanlar getirir sizlerle.

merhaba ben yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum. henüz. ama bir kaç hafta önce mirage 79 kullanıcı adıyla yazan arkadaşın bahsettiği aktardan alınan bitkilerle infertilite tedavisi ile ilgili deneyimlerini benle paylaşırsa çok sevinirim. teşekkürler:)) herkese bol moraller diliyorum:)) ela

selam canım. hikaye şöyle. bu aktarın sahibi aslında doktormuş, bir süre doktorluk yaptıktan sonra bırakıp cihangirde bir aktar açmış, bayağa da ün salmış. sonra fethiyeye taşınmış. orada devam ediyormuş. benim bir arkadaşım 4 başarısız tüp bebek denemesinden sonra bu adamın gönderdiklerini kullanarak 1,5 ayda doğal yoldan hamile kalmış. onun eşinin sperm sayısı 1 milyon falanmış önceden. sonra başka arkadaşları da aynı adamdan faydalanmışlar ve onlar da hamile kalmış. ben biraz korakğımdır böyle şeylerde. karar veremezken baktım ki bizim topicdeki kedi de aynı adamdan bahsediyor. ben de aldım macunla çayları. biz tedaviye başlamadan önce 1 ay kadar kullandık ama doğal yoldan olması için süre tanımadık. şimdi yeniden sipariş ettim, bakalım nolcak. adam bana diyor ki tüp bebek yapmayın boşuna vücudunuza ilaç yüklüyorsunuz, 7 ay sabredin ya diyor, iddia ediyorum 7 ay sabredin diyor :)) anam 7 ayı kim kaybetmiş biz bulucaz yaş 33 :)) bir de yaşın gençmiş dedi bana :))))

aaaa canım senin demi var dondurulmuşun benim niyeolmuyor ya burda mirageninde olmuş dondorulmuşu havininde onların sorunuda eşinden herhalde benim niye oluyor acaba 29 tane yumurta topladılar bunun 25 kaliteli çıkmış 17 taneside döllenmişti elbet vardır bi bildikleri doktorların keşke benimde dondurulmuşum olsaydı ya
senin doktorun niye taze istiyor ki madem niye dondurmuşlar hemde dondurmak için bir miktar para alıyorlar demi

boyacinin doktorunun bu tavrını ben de baştan beri anlayabilmiş değilim. sonuçta tedaviye yeniden başlamak hem daha yorucu hem daha masraflı. ben tatmin olmadım şahsen o işten boyacı söliim sana.

öte yandan ferihacım dondurulmuş olması her zaman işe yarıyor anlamına gelmiyor. bak benim elimde kaldı 0. donmuş da yok bebek de. dondurulmuşu deil de tez elden bebeğin gelmesini dile gülüm. doğru mesaj gönder evrene :)

canım ya bu bana verdiğin aktar bana halen dönmedi dün aradık dönecez dediler ama hala dönmediler geçmi dönüyorlar böyle acaba

ben de seninle aynı gün yeni sipariş için yazdım bana da dönmedi daha. nereden baksan 2 hafta sürer feriha. sabret canım. zaten bu adam aslında kanser hastalarına şifa yaratmakla ünlüymüş. infertilite çerez geliyordur onun yanında. yoğundur herhalde. bir de bitkileri çıkıp kendi topluyomuş sanırım. çok deli adam ya :) bana neler demişti ilk aradığımda. böyle tutturuyosunuz sonra bakmıyosunuz bir sürü başıboş çocuk oluyo etrafta demişti. :))) çılgın bi adam yani. onun sayesinde çocuğumuz olursa çok kararlıyız doğduktan sonra gidecez adamın yanına fethiyeye ziyarete.

Yeni topiğin hayırlı olsun Miragem.Dilerim sana uğurlu gelir;)
Bizde gelebiliymiyizz:17::78::75:

inşallah canııım. gelebilir miyiz diyo terbiyesiz. kız görmedin mi size özel tablomuz bilem var. ama galiba seni eklemedim :))))))))))) muhtemel doğum tarihini söle bakiim. bir de çocuk kız mıydı erkek mi? bunadım ben hepinizin bilgisi kafamda birbirine karıştı yine.

Merhaba kızlar nasılsınız?

iyiyiz şekerim. asıl sen nasılsın? ne hissediyosun? heyecan var mı?

Mirage canım topiğin hayırlı olsun.Sen nerdeysen biz ordayız zşekerim.Nasılsın?
İnşallh yeni topic yeni heyecanlar getirir sizlerle.

teşekkür ederiz canım hepimize inşallah. dünden beri heyecanlı heyecanlı yazıyoruz zaten. hızımıza yetişilmiyor :)

Bunak mirage:27::27::27:
Muhtemel d. tarihi: 04.06.2013

Back