Canım sayıda harekette az.. Aynen öyle cnm şekil bozukluğu galiba bu obsürüktif mi ne diyorlar buna bunu da sadece bu dna fragmantasyon analizi ile bulabiliyorlar.. Canım google amcaya sor bak dnna fragmantasyon analizi die daha aydınlanırsınız..bizler bu yolda her seyi deniyoruz 1 gun ankaraya gtmekle bi kaybetmez hatta belki kazanırsınız cnm..bnde adamın pazaarlamacısı gıbı oldum:) cnm amacım sadece yardımcı olabilmek..biz ilkinde verdiği iğneyi kullanmadık die cok pişman olduk.. 2 gunde vermedı mı cnm cevap.. 3 gun bile olsa cok değilki canım gidersen görürsün okadar youn ki muayenehanesi taaaa nerelerden gelmişlerdr bizm gttiğimiz gun..tedaviden hemen önce gtmene gerek yok cnm .. Siz hazır olduğunuzda alın randevunuzu o size bir yol çizer ...
evet canım bu doktor zaten bu dna frangmatasyon analizi hakkında bir sayfa göndermiş eğer düşüyrsa bebek gelişmiyorsa feln felan bundan kaynaklanıyoruş
yok canım nye pazarlamacısı oasın senim sayende öğrendim ben bu doktoru evet kaybedeceğmizi kaybettik zaten ide ankaraya gitmekle batacak halimiz yok ya gitcez artık a eşimin işleri şuan çok yoğun i ayarlıyayım diyor sizde keşke kullansaydınız canım gitmişsiniz ora kadar gerçi nasipte birdahakine kullanırsınz canım artık