Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ay evet canım yaaa bu sıralar gerginim ama artık kendi kendime sakin olmaya çalışacam evet sıra bende galiba hiç bukadar uzun sürmezdi dışardaki insanların canı ne kadar tatlı bi arkadaşım yakında doğum yapcak gece gündüz korkuyom diye mesaj atar heyy allahım bebeğini kucağına alcak bide beni geriyor yaaa neyymişş nasıl yatacakmış o koltuğa bizimkide can be burda hangimiz sızlanıyoz muayene olyoruz diye biz doktorların önünde hamile kalmaya çalışıyoruz kız bebeğini alcak kucağına yatacağını düşünür

yaza kadar hamiş olcam,şişmiş ayaklarıma sandalet giycem,renkli hamiş elbiseleri giycem,saçıma kurdelemi bağlıcam,24 ayda izin kullanıcam diyenler buraya:)

ferihaaa çook güldüm yaa,adam ne kadar diken varsa doldurmuş içine:)))) Allahım kolaylık versin.Sen onu cam bir kavonoza koy şekerim, ağzı kapalı olsun.

şekerim sen o çayı yeni aldın ne siparişi o çay 2 a gidiyor napıyon normal çay gibi mi dolduruyorsun yoksa.Sakın! 1,5 yemek kaşığı koyucan kaynar suya demlycen 5 dk.ocaktan alıp bekleterek.Macun olacak karışımıda ben keçiboynuzu pekmezi ile karıştırıp yedirmiştim birazda dut pekmezi .ondan da bir yemek kaşığı

ve geldik doktordan 24. günden itibaren başlıyoruz 5. gün yumurta baskılayıcı bi ilaç falan doktora böyle bi yöntem duyduğumu anlattm hadi bakalım bi nolck dedi muayene etti sonra dedi ki not düşücem hastamın söylediği tedavi diye çok güldük keyifler iyi ama embriyolog kafamı karıştırdı yumurtaların zarı mıdır nedir kalınmış bu yüzden ilacı içine çekemiyormuş vebozulma riski artıyormuş çözünürken doktorumada sordum ona daha yakın hissettiğim için oda dedi ki sana saddece olabilecek ihtimali söylemiştir o dedi ama ben yinede emin olamıyorum

canım karışık yazmışsın biraz ben hiç bişi anlamadım yazdıklarından..yani sen bugün rahim kontrolüne gitmedin mi ? transfer için uygun mu değil mi diye ?

çayı halıya döktüm kız sakarım ben üstündekileri topladık gerisi hep halının içine girdi mutfaktaki halı tütlü halı benim valla diken doluymuş halıya yapıştı kaldı terlikle yürüyoruz mutfakta topladık ama aralarına girmiş çok komikti mutfağın her tarafı ot oldu evet bende senin dediğin gibi demliyorum macunuda balla tahinle karıştırdık biz

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir gece diliyorum nasılsınız canlar

canım yazından anladığım kadarıyla kontrolde herşey yolunda gitmiş hadi hayırlısıyla tedavine başlıyosun rabbim sonunu hayırlı etsin inş

canım eskilerimiz derki dere bulanmadan arınmaz kaderimizde ne varsa onu yaşarız bazen güzel bazen acı ama gün gelir hepsi geçer rabbim sağlık versin yeterki canım rabbim hayırlı kapılar açsın eşine bundan sonra inş

feriha sen valla bana benziyosun kıııız. sakarlıkta bir numarayım ben. güldüm valla okuyunca :)) aşk olsun sana heba etmişsin çayı. neyse istersin gönderir yenisini, sağlık olsun :)))) alem kızsın haa

iyi geceler kızlaaar. 100 sayfayı bulmuşuz yine :) size topic dayanmıyor maşallah :))))

canım yazından anladığım kadarıyla kontrolde herşey yolunda gitmiş hadi hayırlısıyla tedavine başlıyosun rabbim sonunu hayırlı etsin inş

evet cnm kontrolde sorun yok ama yumoşlar abarmiş yine benm demiştim ztn o yüzdn uzun protokol uygulanacak. bebişlerin durumu üzdü sadece beni aşka bi sorun yok inş onlarda yoluna girer

canım karışık yazmışsın biraz ben hiç bişi anlamadım yazdıklarından..yani sen bugün rahim kontrolüne gitmedin mi ? transfer için uygun mu değil mi diye ?

evet cnm uzun protokole karar verildi bizim için ama ben gitmişken embriyoloğuda görmek istedim oda yumurtaların kabuğu kalın ilacı içine çekemiyo çözünürken sorun yaşanabiliyor dedi doktorumda sen o konuyu takama o sana olabilecek ihtimalleri söylemiştir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…