feriha sen valla bana benziyosun kıııız. sakarlıkta bir numarayım ben. güldüm valla okuyunca :)) aşk olsun sana heba etmişsin çayı. neyse istersin gönderir yenisini, sağlık olsun :)))) alem kızsın haa
kızlarrr kırmızılar geldi pazartesi yolcuyum tedavim başlıyorrrrrrr... Dualarınızda benide unutmayınnnnnnn
canım hayırlı olsun tatlım inş. son tedavi olur ve yavruna kavuşursunkızlarrr kırmızılar geldi pazartesi yolcuyum tedavim başlıyorrrrrrr... Dualarınızda benide unutmayınnnnnnn
kızlarrr kırmızılar geldi pazartesi yolcuyum tedavim başlıyorrrrrrr... Dualarınızda benide unutmayınnnnnnn
evet cnm uzun protokole karar verildi bizim için ama ben gitmişken embriyoloğuda görmek istedim oda yumurtaların kabuğu kalın ilacı içine çekemiyo çözünürken sorun yaşanabiliyor dedidoktorumda sen o konuyu takama o sana olabilecek ihtimalleri söylemiştir dedi
ve geldik doktordan 24. günden itibaren başlıyoruz 5. gün yumurta baskılayıcı bi ilaç falan doktora böyle bi yöntem duyduğumu anlattm hadi bakalım bi nolck dedi muayene etti sonra dedi ki not düşücem hastamın söylediği tedavi diye çok güldükkeyifler iyi ama embriyolog kafamı karıştırdı yumurtaların zarı mıdır nedir kalınmış bu yüzden ilacı içine çekemiyormuş vebozulma riski artıyormuş çözünürken doktorumada sordum ona daha yakın hissettiğim için oda dedi ki sana saddece olabilecek ihtimali söylemiştir o dedi ama ben yinede emin olamıyorum
hayırlı olsun dua listemde sen de varsın canım.
havin mirageeee kızlarrr nerelerdesinizzzz herkesler gezmelere mi gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?