• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

feriha sen valla bana benziyosun kıııız. sakarlıkta bir numarayım ben. güldüm valla okuyunca :)) aşk olsun sana heba etmişsin çayı. neyse istersin gönderir yenisini, sağlık olsun :)))) alem kızsın haa

ay canım sendemi sakarsın bende valla işte sakar olduğum için parmağımı doğradım yaaaaaa çok komikti ben halı gitti diye gülüyorum halının tüyüne yapıştı kaldı eşimde ot gitti diye gülüyor valla bida sipariş etçek çayı artık

kızlarrr kırmızılar geldi pazartesi yolcuyum tedavim başlıyorrrrrrr... Dualarınızda benide unutmayınnnnnnn

hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerle ve bebişlerle gel:)) Allahım dualarımızı kabul etsin hepimizin burdaki herkes aklımda sizde hamiş olunca bize ediin bizde arkanızdan gelelim inşallah...

merhabalar kızlar bir kaç gündür misafirim var fazla bakamadım topiğe bende okul ev misafir uğraştım hem kafam rahatladı hemde okulun ilk günki yaşadıklarımı unuttum..iyi oldum hatta bomba gibi:)) havinim bu arada o arkadaştan uzak durdum bir kaç gün sanrım oda bazı şeyleri düşündü yaklaşmaya çalıştı umursamadım he deyip geçtim öyle derler ya hem kendiimi üzmemiş oldum hemde psikolojik yönden rahatladım teşekkür ederim canım tavsiyelerin için bana iyi geldi..ya bide kıskançlık yaptım desem dün akşam ki arkadaşların çocukları vardı 5 aylık onu öpüp kokladım yani o arkadaşı anlamadım neden ogün bana o acıyı yaşattı herşeye alt üst etti ay ne bilim insanlarla uğraşmak zor valla:)) neyse boşverdim artık o insanı...
havin hadi bebişlerini al gel sonra biz alıp gelelim :))

evet cnm uzun protokole karar verildi bizim için ama ben gitmişken embriyoloğuda görmek istedim oda yumurtaların kabuğu kalın ilacı içine çekemiyo çözünürken sorun yaşanabiliyor dedi :( doktorumda sen o konuyu takama o sana olabilecek ihtimalleri söylemiştir dedi :(

Canım pozitif ol lütfen bence moralini bozacak herhangi bir durum yok ortada her şey güzel olacak:34::16:

ve geldik doktordan 24. günden itibaren başlıyoruz 5. gün yumurta baskılayıcı bi ilaç falan doktora böyle bi yöntem duyduğumu anlattm hadi bakalım bi nolck dedi muayene etti sonra dedi ki not düşücem hastamın söylediği tedavi diye çok güldük ;) keyifler iyi ama embriyolog kafamı karıştırdı yumurtaların zarı mıdır nedir kalınmış bu yüzden ilacı içine çekemiyormuş vebozulma riski artıyormuş çözünürken doktorumada sordum ona daha yakın hissettiğim için oda dedi ki sana saddece olabilecek ihtimali söylemiştir o dedi ama ben yinede emin olamıyorum :(

bebğimolsun bn yumurta zarı incelttirme yaptırmıştım dr.a söyle sanada uygulasınlar bn 3.de yaptırdım

nasılsınz ? kimsecikler yok hafta sonu ya kocişleri alıp kaçtınıs dimi gesmeklere :)) biz ev kuşu grubuna katılıyoruz karı-koca :):36:

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir gece diliyorum nasılsınmız canlar

nasılsınız benim gine misafirim vardı ev tıklım tıklım doluydu ayyy kızlar herkezin kucağı dolu yaa herkezin bebeği var ay bide nasıl seviyorlar yaa yanımda ya valla çok kıskanıyorum ahımı alcak bu insanlar benim içimi çok sızlatıyorlar

kızlar bana bi akıl verin ben yeni tedaviye başlıcam ya allah nasip ederse gine aynı merkezdemi yaptırsam yoksa değişiklik yapsam mı o doktorumda çok iyi ama histereskopiyle bakmayınca kafam karıştı normalde 3. denemede bakıyorlarmış bide bu doktorum beni iyce tanıdı elinde dosyam var herşey içinde bilemedim bizim burdada antalyada yaptıran çokmuş hepsininde bebeği var aslında doktor değiştirme taraftarı değilim ama etraftaki insanlar kafamı karıştırıyor değiştir diye sizce napmalıyım eşimde çok kafana takıyorsun diye kızıyor

havin mirageeee kızlarrr nerelerdesinizzzz herkesler gezmelere mi gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım eve anca geldim daha doğrusu girdim anahtarı evde unuttum eşimin gelmesini bekledim onunda mesaiye kalacağı tuttu bende komşuda bugün zorunlu oturmak zorunda kaldım geceye kadar

Back
X