• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

güldürdün beni ya inş cnm ama son dakikalar geçmez ya hiç :)

canım benim o kadar çabuk geçiyoki anlamıyosun ben kontrol günü geldiğinde stresim tavan yapıyodu eşime bile o gece çatıyodum bende rahim kalınlaşmayınca doktora gitmek hep stres oldu ama şükür geçte olsa istenilen kalınlığa ulaştı rahim

canım benim o kadar çabuk geçiyoki anlamıyosun ben kontrol günü geldiğinde stresim tavan yapıyodu eşime bile o gece çatıyodum bende rahim kalınlaşmayınca doktora gitmek hep stres oldu ama şükür geçte olsa istenilen kalınlığa ulaştı rahim

şükür cnm bnm şükür allahım seni bebeğinden hiç ayırmasın ömrün boyunca seni banada çok destek oldun sağol cnm inş bnde yarın hayırlı sonuçlara varırım yaa

şükür cnm bnm şükür allahım seni bebeğinden hiç ayırmasın ömrün boyunca seni banada çok destek oldun sağol cnm inş bnde yarın hayırlı sonuçlara varırım yaa

canım benim önemli olan o ilk adım hayırlısıyla o ilk adımı sen yarın atıyon gerisi çorap söküğü gibi gelir inş hayırlısıyla sende bebişini alırsın göbüşüne

güzel dileklerin için sağol canım rabbim yıllardır özlemini çektiğim kuzularıma bir adım daha yaklaştırdı beni inş hayırlısıyla sıkı sıkı tutunurlar kuzucuklarım bana ve dokuz ay sağlıklı gelişip büyürler sağlıklada kucağıma alırım kuzucuklarımı

Hayir bebislerim var benim sizin icin dua ettim ben

Kendim zor sahip oldugum icin sizi anliyorum

Rabbim beim dualarimi kabul etti bana dua edende cok oldu

Simdi ben isteyenler icin dua ediyorum

Baskasinin duasini alamk cok iyi birseymis

ikizmi bebişlerin rabbim size bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerine bize dua ettiğin içinde rabbim razı olsun

canım benim ben ufaktan kaçayım saati 2 yaptık daha okunacak dualarım var onlarıda okuyup yatacağım hayırlısıyla sana hayırlı geceler rabbim yarın güzel haberlerle gelmeni nasip etsin inş

canım benim önemli olan o ilk adım hayırlısıyla o ilk adımı sen yarın atıyon gerisi çorap söküğü gibi gelir inş hayırlısıyla sende bebişini alırsın göbüşüne

güzel dileklerin için sağol canım rabbim yıllardır özlemini çektiğim kuzularıma bir adım daha yaklaştırdı beni inş hayırlısıyla sıkı sıkı tutunurlar kuzucuklarım bana ve dokuz ay sağlıklı gelişip büyürler sağlıklada kucağıma alırım kuzucuklarımı

inş cnm bnm ikimiz içinde hayırlı evlatlar diliyorum rabbimden şuan hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor içimden ki anlatamam bunu ağlamam gerekiyor ama ağlayamıyorum of yaa yine mi patlama yaşıycam yaa of :((

Hayir bebislerim var benim sizin icin dua ettim ben

Kendim zor sahip oldugum icin sizi anliyorum

Rabbim beim dualarimi kabul etti bana dua edende cok oldu

Simdi ben isteyenler icin dua ediyorum

Baskasinin duasini alamk cok iyi birseymis

aynen cnm allah gönlündekini versin dedilermi bile bayılıyorum ben
senn normal tüp mi dondurulmuş mu cnm

Kızlar aslında canınızı sıkmak istemiyorum.Özellikle bu tedavi sürecinde

Eşim iflass etti ortağı dolandırdı kaçtı. Ne insanlar var işte Eşim inanılmaz üzgün tabii bende:((( Ve bir sürü borçç
rabbim yardımcımız olsun ailem testek çıkmaya çalışıyor. Ama nereye kadar:((

sıkma canını para bulunur iş bulunur. Başımızı sokacak bir çatı olsun yeter. Sen karnındakini düşün. Tek önceliğin o senin. Giden geri gelir. Can sağ oldukça

ÇOK Sevindim canım her şeyin normal olmasına benim tek 1 saate yakın sürmüştü
senin üçüz 2.5 saat sürmüştür artık:):)nasıl bebeişler yaramazlık yapıyormu
Ya benimki öyle çok tekmelemiyor ama dönüyor kımıldıyor
senin bebişler ne alemde

sağol tatlım bizde sevindik çok şükür
yaa sorma 1.5 saati geçti ama ben fenalık geçirdim artık başım döndü tansiyoum düştü sıksık ara verdik yan döndüm kalktım su içtim dolaştım falan drum hiç acele etme iyi olunca devam ederiz dedi anlayışlı sağolsun
ya benimde oğluşlar çok tekmeliyo da en altta kızım sıkıştı yavrum tekme değilde şöyle dönme kımıldama dediğin gibi yada pıt pıt kalp atışı gibi sanırım nazlı kızlarımız:1:

kızlar bu ayrıntılı ne ola ki.
2 liyi yaptırdık
3 lü testi yaptırdık ta ayrıntılı dediğiniz ultrason mu
Ne zaman yaptırıyoruz bunu 20. haftadan sonra mı. Doktorumuz bize böyle bir şey söylemedi

Kızlar aslında canınızı sıkmak istemiyorum.Özellikle bu tedavi sürecinde

Eşim iflass etti ortağı dolandırdı kaçtı. Ne insanlar var işte Eşim inanılmaz üzgün tabii bende:((( Ve bir sürü borçç
rabbim yardımcımız olsun ailem testek çıkmaya çalışıyor. Ama nereye kadar:((

yukscum canım, Allah sağlık sorunu vermesin. onun dışında gelen her sorunun bir oluru bir çözümü vardır. ben ne dibe vurmuşlar gördüm yeniden toparlandılar. sen şimdi bebeklerini düşün. ailenin durumu varsa yardım ederler. sen onların evladısın bundan gocunmazlar. siz gurur yaparsınız o ayrı, ama yoluna girer herşey en kısa zamanda inşallah. geçmiş olsun canım. sakın ha kendini yıpratıp bebeğine zarar verme.

nasılsınız bana gelen giden çok kalabalıktı akrabalarım gelmiş geçmiş olsuna allahım evin her tarafı çocuk oldu musafiri çok sevdiğim halde kaldıramadım yaaa bana ne oluyor bi an yeteeeeeeeer diye bağırıp ağlıcaktım nerdeyse çok ciddiyim bu aralar çok gerginim berbat bi sinir öfke var ya tedaviden sonra böyle olan varmı kimse beni aramasın sormasın evde yatıp durayım diyorum okadar gezmesini seven biriydimki evde durmazdım ben yaaaa kendimi çok çaresiz hissediyorum bu arada herkez tedaviye başlıcak içim kıpır kıpır oldu sanki çok ara veremicem gibi geliyor

bu arada eşim spor salonuna yazdırmış beni banada bi değişiklik olur hemde tedavideyken aldığım kiloları vermiş olurum artık parmağım iyileşince başlarım
havin adetliyken okunacak dua varsa okuyabilirim tarlım

ferihacım bu yaşadıklarının hepsini yaşadım ben kürtajdan sonra. normal bunlar, bu sorunları yaşayan birçok kadın senin bu geçtiğin yoldan geçiyor. ben bir kitap okuyordum, bitirmedim ama okuduğum yere kadar olan kısmı da etki etti. bu kitapta diyordu ki düşünceleriniz duygularınızı oluşturur. düşüncelerinizi değiştirmek sizin elinizde, bu şekilde duyguları da kontrol edebilirsin. kötü birşey aklına geldiği zaman kov ve olumlama yap, o zaman hakkaten daha iyi hissediyorsun. kitabın adı da iyi hissetmek zaten. ama ben bir yandan psikoloğa da gittim 8 ay. beni psikolog topladı yani. yoksa ben bildiğin depresyon yolundaydım. bir de senin şanssızlığın çok küçük yaşta evlendiğin için çok küçük yaşta bu sorunlarla karşı karşıya kalmışsın. ben senin yaşındayken ohoooo gezmelerdeydim, aklım bir karış havadaydı. bir kere aklına çocuk fikri düştükten sonra yaş falan fark etmiyor demek ki. ama seni kendime çok benzetiyorum. benim ağzımdan konuşuyosun sanki çoğu zaman.

miragem bebeğim affet beni nolur sanal kuzuummm :)))))) beni face den eklemek isterseniz özelden yazın sanal dostluğumuzu geliştiririz kıslarrr :)))
miragem yaaa sabah 6 akşam 6 çalışıyorum :( eve gelince yemek yapıyom çay meyve okul işleri aptala dönüyorum tek istediğim tedavi olup bu okul yoğunluğundan kurtulmakkkk

bebeğim olsun ücretsiz izne ayrılcam ben bebek istiyommmmm :)))))

canlarım sık gelmesem de dışlamayın beni olmaz mıııı :)))))

tedavi olayı beni bitirdi iki aydır negatifim bu kadar yormamıştı inanın :(((

haftaya başlarım gibi görünüyor 45 gündür kırmızı bekliyom gene olmazsa Rabbim sabır versin çıldırırım heralde
ama tüm sıkıntılara inat yılmak yok
bu halay bu toipkte hep çekilecekkkkkk

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ben de korkuyorum 3.denemeden ilknurum. 3.de de olmazsa bu sükunetimi koruyamayabilirim. dün gece yine mızıldayarak kalktım uykumdan, iç huzurum yerinde olmadığı için uykularım da bölünüyor. Allah görüyor çektiklerimizi. biz kötü insanlar değiliz ki, illa ki son verecek bu hasrete.

öyle bi durum olursa transferde diğer aya kalıcak o zman öyle mi :(

canım benim uzun protokol 27 aralık gibi başlamıştı, transferim 23 ocakta yapıldı. lucrin de gonal f gibi pahalı bir iğne değil. o da 140 tl miydi neydi, o civarda birşey. protokolün uzununa kısasına takılma. sonucu güzel olsun da, uzun da olsa tedavinin içine girmiş oluyorsun onu beklemek zor gelmiyor o yüzden.

yukscum canım, Allah sağlık sorunu vermesin. onun dışında gelen her sorunun bir oluru bir çözümü vardır. ben ne dibe vurmuşlar gördüm yeniden toparlandılar. sen şimdi bebeklerini düşün. ailenin durumu varsa yardım ederler. sen onların evladısın bundan gocunmazlar. siz gurur yaparsınız o ayrı, ama yoluna girer herşey en kısa zamanda inşallah. geçmiş olsun canım. sakın ha kendini yıpratıp bebeğine zarar verme.

ferihacım bu yaşadıklarının hepsini yaşadım ben kürtajdan sonra. normal bunlar, bu sorunları yaşayan birçok kadın senin bu geçtiğin yoldan geçiyor. ben bir kitap okuyordum, bitirmedim ama okuduğum yere kadar olan kısmı da etki etti. bu kitapta diyordu ki düşünceleriniz duygularınızı oluşturur. düşüncelerinizi değiştirmek sizin elinizde, bu şekilde duyguları da kontrol edebilirsin. kötü birşey aklına geldiği zaman kov ve olumlama yap, o zaman hakkaten daha iyi hissediyorsun. kitabın adı da iyi hissetmek zaten. ama ben bir yandan psikoloğa da gittim 8 ay. beni psikolog topladı yani. yoksa ben bildiğin depresyon yolundaydım. bir de senin şanssızlığın çok küçük yaşta evlendiğin için çok küçük yaşta bu sorunlarla karşı karşıya kalmışsın. ben senin yaşındayken ohoooo gezmelerdeydim, aklım bir karış havadaydı. bir kere aklına çocuk fikri düştükten sonra yaş falan fark etmiyor demek ki. ama seni kendime çok benzetiyorum. benim ağzımdan konuşuyosun sanki çoğu zaman.

ben de korkuyorum 3.denemeden ilknurum. 3.de de olmazsa bu sükunetimi koruyamayabilirim. dün gece yine mızıldayarak kalktım uykumdan, iç huzurum yerinde olmadığı için uykularım da bölünüyor. Allah görüyor çektiklerimizi. biz kötü insanlar değiliz ki, illa ki son verecek bu hasrete.

canım benim uzun protokol 27 aralık gibi başlamıştı, transferim 23 ocakta yapıldı. lucrin de gonal f gibi pahalı bir iğne değil. o da 140 tl miydi neydi, o civarda birşey. protokolün uzununa kısasına takılma. sonucu güzel olsun da, uzun da olsa tedavinin içine girmiş oluyorsun onu beklemek zor gelmiyor o yüzden.

onuda düşünmemeye başladım cnm akşamdan beri çok tkmıştım betern beteri var derler doğrymuş gelmişken embriyoloğu görelim dedik herşey çok güzel ama yumurtann zarı kalın oldğu için dondurma iğnesini içine çekemeye biliyormuş ve bozulma riski artıyomuşş ama takma kafana dedi :(

Rabbim yardımcımız olsun geçecek inşallah yılların emekleri ve bütün birikimimiz gitti ve kalan borçlarda cabası:((( üzülmemek mümkün değil sağlığımız yerinde şükür geçecek mutlaka ama zor olcak. Teşekürederim hepinize güzel dilekleriniz için.İyiki varsınız kızlarr...

valla canım anne olmanın yaşı yok demekki benim arkadaşlarım hep benim yaşımda hepte kucakları dolu yaaaaaaaaaaaaaaaaa ben görüşmek istemiyorum onlarla allahtan annemle altlı üstlü oturuyoruzda sürekli annemleyim toparlıyor beni bide parmağım böyle olunca her şey üst üste geldi sanırım okadar gerginim ki hiç eşime felan sesimi yükseltmezdim bu aralar bağırıp duruyorum hep alttan alıyor ama bi toparlamam lazım artık sinir olduğum şeyleri bi görsen gülersin etrafımda kimseye anlatmıyorum ablama desem kendi kendine yapıyorsun kocanla keyfine bak günlerin tatını çıkar diyor bende burda biraz olsun rahatlıyorum

bu arada mirage dün kendime aktarın çayını yapmak için mutfağa girdim mutfak dolabının üstündeydi karışımlar ben tek kolumla poşeti çekerken tam o sırada eşim mutfağa girdi elimden çıktı eşimin içtiği çay torbası bir anda tepemizden aşaya bir döküldü ikimizinde sadece ottan gözlerimiz kaldı ay ağlıcam mı gülecem mi bilemedim çok komikti gitti otlar diye gülüyor eşim halıda tüylü halı ay adam içine ne kadar diken varsa doldurmuş halının tüyüne yapıştı kaldı dikenler yazık eşim bir saat nerdeyse süpürdü halıyı dikenleride elimizle topladık artık azbişey kaldı çay artık bida sipariş etcek eşim ne kadar uğursuzluk varsa beni buluyor bu sıralar

Boyacı burdaysan havinin dua paylaşımını yapalımmı kuzum?:26:

canım şimdi gördüm yaa yapalım tabikii..

Gamzem özelden mesaj atıyorum topiğin linkini

canım linki banada atarmısın ..okurum bende

feriha iyiyim canım saol sen nasılsın. .gerilmişsin baya okudum..tatlım geçenlerde dedim ya bende çokk gergindim..arada hepimize oluyor öyle maalesef.. yaşadıklarımız kolay değil ne yapalım .. zamanla iyi olacak inş.herşey

Back
X