• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

saol canım amin inşallah
benim ilk denemmdi tüp bebekle 3 transfer edildi 3.gün embriyosuydu iki tanesi 1.kaliyetdi diğeri orta kalite drum 3.sü tutmaz dedi
ama Rabbim nasip etti üçüde tuttu hiç korkma canım benimde iğne ve hastane fobim vardı ama inan Allahım yardım ediyo onun kolaylığını veriyo bol bol dua et canm

ay senin kız aerobikçi falan mı olcak ne maşallah ona
kızı bana benzettik bi oğluşu ben eşime çok benzettim diğer oğluşu benzetemedim henüz:1:

birsürü şey aldım canm eklerim bi ara

ekle canım bizde görelim kuzucukların cicilerini merakla bekleyeceğim

herkes nereye kayboldu kızlarr ben çok heycnlıyım uyku yok bu gece banaa :))

canım benim buralardayız inş yarın herşey yolunda gider ve sende hayırlısıyla bebişime kavuşmak için ilk adımı atmış olursun canım fazlada heyecan yapıp strese girme rahim stresten çok etkileniyo

canım benim buralardayız inş yarın herşey yolunda gider ve sende hayırlısıyla bebişime kavuşmak için ilk adımı atmış olursun canım fazlada heyecan yapıp strese girme rahim stresten çok etkileniyo

inş cnm bnm ya ama elimde değil ki işte düşünmeden duramıyorum aklımdan çıkmıyor hiç

inş cnm bnm ya ama elimde değil ki işte düşünmeden duramıyorum aklımdan çıkmıyor hiç

canım benim düşünmen normal ama o kadar da fazla acabaları kafana takıp strese girme benim rahim ilk iptal olan tedavimde stresten rahim kalınlaşmadı iptal oldu inş sende böyle sıkıntılar olmaz ondan fazla kafanda kurup kaldırma akışına bırak rabbim bize ne yazmışsa onu yaşıyoruz zaten

canım benim düşünmen normal ama o kadar da fazla acabaları kafana takıp strese girme benim rahim ilk iptal olan tedavimde stresten rahim kalınlaşmadı iptal oldu inş sende böyle sıkıntılar olmaz ondan fazla kafanda kurup kaldırma akışına bırak rabbim bize ne yazmışsa onu yaşıyoruz zaten

orası öle cnm olacağına inanıyorum sonra bi anda kendi kendimi silkeliyorum diyorumk kendine gel çok üzülme sonrada sonuç bu iştee :(((((

havincim bak durup dururken aklıma ne geldi bnm bu aşamada ilaç ücretleri nasıl oluyor cnm ya merak ediyorum ev flnda aldık ya durumlar sıkışık ona göre bir çaresini bulup gidelim yarın diye soruyorum

havincim bak durup dururken aklıma ne geldi bnm bu aşamada ilaç ücretleri nasıl oluyor cnm ya merak ediyorum ev flnda aldık ya durumlar sıkışık ona göre bir çaresini bulup gidelim yarın diye soruyorum

canım ilaç dedimya sadece ben estorfem kullandım onunda fiyatı 9.5 tl sanada onu verecek doktor

anladım cnm ya desene bebişim kıyamadı bize anne baba sıkışık yormıyım bu ay dedi kuzum bnm :)

canım yarın bir sıkıntı çıkmazsa direk rahim kalınlaşması için başlıyacaksa bu hap veriyo burda miragede tubada lurcinle başladı tedavisine bakalım yarın sen kontrolunu ol gel nasıl nerden başlıyosun tedaviye benim gibimi mirage tuba gibi hakkımızda hayırlısı rabbim bu yolda daha fazla bunaltmasın bizleri canım

canım yarın bir sıkıntı çıkmazsa direk rahim kalınlaşması için başlıyacaksa bu hap veriyo burda miragede tubada lurcinle başladı tedavisine bakalım yarın sen kontrolunu ol gel nasıl nerden başlıyosun tedaviye benim gibimi mirage tuba gibi hakkımızda hayırlısı rabbim bu yolda daha fazla bunaltmasın bizleri canım

onların ki neden öyle cnm ya ben hep sana yük oluyorum kusura bakma gerçekten sıkılıyoan yazmam bi daha :((

onların ki neden öyle cnm ya ben hep sana yük oluyorum kusura bakma gerçekten sıkılıyoan yazmam bi daha :((

canım yumurtaları baskılamak için uzun protokol yaptı doktorları inş sende öyle bişey olmaz sen direk tedaviye başlarsın canım estağfurullah yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana

bunu hiç düşünmemiştim yaa 1 ay daha beklemek :(( benim çok fazla yumurtam oluyo bnm kesin kalır diğer aya yaa :/

canım yarın ola hayrola bakalım durumuna göre doktor bir tedavi çizecek sana benim sağ yumurtalık ameliyatlı olduğundan orda yumurta yoktu solda da az vardı ondan sıkıntı çıkartmıyacağından doktor benim direk rahim kalınlaştırma hapına başlattı sen canını sıkma biz burda ihtimaller üzerine konuşuyoruz yarın kontrolunde herşey netleşir canım

canım yarın ola hayrola bakalım durumuna göre doktor bir tedavi çizecek sana benim sağ yumurtalık ameliyatlı olduğundan orda yumurta yoktu solda da az vardı ondan sıkıntı çıkartmıyacağından doktor benim direk rahim kalınlaştırma hapına başlattı sen canını sıkma biz burda ihtimaller üzerine konuşuyoruz yarın kontrolunde herşey netleşir canım

inş cnm pekte geç ya 7de nasıl dayancaz bakalım :)

Back
X