Canım çok sevindim inan gözlerim doldu. allah tamamına erdirsin inşallah bu kez yüzün güler. Bekleyen herkes için duam inşallah. Kısmetten ötesi yok inşallah bunu hep görüyoruz o kadar denemeden sonra arka arkaya normal hamile kaldın maaşallah. allahım kucağına almayı nasip etsin.
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu güzel bir akşam gece diliyorum inş hepiniz iyisinizdir
topiğe göz attımda zyxell ve afras hamile diye okudum okadar sevindimki anlatamam rabbim tamamına erdirsin rabbi,m sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip eylesin
miragem nasılsın haftaların ilerliyo nasıl geçiyo hamilelik rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin kuzucuklarını
safak canım senin hamilelik nasıl gidiyo inş herşey yolundadır rabbim tamamına sağlıkla erdirsin inş
gamze canım senin hamilelik nasıl gidiyo inş herşey yolundadır
ve topiğimin güzel anne adayları tüm olumsuzluklara rağmen asla pes etmeyin diyorum çok zoırlu yollardan geçiyoruz bazen bunalıyoruz ama asla pes etmeyin çünkü bunca acının sonunda rabbim o kadar tatlı bir melekle ödüllendiriyorki bizleri sanki hiç birşey yaşamamış gibi oluyo insan bir bakışı evde kokusu bile insana huzur veriyo ve iyiki bunca zahmete katlanmışım pes etmemişim diyosun sizlere tavsıyem asla pes etmeyin negatif düşüncelere asla meyil vermeden sonunda meleğimize kavuşacağız düşüncesiyle bu yolda yürüyün o kadar zahmet iğne ilaç ve birde sezeryanla doğum yaptım ama ilk düşüncem rabbim nasip ederse 2. çocuğum acaba olurmu düşüncesi oldu çok başka bir duygu ve bu duyguyu hepinize rabbim tez vakitte nasip eylesin rabbim daha fazla bekletmesin sizleri
canlarım bebeğimin emme ve uyuma düzeni oturmadığından topiğe fazla uğrayamıyom hep aklımdasınız ama yazmaya vaktim olmuyo teyzeleri kızım hepinizin ellerinden öper allahım sizlerede cennet kokulu meleklerinizi tez vakitte nasip eyler inş
slm arkadaslar adet günüm 1 gün gecti test yptim silik cikti bu günde hastaneye gittik hastane kann almadi idrara testi yaptilar pozitif dedi s 4 hafta 0 günlük hamilesin dedi ultrasaldan bakalim dedi gözükmez ama bakti birsey göremedi cok Kücük dedi sonra hemn kann sulandirici ignelerine basla dedi Allah izin verirse bu gün ignemi vurulacam rabbim insalah bu sefer yüzümü güldürür saglikla kucagimiza almayi nasip eder.
Canim ovulasyon testini internetten siparis ettik bugunde incire basladik hatirlisi bakalim belki esim ilac kullaniyor onun sayesinde kendiliginden olur olmazsad tup bebek olsunda ne sekilde oldugunun bi onemi yok
canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın.gözünüz aydın olsun darısıda bizlere olsun inşallah...:))
lHAVİNİM herkes aynı şeyi söylüyor. bebeği kucağına alınca çektiğin herşeyi unutuyorsun diye. Allah bize de nasip etsin inşallah. Canım çok seviniyorum senin adına. Yaşın benden büyük değil bildiğim kadarıyla ama çok uzun zaman beklemişsiniz bu bebeği. Allahım sabrınızı mükafatlandırdı çok şükür. Darısı tüm isteyenlerin başına. Ben de iyiyim işte, heyecanla bebişleri bekliyorum :) erken doğum olmasın diye dua ediyorum. Göbeğim çoook büyük. İkiz beklediğimi bilmeyen herkes doğum yakın herhalde diyor.
AFRASCIM süper haberlerle geldin, hoş geldin :)) Allah sağlıkla tamamına erdirip bebişini kucağına almanı nasip etsin inşallah canım.
FERİHACIM sana kötü bir haberim var. Şu etrafında seni deli eden bir topluluk var ya hani, onlar hamile kaldığında da peşini bırakmamış olacaklar :)) Benim üst komşu geçen hafta sen bir serklaj yaptır bakarsın erken doğum olur falan diodu. Bugün de dedi ki oooo göbeğin çok büyümüş 32 haftada falan alırlar bunları, 36 haftayı bulmazsın sen :)))))) Yani ben önceden söyliim de hamile kaldığında ne oluo deme :))
HAVİNİM herkes aynı şeyi söylüyor. bebeği kucağına alınca çektiğin herşeyi unutuyorsun diye. Allah bize de nasip etsin inşallah. Canım çok seviniyorum senin adına. Yaşın benden büyük değil bildiğim kadarıyla ama çok uzun zaman beklemişsiniz bu bebeği. Allahım sabrınızı mükafatlandırdı çok şükür. Darısı tüm isteyenlerin başına. Ben de iyiyim işte, heyecanla bebişleri bekliyorum :) erken doğum olmasın diye dua ediyorum. Göbeğim çoook büyük. İkiz beklediğimi bilmeyen herkes doğum yakın herhalde diyor.
AFRASCIM süper haberlerle geldin, hoş geldin :)) Allah sağlıkla tamamına erdirip bebişini kucağına almanı nasip etsin inşallah canım.
FERİHACIM sana kötü bir haberim var. Şu etrafında seni deli eden bir topluluk var ya hani, onlar hamile kaldığında da peşini bırakmamış olacaklar :)) Benim üst komşu geçen hafta sen bir serklaj yaptır bakarsın erken doğum olur falan diodu. Bugün de dedi ki oooo göbeğin çok büyümüş 32 haftada falan alırlar bunları, 36 haftayı bulmazsın sen :)))))) Yani ben önceden söyliim de hamile kaldığında ne oluo deme :))
insallah Feriha sen elinden geleni yap taktiri alahin bunlar sadece sebeb insallah Allah gönlüne göre verir Zamani ve ve vakti geldiginde saglikla kucagina alirsin....
Canim nasilsin kimseler ugramaz oldu topige
iim cnm sağol sen nasılsın evet bu ara azaldık herkesin işler üst üste geldi heralde :)))
Canim bu ovulasyon testinde benim hic pozotif cikmiyor bende bi sorun var sanirim
slm Feriha yumurtlam günlerini hesaplayip yapman lazin icinde galiba 5 tane oluyor hergün denemelisin vücud sicakligindad anlasiliyor.
Slm.canim nasilsin bebisin kalp atisi dinlendimi merk ettim kiz seni hic yazmiyorsun ya
Benim adet duzensizligi vardi canim iki adetin toplami en son 28 cikti bende iki gun oldu basliyali hergun yapiyorum bugun silik ikinci cizgi cikti denemeye devam bakalim belki tutar bizim bebiste
Sizi esime anlattim cok hayret etti onada moral oldu hem verecek olan rabbim her sekilde veriyor demekki
a.s Feriha iyim diyelim iyi olalim sali günü randevümuz Allah izin verirse hayirlisi insallah Feriha olacak allahin izniyle dua edelim rabbim gönlümüze göre versin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.aminnn
Ins canim bu sefer yuzun gulsun bunu okadar cok istiyorumki hep aklimdasin seni tanimasamda senin icin mutlu olabiliyorum cunki ikimizde ayniyiz defalarca deneyip olamyanlardaniz ben daha once hic kendiliginden olsun diye 1 kere bile dusunmemistim ama olmasada yola devam tatlim gucumun yettigi yere kadar ugrasacam elbet birgun bizimde yuzumuz gulup cennet kokulu yavrularimizi kucagimiza alcaz
Ben tedavi sirasinayken muayene ederken doktorum bana demistiki isim dusundun mu sanki orda ben kendimi hamile gibi hissetmistim ben tedavideyken bile mutlu oluyormusum bunu anladim ve dedimki bende kiz okursa nazli erkek olursa umut ve hepimiz gulusmustuk
Ins kucagimiza alcaz umutumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?