Ayy hepimiz aynı anda oldu neredeyse arka arkayada pozitif. Y zarız inş...gönlünü ferah tut tatlım yani bnde tabi :)) çok teşekkr ederm duaların içinde bimukabele :))
Zyxell cnm senn transfer ne zaman belli mi ?
Cnm bnm 23 kasim 2 embriyo transfer edildi bugun allahm kucagmza almamzi nasip etsin ins
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu güzel bir akşam diliyorum
transferi olan kader arkadaşlarım varsa rabbim miniklerinin sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin tedavide olanlarında bu son tedavisi olsun inş
benim kızlar duanıza ihtiyacım var yarın sabah 7 de hastaneye gidiyom işlemler falan yapılacak ve hayırlısıyla rabbiminde izniyle inş meleğimi kucağıma alacağım çok dua edin rabbim sağlıkla kucağıma almamı nasip eylesin miniğimi rabbim bu duygularıda herkese yaşatsın inş hepiniz allaha emanet olun doğumdan sonra inş kendime geldiğimde size yazacağım duada unutmayın
Ve dualarınıza ihtiyacım var kızlarr... :) 8 yumoştan 1 tanesi döllenmiş moralim bozuldu çünkü oda gidcekmi yarına belli değil gidince öğrencem inşşş bebiş bana gelmeden beni bırakmaz
Carsamba opum var dua edin bana benim icin bugun zor bi gundu baya doktorlarla felan konustuk pskolakla konustum ve ikna oldum hakkimzda hayirlisi olsun ins
hadi bakalım inşallah yüzümüz gülecek hep birlikte iyi şanslar canım :))
inanamıyorum havin ya, ilk yazışmaya başladığımız zamanları hatırlıyorum. bak gün geldi meleğine kavuşuyorsun Allahın izniyle, çok şükür. Allah beraberinde olsun canım. Kolay bir doğum olsun inşallah, sağlıkla gelsin meleğimiz. Bize de dua et sen de :)) Görüşürüz canım benim. Çok heyecanlıyım senin adına inan. Onca yıllık sabrın sonucu, mükafatı bu. Gözünüz aydın ailecenek...
iyi şanslar boyacım. hep güzel düşünmeye çalış canım.
haydi hayırlısı huysuz ve mızmız böcek. çocuğun da senin gibi huysuz ve mızmız olcak kesin :))
Evet canim olursa kesin oyle olcak bide kiz olursa adi nazli olcakmis tum aile oyle diyor canim cok dua et bana yarin ve transferim guzel gecsin inan cok zor durumdayim sen sansi yakaladin bi kerede sans bize baksin demi ya inan dun tedaviyi birakiyordum hic daha doktor karsisinda agladigimi bilmem ama dun hic durmadim saatlerce agladim.inan bi korku var icimde hadi olmazsaa diye ama belkide olup bu imtihan bitecek
senin mizmizlandigin gunler aklima geldi birden gecti gitti baksana nasibinde varmis olacak ins
Havinde nar suyunu ice ice yakaladi kuzucugu ins kucagina alir kolay bir dogumu olr
Gogiden ve bebegimizolsundan ses kesildi valla umarim.13. Gun sonunda guzel haberleri verrler bize
canım diorum ya yazılmış bir zamanı var - ki bunu biz belirleyemiyoruz bence- zamanı gelince oluyor. benim de 3. denememde oldu. 3 denemeden önce bir de düşüğüm var biliosun. aslında tak die hemen olmadı benim de ama. senle benim farkımız, ben negatif de alsam her defasında daha sabırsızca yeni,i tedaviye başlıyordum. ilk tedavime geçen sene kasımda başlamıştım ben, yani daha yeni bir sene oldu, 1 sene içinde, hatta 1 sene de deme, kasımdan hazirandaki son tedaviye kadar 8 ay içinde 1 rahim filmi, 1 polip ameliyatı, 1 histeroskopi ve 3 tüp bebek tedavisi var. hiç ara yok yani. sen farklısın, moralin düşünce tedaviden uzaklaşıyorsun, sana da saygı duyuyorum, herkes aynı fikirde olamaz ki. ben sana hep söylüyorum. senin çocuğun olacak kendine bir dirlik verip inansan.
bu arada bir kitap çıkmış herkes onu konuşuyo, zor anne olan 41 kadını konu alıyormuş, sanırım halit fırat erdenin hastaları, güzel diolar kitap için. bugün sabah haberlerinde kitaptaki kadınlardan biri vardı. ağladım seyrederken. kadın 10. tedavisinde kavuşmuş bebeğine.
Canim ins transferin olmustur bebegini almissindir ve seni bi omur boyu birakmaz ins eee bi ben kaldim yanlizca bu topikte bebegini alan kayboluyor bende kendi kendime hem yazar hem cevaplarim
hadi bakalım inşallah yüzümüz gülecek hep birlikte iyi şanslar canım :)
Gunler gecmiyoo( daha onumde 9 gun var yatmaktan sirtim belim agrimaya basladi valla bugun3. Gunum 2.gunden beri beliimin agrisi cogaldi kizlar kasiklarimda oyle insallah hayra isarettir bu agrilar persembe gunu e2 ve progestan testlerini yaptircam bkalim gidisat ordan belli edicek kendini biraz insallah guzel
Sonuclarla gelirim transferi olcak opusu olcak olanlarin allah yardimciisi olsun insallah pespese yazalim hamileyim haberlerini insallah gecmse cok bakamiyorum teldeb girdgim icin opuyorum hepinizi
((
((
Tek derdin günlerin geçmemesi olsun cnm elbette geçecek....
Kızlar maalesef transferim iptal oldu bomboş döndüm(( bu da kısmet ne yapıcan 1 taneydei ten oda cok kötü dedi yanii 0 a 0 elde var 0 döndük (
((
Kızlar maalesef transferim iptal oldu bomboş döndüm(( bu da kısmet ne yapıcan 1 taneydei ten oda cok kötü dedi yanii 0 a 0 elde var 0 döndük (
((
((
((
((
Nerlerdesiniz kayiplarami karistiniz ne yarin benim opum var heyacan basladi dua edin bana
Dualarim seninle cnim insallah bol bol kaliteli yumoslar olur rabbim emeklerini bosa cikartmasin sakin olmaya calis
feriham Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerle gel bol bol yumoşların sağlıklı olsun inşallah...
boyacı canım vardır bundada bir hayır ne kadar üzme desemde üzüleceksin inşallah bu yaşadığın son olur...inşallah bunları tez zamanda unutur kucaklarımız dolar...
Amin canim emeklerimiz bosa gitmesin hem aci cekiyoruz hem rezillik vallahi bu son olsun hepimz icin canim sen pozitifle gel arkandan biz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?