Kizlar aptal gibiyim iki gundur mesajlarnizi okuyorum ama yazamyorum halsizlikten
Hepinize tesekkur ederm guzel dilekleriniz icin bende yarn ve ilerleyen gunlerde opuya gidecek boyaci,zyxel ve ferihacigima bol sans hamilelerimizi bebeklerinn sagligini dogum yapan arkadaslarmza uzun omurlu bebisler ve oykumcugumede yuksek degerli pozitif diliyorum ve diger siradaki bizlere
Kizlar kafama bisey takildu simdi bnm 2 yumosta dollenmis ya yarna kadar degisiklik olmz demi kafam cok karisik ve cok korkuyorum fikrinize ihtoyacm var bu kez ama tabi once duaniza :)
Allahma cok sukur kizlar 2sinnde gelisimi devm ediyomus iyi durimdalarms allahm nasip etsn artk
Slmmm dun gıremedım kusura bakmayın bugunde esımdengızlı gırıyorım zabıta gıbı basımda radyasyon alırmısım ızın vermıo dun transferım oldu kızlar cok sukur sorun cokmadı 1tane trasnfer edıldı 6tane donduruldu ınsallah 12 gun sonra gızel haberler verırım opusu olanlara transferınolanları allah kolaylık versın hepınıze opuyorumm
kızlar opu yu atlattım hamdolsun,
narkozun etkisiyle bi rüyalar gördüm sormayın gitsin :) rüyamda tarla sürüp durdum deli miyim neyim :)
yarın arayıp haber vereceklermiş.
boyacım aynen cnm ikimizde peşpeşe doğuralım inş. :)
kızlar dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi
Tşkler cnm duaların için ..hiç takma kafana olmaz bişii..olumsuz düşünme sakın:) 2 sinide mi ransfer edecekler cnm.
Bak dedm sana gözünaydın hep güzel haberler alırsın inş.
Hayırlı olsun öykücüm.inş yüksek yüksek değerlerle dönersin...
Ayy cok alemsin valla demek tarla sürüodun ..,ben hiç hatırlamıyorum vallaa:)) dualarımız sennle cnm inş son tedavimiz olacak Allahın izniyle :)
Kızlar bende atlattım opuyu.. 8 yumurtam toplanmış ..durumları ve transfer için yarın arayıp bilgi alıcam benmde içimi şöyle bi korku aldı aslında hiç evhamlı değilim kızlar bende size çektim :)) ilkinde 20 tane toplanmıştı son kalakala 5-6 bişi kalmıştı ya bu sefer hiç çıkmazsa ,ya boş olursa ya kalitesiz olursa die düşünmekten kendimi alamıyorum((
Allahım inş emekelerimizi boşa cıkarmasın ...
Bu korku nasil.biseydir ya butn vucudumu sardi inan aptal gibi kaldim napcam.bilmiyorum bugun agladim esimde agladi istemiyorum.diye sizi burda uzmek istermiyim hic ama hazir degilmisim ben dememkki benim icin igne aci viz gelir tiris gidr inan onlara felan birkere acizlanmadim daha verecek olan allah bunu bana bi imtihan icindeyiz borcogumuzun bitti birxogumuz devam ediyoruz bilmiyorum canim napcagimi ama hakkimzda hayirlisinolsun yarin kontrolum var hemde goruscez bakalim konusamadim zaten telefonda doktorla bunalima girdim sanki bakalim yarin belli olcak benim is
Seninde ins guzel bir transfer olur ve bebegin sana siki siki tutunur tatlim
Tşkler cnm duaların için ..hiç takma kafana olmaz bişii..olumsuz düşünme sakın:) 2 sinide mi ransfer edecekler cnm.
Bak dedm sana gözünaydın hep güzel haberler alırsın inş.
Hayırlı olsun öykücüm.inş yüksek yüksek değerlerle dönersin...
Ayy cok alemsin valla demek tarla sürüodun ..,ben hiç hatırlamıyorum vallaa:)) dualarımız sennle cnm inş son tedavimiz olacak Allahın izniyle :)
Kızlar bende atlattım opuyu.. 8 yumurtam toplanmış ..durumları ve transfer için yarın arayıp bilgi alıcam benmde içimi şöyle bi korku aldı aslında hiç evhamlı değilim kızlar bende size çektim :)) ilkinde 20 tane toplanmıştı son kalakala 5-6 bişi kalmıştı ya bu sefer hiç çıkmazsa ,ya boş olursa ya kalitesiz olursa die düşünmekten kendimi alamıyorum((
Allahım inş emekelerimizi boşa cıkarmasın ...
Saol cnm bnm ins dedigin gibi olur ve sennde istedigin hersy gonlunce olsun ama lutfen brakma tedaviyi bak yuzduk yuzdk kuyruguna geldk artk bzo uzmuyosn cm tabi ki hepimiz buraya paylasmak destk almk icin uyeyz ama sen esinede kendinede eziyet ediyosun tatlm bende senn gibiyim cnm esiminde artk pskolojisi bozoulmustu ve ben bunu hissettigimde silkelendm kendime geldm ve yeni tedaviye baslama
Canim.benim ins bebegin seni hic birakmaz tek umudum sizsiniz ne bende ne esimde pskoloji kalmadi inan napcami bilmiyorm sabahtan beride yatiyorum oyle yarin bakalim ne olcak neye karar vercem
Saol cnm bnm ins dedigin gibi olur ve sennde istedigin hersy gonlunce olsun ama lutfen brakma tedaviyi bak yuzduk yuzdk kuyruguna geldk artk bzo uzmuyosn cm tabi ki hepimiz buraya paylasmak destk almk icin uyeyz ama sen esinede kendinede eziyet ediyosun tatlm bende senn gibiyim cnm esiminde artk pskolojisi bozoulmustu ve ben bunu hissettigimde silkelendm kendime geldm ve yeni tedaviye baslama
Canim.benim ins bebegin seni hic birakmaz tek umudum sizsiniz ne bende ne esimde pskoloji kalmadi inan napcami bilmiyorm sabahtan beride yatiyorum oyle yarin bakalim ne olcak neye karar vercem
Tahmin edebiliyorum hayatm ama simdi pes etme zamani degil ne dedim silkeleeeeeennn ve kendine gel bak soyle dusin hoc ostemiyodn dedn ki bifun kizlar ben baslamaya karar verdm allah demek ki sana bi an sevk verdi tatlm belki bu tedavnde beebgni verck rabm sna bak hic hesapta yoken doktorn degisti her seye iyi yonundn bakmaya calis
napıyorsunuz kızlar? tüm yazılanları okuyamadım. herşey yolundadır umarım.
gogicim, ilk sayfamızdan tabloda istenilen bilgilere bakıp bana haber ver de seni de listeye ekleyeyim.
test tarihi belli olan yok mu hala?
Canım ben yazmıstım ama bırdaha yazayım yaş 28 ılk deneme ızmır ırenbe tup bebek merkezı sebep pco ve sperm morfolojısı durum beklıor test tarıhım 21 kasım canım buarada 1 emrıyo transfer edıldı
Günaydın kızlar. Cumartesi şeker yüklemem yapıldı şükür sorunsuz . Detaylı ultrason da çekildi oğluşum gayet iyi herhangi bir sorun yok çok şükür. Doktorum kızdı bana çok kilo almışsın diye diyorum tartınız bozuk anlamıyor. :))) Ya 25.haftamdayım 5 kilo aldım çok mu allah aşkına söyleyin. Kadın her gittiğimde canımı sıkıyor. 72 kiloyum 67 yle hamile kalmıştım. Hayır elbiseyle bir kilo fazlasına razıyım 74 çıkardı diyor bir ayda 3 kilo almışsın böyle olmaz diyet listesine uyacaksın. Hayır çok yesem içim yanmayacak. Neyse bu kez muhatap olmadım hıı tamam dedim geçtim.
Kızlar dualarım hep sizinle inşallah rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder. Ayşegül geçmiş olsun canım. Havin rabbim yardımcın olsun bol bol hurma ye canım. Hurma doğumu kolaylaştırıyor rahim kasılmalarını artırıyor. Feriha sen de sıkma canını gerilme elinden geldiğince nasipten ötesi yok inşallah bu kez kavuşursun minik bebeğine. Ve herkes tabi :)))
napıyorsunuz kızlar? tüm yazılanları okuyamadım. herşey yolundadır umarım.
gogicim, ilk sayfamızdan tabloda istenilen bilgilere bakıp bana haber ver de seni de listeye ekleyeyim.
test tarihi belli olan yok mu hala?
Cnm bnm 23 kasim 2 embriyo transfer edildi bugun allahm kucagmza almamzi nasip etsin ins
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu güzel bir akşam diliyorum
transferi olan kader arkadaşlarım varsa rabbim miniklerinin sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin tedavide olanlarında bu son tedavisi olsun inş
benim kızlar duanıza ihtiyacım var yarın sabah 7 de hastaneye gidiyom işlemler falan yapılacak ve hayırlısıyla rabbiminde izniyle inş meleğimi kucağıma alacağım çok dua edin rabbim sağlıkla kucağıma almamı nasip eylesin miniğimi rabbim bu duygularıda herkese yaşatsın inş hepiniz allaha emanet olun doğumdan sonra inş kendime geldiğimde size yazacağım duada unutmayın
Ve dualarınıza ihtiyacım var kızlarr... :) 8 yumoştan 1 tanesi döllenmiş moralim bozuldu çünkü oda gidcekmi yarına belli değil gidince öğrencem inşşş bebiş bana gelmeden beni bırakmaz
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu güzel bir akşam diliyorum
transferi olan kader arkadaşlarım varsa rabbim miniklerinin sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin tedavide olanlarında bu son tedavisi olsun inş
benim kızlar duanıza ihtiyacım var yarın sabah 7 de hastaneye gidiyom işlemler falan yapılacak ve hayırlısıyla rabbiminde izniyle inş meleğimi kucağıma alacağım çok dua edin rabbim sağlıkla kucağıma almamı nasip eylesin miniğimi rabbim bu duygularıda herkese yaşatsın inş hepiniz allaha emanet olun doğumdan sonra inş kendime geldiğimde size yazacağım duada unutmayın
Cnm bnm 23 kasim 2 embriyo transfer edildi bugun allahm kucagmza almamzi nasip etsin ins
Carsamba opum var dua edin bana benim icin bugun zor bi gundu baya doktorlarla felan konustuk pskolakla konustum ve ikna oldum hakkimzda hayirlisi olsun ins
Canim ins saglikli bi sekilde tutunur sana dua edelim bol bol baska elimden bisey gelmiyor yarin guzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?