Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Tşkler cnm duaların için ..hiç takma kafana olmaz bişii..olumsuz düşünme sakın:) 2 sinide mi ransfer edecekler cnm.

Allahma cok sukur kizlar 2sinnde gelisimi devm ediyomus iyi durimdalarms allahm nasip etsn artk

Bak dedm sana gözünaydın hep güzel haberler alırsın inş.

Hayırlı olsun öykücüm.inş yüksek yüksek değerlerle dönersin...

Ayy cok alemsin valla demek tarla sürüodun ..,ben hiç hatırlamıyorum vallaa:)) dualarımız sennle cnm inş son tedavimiz olacak Allahın izniyle :)

Kızlar bende atlattım opuyu.. 8 yumurtam toplanmış ..durumları ve transfer için yarın arayıp bilgi alıcam benmde içimi şöyle bi korku aldı aslında hiç evhamlı değilim kızlar bende size çektim :)) ilkinde 20 tane toplanmıştı son kalakala 5-6 bişi kalmıştı ya bu sefer hiç çıkmazsa ,ya boş olursa ya kalitesiz olursa die düşünmekten kendimi alamıyorum ((

Allahım inş emekelerimizi boşa cıkarmasın ...

benim geçen sefer hatırlarsan 3 tane toplanmış 3 ü de döllenmiş 2 si transfer edilmişti.
8 yumoş süper bence :)

Saol cnm bnm ins dedigin gibi olur ve sennde istedigin hersy gonlunce olsun ama lutfen brakma tedaviyi bak yuzduk yuzdk kuyruguna geldk artk bzo uzmuyosn cm tabi ki hepimiz buraya paylasmak destk almk icin uyeyz ama sen esinede kendinede eziyet ediyosun tatlm bende senn gibiyim cnm esiminde artk pskolojisi bozoulmustu ve ben bunu hissettigimde silkelendm kendime geldm ve yeni tedaviye baslama karari aldim

Saol cnm bnm ins emeklerimizin mukafati evlatlrz ols n bak bnm r2 tane var 2side dollenms tabi kalitesini bilemem ama bnm doktorm ne kadar az yumurta o kadar iyi kalte diyo bu yuzdn uzme kndini hep dua et

Günaydın kızlar. Cumartesi şeker yüklemem yapıldı şükür sorunsuz . Detaylı ultrason da çekildi oğluşum gayet iyi herhangi bir sorun yok çok şükür. Doktorum kızdı bana çok kilo almışsın diye diyorum tartınız bozuk anlamıyor. :))) Ya 25.haftamdayım 5 kilo aldım çok mu allah aşkına söyleyin. Kadın her gittiğimde canımı sıkıyor. 72 kiloyum 67 yle hamile kalmıştım. Hayır elbiseyle bir kilo fazlasına razıyım 74 çıkardı diyor bir ayda 3 kilo almışsın böyle olmaz diyet listesine uyacaksın. Hayır çok yesem içim yanmayacak. Neyse bu kez muhatap olmadım hıı tamam dedim geçtim.

Kızlar dualarım hep sizinle inşallah rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder. Ayşegül geçmiş olsun canım. Havin rabbim yardımcın olsun bol bol hurma ye canım. Hurma doğumu kolaylaştırıyor rahim kasılmalarını artırıyor. Feriha sen de sıkma canını gerilme elinden geldiğince nasipten ötesi yok inşallah bu kez kavuşursun minik bebeğine. Ve herkes tabi :)))

napıyorsunuz kızlar? tüm yazılanları okuyamadım. herşey yolundadır umarım.

gogicim, ilk sayfamızdan tabloda istenilen bilgilere bakıp bana haber ver de seni de listeye ekleyeyim.

test tarihi belli olan yok mu hala?

Canım ben yazmıstım ama bırdaha yazayım yaş 28 ılk deneme ızmır ırenbe tup bebek merkezı sebep pco ve sperm morfolojısı durum beklıor test tarıhım 21 kasım canım buarada 1 emrıyo transfer edıldı

ekledim canım. ilk geri sayımımız senin için...iyi şanslar :))

hadi gözün aydın şafakcım :) senin doktor beni görse ne derdi acaba kilo konusunda :)) biraz da alıp başımızı gitmeyelim diye korkutmak için yapıyolar galiba.

Cnm bnm 23 kasim 2 embriyo transfer edildi bugun allahm kucagmza almamzi nasip etsin ins

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu güzel bir akşam diliyorum

transferi olan kader arkadaşlarım varsa rabbim miniklerinin sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin tedavide olanlarında bu son tedavisi olsun inş

benim kızlar duanıza ihtiyacım var yarın sabah 7 de hastaneye gidiyom işlemler falan yapılacak ve hayırlısıyla rabbiminde izniyle inş meleğimi kucağıma alacağım çok dua edin rabbim sağlıkla kucağıma almamı nasip eylesin miniğimi rabbim bu duygularıda herkese yaşatsın inş hepiniz allaha emanet olun doğumdan sonra inş kendime geldiğimde size yazacağım duada unutmayın

Cnm bnm 23 kasim 2 embriyo transfer edildi bugun allahm kucagmza almamzi nasip etsin ins

Hadi hayırlı olsun rabbim yüksek değerler nasip etsin ...

Havinim Allah yar ve yardımcın olsun bak çok şükür sağ salim sonuna geldin bir avazda kurtulursun inşşş..asıl doğumda sen bizden dualarını eksik etme :)) biz tüm kalbimizle ve dualarımızla sennleyiz

Ve dualarınıza ihtiyacım var kızlarr... :) 8 yumoştan 1 tanesi döllenmiş moralim bozuldu çünkü oda gidcekmi yarına belli değil gidince öğrencem inşşş bebiş bana gelmeden beni bırakmaz

Carsamba opum var dua edin bana benim icin bugun zor bi gundu baya doktorlarla felan konustuk pskolakla konustum ve ikna oldum hakkimzda hayirlisi olsun ins

Ve dualarınıza ihtiyacım var kızlarr... :) 8 yumoştan 1 tanesi döllenmiş moralim bozuldu çünkü oda gidcekmi yarına belli değil gidince öğrencem inşşş bebiş bana gelmeden beni bırakmaz

Canim ins saglikli bi sekilde tutunur sana dua edelim bol bol baska elimden bisey gelmiyor yarin guzel haberlerini bekliyorum

havincim ne mutlu ne güzeların akşam inş. bebişini kucağına almış olacaksın.
Allah ikinize de sağlık sıhhat versin, kolayca atlat inş.
aklına gelirsek bizlere de dua et, bizleri de habersiz bırakma :)

Carsamba opum var dua edin bana benim icin bugun zor bi gundu baya doktorlarla felan konustuk pskolakla konustum ve ikna oldum hakkimzda hayirlisi olsun ins

Canim ins saglikli bi sekilde tutunur sana dua edelim bol bol baska elimden bisey gelmiyor yarin guzel haberlerini bekliyorum

Ayy hepimiz aynı anda oldu neredeyse arka arkayada pozitif. Y zarız inş...gönlünü ferah tut tatlım yani bnde tabi :)) çok teşekkr ederm duaların içinde bimukabele :))

Zyxell cnm senn transfer ne zaman belli mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…