- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
sizdeki sorun ne akasyacım daha önce deneme yaptınızmıı
canım benim inşallah başarılı sonuca ulaşırız hepimiz
canım bence bu kadar kafanı yorma yeni doktoruna herşeyi açık açık sor o senin sorularına net cevap verecektirendişe kumkuması oldum bennnn. korkuyom gamzeeee
herkese merhaba..benim 3 aşılamam malesef negatif oldu..tüp bebek tedavisine başlayacağız..eğer tüp bebekten önce benim gibi aşılama yaptıranlar varsa tüp bebek tedavisine geçmeden önce ne kadar süre ara vermiştiniz..2 ay yeterli oluyor mu..çok teşekkürler..
inşallah bakalım göreceğiz neler olacak. bu ay bi geçsin de belki martta bi gözükürüm adama.
günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah..bende ilaçları bırakmadım cumartesi tekrar tahlil yaptırmayı düşünüyorum belki yeni tutunuyordur diye bu arada doktorum ilaçları bırak dedi ama ben bırakmadım:)nasıl olsa 12.güne kadar kullanacaktım diye düşündüm belli mi olur belki değerler yükselmeye başlar.Rabbim umudunu veriyorsa bizide bebek sahibi yapacak inşallah..
günaydın kızlar nsılsınız aklıma bi soru akıldı şimdi bana ne rahim filmi çekildi ne histereskopi rahim filmiyle tüp bebeğin bi alakası varmı bugün hiç mutlu değilim nedensizce üstümde bir sinir var dün geceden sonra olacaktır elbet diyorum da bizimkide can rabbim bu yolda daha fazla yıpratmasın bizi mirage canım 3. denemeden sonra şans yarı yarıya düşer demişsin benim 4. denemem olcak şimdi şansım azalacak mı ya ben de mayıs gibi doktoruma gidip histeroskopi isticem bu kafama çok takıdı
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar buldum sizi yeni topik hayırlı olsun inşallah....
mirage benide ekle tatlım
ilk deneme
doğum bilemiyoruz???
2 oğlan+1 kız
nasılsınız kızlar
bizde iyiyiz çok şükür cinsiyetimiz değişmezse belli oldu 2 oğluşum 1 kızım olacak hayırlısıyla
hepiniz dualarımdasınız yeni sayfamız inşallah minnoşlarınızı getirir:emir bebek:
hoşgeldin canım sen nasılsın ben şükür iyiyim yarın kontrol var bakalım ne haberle dönerim
canım hoş geldin yerim senin iki oğlunla bir kızını rabbim sağlıkla kuzucuklarını kucağına almanı nasip etsin sen nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik
hoşgeldin canım nasılsın sen ve 3 meleğinselam kızlar buldum sizi yeni topik hayırlı olsun inşallah....
mirage benide ekle tatlım
ilk deneme
doğum bilemiyoruz???
2 oğlan+1 kız
nasılsınız kızlar
bizde iyiyiz çok şükür cinsiyetimiz değişmezse belli oldu 2 oğluşum 1 kızım olacak hayırlısıyla
hepiniz dualarımdasınız yeni sayfamız inşallah minnoşlarınızı getirir:emir bebek:
sağol canım benim inş. güzel haberlerle dönersin tatlımhoşgeldin canım sen nasılsın ben şükür iyiyim yarın kontrol var bakalım ne haberle dönerim
hoşbulduk havincim amin tatlımmmm inşallah
bende iyiym çok şükür canım biraz ağrılarım var uykusuzluk çekiyorum ya uyku yok gece gündüz ayaktayım
bugün gördüm bebişlerimi kıpır kıpırdırlar maşallah onları öyle görünce daha da iyi oldum
sen ne durumdasın canım
hoşgeldin canım nasılsın sen ve 3 meleğin
sağol canım benim inş. güzel haberlerle dönersin tatlım
hoşgeldin canım nasılsın sen ve 3 meleğin
sağol canım benim inş. güzel haberlerle dönersin tatlım
canım maşallah kuzucuklarını kilolerı nasıl canım aralarında fazla fark varmı canım senin üç meleğin var ondan rahat uyuyamazsın allah bu çektiklerinin mükafatını verir inş
canım ben hala tedaviye devam ediyom laz inadı tutmuş rahim istenilen kalınlığa daha gelmedi yarın kontrol var bakalım ne alemde rahim inş istenilen kalınlığa hayırlısıyla ulaşır bende kuzucuklarımı alırım göbüşüme
sağol gamzecim hoşbulduk biz iyiyiz şükür sen nasılsın
kiloları güzel dedi doktor birbirine yakınmış ona sevindim amin canım inşallah sonunda hayırla sağlıkla kucağımıza alırız hepimizde
ya senin bu rahimde tam bi laz inadı varmış haa Allah allah ne bu böyle
inşallah yarın güzel haberler verirsin tatlım ya
inşallah hep dua ediyorum havincim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?