Akasya 78 canım inşallah sorun çıkmaz bugün eşim sonucumu alacak merak ediyorum
haber ederim gelişmleri cevap verdiğin için çok sağol
Feriha 42 canım evet RABBİM yeterki ol desin olur ondan şüphem yok gerisi bahanee
evet genetik testini yapmıcaklardı aslında ama yaptılar şükür ilk denemem olunca ama en azından aklımdan gitmiş olur :)
gamzear canım benimde eşimde sorun var
tüp bebekte ki sayımız 9 milyonduRABBİM nasip eder inş
benim bitanede kimyasal gebeliğim oldu
bulup kaybetmek o kadar yaklaşıp kaybetmek o kadar zordu ki :'(
demet 05 canım inş değerin yükselir bencede 12.gün yaptır testiii
zyxell çook tebrik ederim RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bizlerde yaşarız o duyguyu inşallah :)
benimde eşim okudu hep tedavimizde hergün yasin okuyoruz ya varis çekiyorum 707 kere
ALLAH ım dualarımızı kabul eder inş
boyacii canım evet RABBİM nasip etsin yeterki 1. kalite 2. kalite bahaneee
inş en kısa zamanda anne olmak bizlerede nasip olur inş
ama topicdeki tablolara bakın, hamilelerde ya 1 ya 2 deneme yazıyo hep. çok az yani o üçler dörtler.
canım annene çok geçmiş olsun Rabbim şifalar ihsanetsin
canım aşılamayı raporla yaptık 700civarı tuttu tüp bebek ise 6000 civarı tuttu düşündüğün bi hastane var mı hangi şehirde yaşıyorsun
canım rahim filmi çektir bence benimde doktorum histeroskopiyi şuan uygun bulmadı rahimde bi sorun görünmüyor o yüzden gerek yok dedi ama rahim filmi istedi bide genetik testi
bursa nın bi ilçesnde yasıorum cnm bi aşılam yapıp asonra tüp denesek iyi olacak aslımnda
canım eğer eşinin sperm sayısı yüksekse aşılama şansınız yüksek
günaydın kızlar nsılsınız aklıma bi soru akıldı şimdi bana ne rahim filmi çekildi ne histereskopi rahim filmiyle tüp bebeğin bi alakası varmı bugün hiç mutlu değilim nedensizce üstümde bir sinir var dün geceden sonra olacaktır elbet diyorum da bizimkide can rabbim bu yolda daha fazla yıpratmasın bizi mirage canım 3. denemeden sonra şans yarı yarıya düşer demişsin benim 4. denemem olcak şimdi şansım azalacak mı ya ben de mayıs gibi doktoruma gidip histeroskopi isticem bu kafama çok takıdı
valla haklısın canım bende bi baktım sana hiç yazmıyomgamzeee benle hiç ilgilenmiosun hep başkalarıyla ilgileniyosun :)))
evet canım sayısı 64milyon
valla haklısın canım bende bi baktım sana hiç yazmıyomama kasıtlı değil inan ne yapıyon nasılsın tatlım
kızlar eşim şimdi pıhtı sonucumu almış
ordaki dr demişki 2 taraflı bakıyoruz bi tarafta mutasyon bulundu demiş
düşük yaptımı eşiniz demiş kimyasal oldu bi tane demiş
hem tüp bebeğin tutmamasının hemde kimyasal gebeliğin nedeni olabilir demiş
kağıttada folik asit kullanılması gerekli gerekirse dozaj artışı yapılmalı yazıyormuş
bide kan sulandırıcı ilaçlara 3 ay önceden başlamak gerek falan demiş galiba
tamda anlamadımda gürültülü geldi eşimin sesi
şimdi tüp drumuza götürüyor gösterecek bakalım o ne diyecek
:/ en azından sorunu bulup çözümün bulmak sevindiricii
bilgisi olan varmı bu konudaaaa acaba
Canım pıhtılaşmanın türüne göre doktorun bilgi verir sana. Hamilelikten önce coraspin ve folbiol kullanıp ; hamilelikte kan sulandırıcı iğne yaparak sorunu çözebilirsin. Pıhtılaşması olup da sağlıkla bebeğine kavuşan çok insan var. En azından hamile kalamamanın sebebini öğrenmişsin. Gözün aydın o nedenle
sağol akasyacım şimdi eşim druma gösterecek bakalım ne diyecek drum
hamile kalmamada engel olur değilmii tutunamama
inş herşey güzel olur tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?