Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım benim hepimiz bişeyler yaşıyoruz bu yolda Rabbim kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

ama topicdeki tablolara bakın, hamilelerde ya 1 ya 2 deneme yazıyo hep. çok az yani o üçler dörtler.

Canım lütfen böyle düşünme benim eşimin akrabası var 7 denemede hamile kaldı 18 yılın ardından geçenlerde öğrendim hamile olduğunu rabbim ol dedikten sonra

asil canım çok geçmiş olsun annene rabbim biran önce işfasını versin.

bursa nın bi ilçesnde yasıorum cnm bi aşılam yapıp asonra tüp denesek iyi olacak aslımnda

Canım histereskopiy le tüp bebeğin alakası varmı bende pek bilemiyorum ama benim doktorum istedi histereskopi çektirdim ben Sen doktorunla bir konuş istersen canım.

Rabbim ettiğiniz bütün dualarınızı kabul etsin gönlünüzdeki muradı hakkınızda hayırlı etsin inşallah.bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim bebek özlemi çeken isteyipte olmayan herrkese ve bu topicteki kardeşlerime sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

herkese hayırlı cumalar arkadaslar Rabbim hepımıızn hayırlı dualarını kabul etsınn inş herkesın gönlune göre versınn..
miragecim yenı tpık açmıssın hayırlı olsun hepımıze ugur getirsın ınş...
canım benı de ekle bari ugur getır belkı yaşım 27 eşimde sperm azlıgı var bende de 2cm çikolata kisti ılk tüp bebek denememiz negatif ıkıncı için beklıyrz...

Son düzenleme:
kızlar eşim şimdi pıhtı sonucumu almış
ordaki dr demişki 2 taraflı bakıyoruz bi tarafta mutasyon bulundu demiş
düşük yaptımı eşiniz demiş kimyasal oldu bi tane demiş
hem tüp bebeğin tutmamasının hemde kimyasal gebeliğin nedeni olabilir demiş
kağıttada folik asit kullanılması gerekli gerekirse dozaj artışı yapılmalı yazıyormuş
bide kan sulandırıcı ilaçlara 3 ay önceden başlamak gerek falan demiş galiba
tamda anlamadımda gürültülü geldi eşimin sesi
şimdi tüp drumuza götürüyor gösterecek bakalım o ne diyecek
:/ en azından sorunu bulup çözümün bulmak sevindiricii

bilgisi olan varmı bu konudaaaa acaba

Son düzenleme:
herkese merhaba..benim 3 aşılamam malesef negatif oldu..tüp bebek tedavisine başlayacağız..eğer tüp bebekten önce benim gibi aşılama yaptıranlar varsa tüp bebek tedavisine geçmeden önce ne kadar süre ara vermiştiniz..2 ay yeterli oluyor mu..çok teşekkürler..

Canım pıhtılaşmanın türüne göre doktorun bilgi verir sana. Hamilelikten önce coraspin ve folbiol kullanıp ; hamilelikte kan sulandırıcı iğne yaparak sorunu çözebilirsin. Pıhtılaşması olup da sağlıkla bebeğine kavuşan çok insan var. En azından hamile kalamamanın sebebini öğrenmişsin. Gözün aydın o nedenle

sağol akasyacım şimdi eşim druma gösterecek bakalım ne diyecek drum
hamile kalmamada engel olur değilmii tutunamama
inş herşey güzel olur tatlım :)

sağol akasyacım şimdi eşim druma gösterecek bakalım ne diyecek drum
hamile kalmamada engel olur değilmii tutunamama
inş herşey güzel olur tatlım :)

Daha çok düşüğe sebep oluyor ama bazı doktorlar hamile kalamamanın da nedeni olduğunu söylüyorlar. İnşallah canım.Hepimiz için herşey çok güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…