Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

evet canım valla bende kendimi hayal edemiyorum
düşünsene 3 bebiş eşim ev işleri öğretmenlik derken bazen düşününce nasıl olacak diyorum

evet canım valla bende kendimi hayal edemiyorum
düşünsene 3 bebiş eşim ev işleri öğretmenlik derken bazen düşününce nasıl olacak diyorum

ay canım yakın olsak seni uzaktan seyretmek lazım ütü çamaşır birde bebekler ev işi aş ay hayali bıraz insanı zorluyo ama alışınca anlamazsın çalışınca erken kreşe başlıyacaklar annesi ondan rahat olursun

ay ama üç tene kuzı yerim ben onları rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin

bu gece kızlar firari canlarım bana çok dua edin yarın saat 1.5 da kontrolum var inş herşey yolundadır hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim hepinize hayırlı geceler

bu gece kızlar firari canlarım bana çok dua edin yarın saat 1.5 da kontrolum var inş herşey yolundadır hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim hepinize hayırlı geceler

inşallahh herşeyy yolundadır cnmmm...hayırlı haberlerle gelll inş..:26::26:

selam kızlar dün rabbim bana öyle bir acı verdiki geçen hafta cuma günü tam ezanlar okunurken benim değerimin düştüğünü öğendim ve ağlayarak isyan etmştim neden ben diye annem fean isan etmekızım diye söylemiştim
dün misafirim gelcekti bilendır la patates eziyordum birden nasıl olduğunu anlamadım parmağımı kaptırdım bilendırın bıçagı parmağımı doğradı bıcak taklı kaldı evde kimse yoktu hertarafım kan oldu bağırarak sesimi anneme duyurdum acile götürdüler ordda bıçağı çıkaramadılar parmağımı kestirerek çıkardılar kızlar allahım kimseye acı göstermesin şimdi parmağımda 7 dikiş var bu tam ezanlar okunurken oldu rabbime ben isyan ettim tam ezanlar okunurken rabbim bu cezayı verdi acısından felan geçtim,isyan ettiğim için çok ağladım ben dersimi aldım kızlar soucunuz her ne olurs olsn sakın isyan etmyin allaha sığının elbet vardırbi bildiği ben dünkü o acıyı çekince o tedavideki acılar yanıdan bile geçemez bir hiç oldu yanında

Amann arkadaşımm çokk üzüldümmm geçmiş olsunn..

canım çok geçmiş olsun içim parçalandı resmen, Allah şifa versin tez zamanda iyileşirsin inşallah..

kızlar merhabalar ben bugün yine yaptırdım 3 oldu değerim acaba diyorum yeni mi tutunuyor pazartesi tekrar yptıracağım artarsa ilaçlara devam edeceğim doktor binde bir hastada oluyor bu falan dedi bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım..

canım çok geçmiş olsun öyle düşünme nasip rabbim hayalini veriyorsa kendinide verecek inşallah..inşallah bu tedavilerimiz hepimizin son olacak.

ayyy canım benim okurken içim bi tuhaf oldu çok üzüldüm çok geçmiş olsun tatlım

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir gün güzel bir hafta sonu dilerim

bugün kontrolum vardı herşey yolunda doktorum dedi senin rahim ağır kalınlaşıyo bıraz öyle ilaca devam çarşamba tekrar kontrolum var bakalım o gün nasıl bir haberle gelirim inş güzel haberle gelirim

inşallahh herşeyy yolundadır cnmmm...hayırlı haberlerle gelll inş..:26::26:

güzel dileklerin için teşekkürler canım rabbimin izniyle herşey yavaşta olsa güzel ilerliyo

feriha canım çok geçmiş olsun okurken içim bir tuhaf oldu çok üzüldüm canım

canım benim değerin az da olsa yükselmiş belki yeni tutunuyordur pazartesi inş değerin katlanır hakkında hayırlısı canım

allahım yaa inanmıyorum ferihacım çokk geçmiş olsun.. vallaa şok oldum yaa ne diyeceğimi bilemedim.. ((

Çok sevindim havinciğim senin adına valla olsun buna şükür genede

Çok geçmiş olsun

İnşallah değerlerin yükselir canım bebeğin sana sürpriz yapar

Çok sevindim havinciğim senin adına valla olsun buna şükür genede

dimi canım laz inadı tutmuş rahimin azar azarda kalınlaşmasına şükür inş çarşamba istenilen kalınlığa ulaşmış olur eğer ulaşırsa bebişlerimi göbüşüme alma günümde belli olcak rabbimin izniyle

iyi akşamlar nasılsınız firari kızlar

mirageyi merak ettim dün gece uğramadı topiğe

iyi akşamlar nasılsınız firari kızlar

mirageyi merak ettim dün gece uğramadı topiğe

İnşallah havinim
Evet kzılar firari valla
Miragede hafta sonu ya annesine felan gitmiştir belki

kızlar hepinize teşekkür edrim bugün pansuman yaptırdık dün gösteremişlerdi bugün görünce bayılacak gibi oldm valla az uz değilmiş bir parça kalmış o parça tutmuş parmağı allahım isyanın karşılığını böyle veriyor ben ç.ok isyan etmiştim bu bana ders oldu sancısından duramıyorum allahım hemen iyileşse bari kendi üstümü bile giyemiyorum bundan sonra asla rabbimin verdiğine karşı gelmicem kızlar sizlerede anlatıyorum ki benim gibi hata yapman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…