ben uyuyayım da bir kendime geleyim. belki de uyku tepeme vurmuştur :)) iyi geceler canlarım.
ne kadar sürecek bu bir bilsem.
ben de anlamıyorum. ben baştan beri avantaj görüyodum önceki gebeliğimi. yardımsız olduysa yardımla hayli hayli olur diyordum ikincisi için. bakalım bu adam neler diyecek? acaba daha önceden mi gidip görüşsem, en azından yeni bir testler falan isterse o arada onları halledelim.
benden genetik istemedi doktorum mervecim, sadece eşimden istedi. pıhtılaşmaya da bakmadı, ama coraspin verdi daha önce düşük yaptığım için. diğer testlerin hepsini yaptı rubella falan. yapışıklık yok, onu rahim filminde görebiliyorlar. polip vardı, onu da ameliyatla aldı. temizdi yani rahim de ama hiteroskopi mi neyse o dediğiniz o başka birşey galiba, o yapılmadı.
haklısın tamam tamam sustum :)) ama havin ne kadar usluydum kaç gündür sen söyle.
ezgisu hoşgeldin. daha yaşın çok genç. Allahın izniyle sen de anne olacaksın.
selam akasyacım. evet cabım bülent beye karar verdim gibi gözüküyor şimdilik. amerikan hastanesinin bölüm başkanı. benim işlemlerim amerikanda yapılmıştı ama doktorum dışardandı canım. bi testler yapıldı ama pıhtılaşma yoktu galiba içinde. yine de her gün coraspin içiyorum. genetik test sadece eşimden istedi doktor. onunki de temiz çıktı çok şükür. spermlerin düşük olma nedeni genetikten olurmuş diye ondan istemişlerdi, ama Allahtan onla alakası yokmuş.
canım çok üzgünüm. bizim yolumuz biraz daha uzunmuş demek. pes etmek yok sen de biliosun. ama yine dediğime geldi. benden balka kimsenin sonucu 0,01 çıkmıyor.
kız sen ne zaman aşılama yaptırdın, gizli gizli :))) çok sevindim yaaa. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. zaten sebepsiz infertilitelerin çoğu sonunda kendiliğinden hamile kalıyor.
ferihacım ben sana değil de o kadına üzüldüm. yazık kimbilir nasıl ödemek zorunda kalacak bu günahın bedelini. senin üzülünecek bir durumun yok. yaşın o kadar genç ki, çok iyi biliyorum anne olacaksın.
beni de yanındaki kız bugün aradı. kargoya vermiş bizimkileri yarın ulaşırmış. bana tüp bebekle tutunacak birşeyden hiç bahsetmemişti, bir de azarlamıştı ne tüp bebekle uğraşıyorsunuz hele 7 ay bir için gönderdiklerimi diye. hamile olan da var olmayan da da demedi bana, bende daha iddialı konuşmuştu :) hadi hayırlısı canım ya.
ayseabın hesabı kapalı galiba. aysen nerde ben de bilmiyorum. kayboldular.
merhaba özlem. inşallah tüp bebeğe de gerek kalmadan hamile kalırsın. sorun nedir sizde?
Ey yeri göğü yaratan yüce rabbim ey tüm mahlukatın sahibi ey bizi bizden daha iyi bilen kalplerimizi evirip çeviren yüce rabbim bu mübarek cuma gecesi hürmetine kapına gelen kullarını kapından boş çevirme sana açılan elleri kapından boş çevirme amin diyen dillere misliyle ver yarabbi bu topikte bulunan kullarının muradını gayesini sen bizden daha iyi bilirsin ey yüce rabbim hepimize katından sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar ver peygamber efendimizin hürmetine duası kabul olunan tüm peygamberler evliyalar sahabiler hürmetine bizimde dualarımızı kabul eyle bu topikte bebişlerine kavuşmak için gün sayan can arkadaşlarıma hayırlı kolay doğumlar nasip eyle evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını nasip eyle ey yerin göğün halikı ey binbir ismini zikrettiğimiz yüce rabbim bin bir ismin hürmetine sevgili peygamberimiz yüzüsuyu hürmetine duası kabul olunan tüm mübarek veli kulların yüzüsuyu hürmetine bu mübarek cuma gecesi hürmetine bizimde dualarımızı kabul eyle tedavide olanlara ve banada sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eyle yarabbi bu bekleyişlerimizi son eyle durumumu aczimi fakrimi sana arzediyorum beni kapından boş çevirme hayırlısıyla bu tedavim son olsun bende bebeklerime kavuşayım yarabbi yakında bu topikte tedaviye başlıyacak tüm canlarımında hayırlısıyla tedavilerini son tedavileri eyle ya rabbi maddi manevi daha fazla yıpratma biz kullarını sen hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle aminnn
sağol canım bende iyiyim bildiğin gibi devam ediyoruz
canım eşinin yaşı gayet normal benim eşimde 32 yaşında bizde bi aşılama bi tüp bebek denedik ama bizde hareketlilik hiç yok maalesef sayıda çok düşük
canım acele etme gibi bir durum yok zaten rahim istenilen kalınlığa gelmeden doktor transfer yapmam diyo zaten bende her zaman rabbimden hayırlısını istedim inş hep duam bu bu bekleyişlerim son olsun bu tedavimde rabbim bebişlerim bana transfer edildikten sonra sıkı sıkı tutunup 9 ay bırakmasınlar ve sağlıkla kucağıma alayım diye dua ediyom.
canım ağzından bal damlıyo hepiniz duamdasınız her damim kendim için ne kadar istiyosam hepiniz içinde o kadar hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmanızı istiyom rabbim hepimizin emeklerinin çabalarının karşılığını bize sağlıklı hayırlı evlatlar olarak nasip eylesin bu bekleyişlerimiz son bekleyişler olsun tez vakitte bebişlerimizi önce göbüşümüze inş ondan sonra da sağlıkla kucağımıza alırız inş
nasılınız ben kendimi hiç bukadar çaresiz hissetmemiş bu akşam anladım ağlıyarak yazıyorum komşu çağırıyor du iki gündür gitmek istememiştim anneside gelmiş memleketinden akşam gittim benim düşük yaptığımı söylemiş komşuda kalabalıktı
komşunun oğlu var sevmek için kucağıma aldığımda komşunun annesi bağırarak koy çocuğu sen çocuğun olana kadar çocuk alma kucağına diye bir bağırdı herkez yüzüme baktı çok kötü oldum o kadında yaşlı cahil biri eminim içinde kötü bir niyet yoktu ama eskiden çocuğu düşen kucağına çocuk almazmış napacağımı bilemedim insanın yüzüe yüzüne vuruyorlar elimizden ne gelir ki rabbim vermedikten sonra allahım elbet br gün bu göz yaşlarımızı durdurcak bende bebeğimi alıp rahat rahat çıkacam
selam akasyacım. evet cabım bülent beye karar verdim gibi gözüküyor şimdilik. amerikan hastanesinin bölüm başkanı. benim işlemlerim amerikanda yapılmıştı ama doktorum dışardandı canım. bi testler yapıldı ama pıhtılaşma yoktu galiba içinde. yine de her gün coraspin içiyorum. genetik test sadece eşimden istedi doktor. onunki de temiz çıktı çok şükür. spermlerin düşük olma nedeni genetikten olurmuş diye ondan istemişlerdi, ama Allahtan onla alakası yokmuş.
günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah..bende ilaçları bırakmadım cumartesi tekrar tahlil yaptırmayı düşünüyorum belki yeni tutunuyordur diye bu arada doktorum ilaçları bırak dedi ama ben bırakmadım:)nasıl olsa 12.güne kadar kullanacaktım diye düşündüm belli mi olur belki değerler yükselmeye başlar.Rabbim umudunu veriyorsa bizide bebek sahibi yapacak inşallah..
günaydın kızlar nsılsınız aklıma bi soru akıldı şimdi bana ne rahim filmi çekildi ne histereskopi rahim filmiyle tüp bebeğin bi alakası varmı bugün hiç mutlu değilim nedensizce üstümde bir sinir var dün geceden sonra olacaktır elbet diyorum da bizimkide can rabbim bu yolda daha fazla yıpratmasın bizi mirage canım 3. denemeden sonra şans yarı yarıya düşer demişsin benim 4. denemem olcak şimdi şansım azalacak mı ya ben de mayıs gibi doktoruma gidip histeroskopi isticem bu kafama çok takıdı
canım annene çok geçmiş olsun Rabbim şifalar ihsanetsinSlm kızlar. Öncelikle demetcim İnan çok üzüldüm ve diyecek bişey bulamıyorum. Rabbim acını dindirsin.
Zxyell umarım doğru yazdımRabbim hep güldürsün yüzünü dualarım seninle.
Kızlar ben bi süre olamıcam heralde hastenedeyim şimdi annem ameliyat oldu dizinden. İyileşene kadar bende kalacak. Dolayısıyla gelen giden temizlik pasta börek derken uzak kalacak gibi sizden. Ama dualarım hep sizle ara ara kaçamak yaparım tabi. Hepinizi kocaman öpüyorum Allah'a emanetsiniz
canım aşılamayı raporla yaptık 700civarı tuttu tüp bebek ise 6000 civarı tuttu düşündüğün bi hastane var mı hangi şehirde yaşıyorsuncanımmm bi aşılama bi tüp ne kadar tuttu fiyatı
günaydın kızlar nsılsınız aklıma bi soru akıldı şimdi bana ne rahim filmi çekildi ne histereskopi rahim filmiyle tüp bebeğin bi alakası varmı bugün hiç mutlu değilim nedensizce üstümde bir sinir var dün geceden sonra olacaktır elbet diyorum da bizimkide can rabbim bu yolda daha fazla yıpratmasın bizi mirage canım 3. denemeden sonra şans yarı yarıya düşer demişsin benim 4. denemem olcak şimdi şansım azalacak mı ya ben de mayıs gibi doktoruma gidip histeroskopi isticem bu kafama çok takıdı
nasılınız ben kendimi hiç bukadar çaresiz hissetmemiş bu akşam anladım ağlıyarak yazıyorum komşu çağırıyor du iki gündür gitmek istememiştim anneside gelmiş memleketinden akşam gittim benim düşük yaptığımı söylemiş komşuda kalabalıktı
komşunun oğlu var sevmek için kucağıma aldığımda komşunun annesi bağırarak koy çocuğu sen çocuğun olana kadar çocuk alma kucağına diye bir bağırdı herkez yüzüme baktı çok kötü oldum o kadında yaşlı cahil biri eminim içinde kötü bir niyet yoktu ama eskiden çocuğu düşen kucağına çocuk almazmış napacağımı bilemedim insanın yüzüe yüzüne vuruyorlar elimizden ne gelir ki rabbim vermedikten sonra allahım elbet br gün bu göz yaşlarımızı durdurcak bende bebeğimi alıp rahat rahat çıkacam
canım benim mayısta tedaviye başlamayı düşünüyosan bence tedaviye başlamadan bir ön görüşme yap belki elindeki testler rahim filmi doktora yetersiz gelir daha tedaycıdır her konuda doktor belki buna göre bir yol haritası çizer sana canım
Arkadaşlar dün yine bahsettiğim 6,5 aylık doğum yapmış bir arkadaş vardı ya, o kızı ziyarete gittim ailesinin yanına.Ailesine gitmem ilginç dimi ama durum kötü ,adam eşini bebeğin odasında dövmüş,perde takarken karşı dairedeki adam kıza bakıyor diye tartışmışlar.Kavga çıkmış.Kız bebeğini alıp ailesinin yanına geçmiş.Beni aradı size ailemden bahsettim sizinle tanışmak istiyorlar dedi.Biz de eşimle gittik,çok tatlı ailesi vardı.Onlara moral verelim dedik eşim hukuk bürosunda çalıştığından haklarını falan sordular.Annesi bana bir poşete hediye koymuş eve gelince bi bakıyım dedim,bebeğinin ismini yazılı olduğu künye ve 2 takım bebek kıyafeti koymuş.O kadar dumur oldum ki anlatamam çok üzüldüm bugün arayıp kesinlikle kabul edemeyeceğimi ve bunu kendisi almazsa babasına göndereceğimi ileticem.hala şoktayım zaten ayrılacak olmalarına bu daha da kötü üzdü beni.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.Evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı ve şuan bebek 9 aylık oldu.maşallh dünya tatlısı yavrucak,dün okudum kokladım onu zor tuttum kendimi.Rabbim hayırlısını versin arkadaşlar
valla bende öyle düşündüm ne yalan söyleyim bakem bugün doktorcuğum arayacak ne diyecek hemşireyle konuştum özel konuşacağım demiş bekliyorum.
miragem napıyon kız güzel haberleri vercez inşallah.hepbirlikte:)var ya durmak yok yola devam gibiyiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?