Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ben uyuyayım da bir kendime geleyim. belki de uyku tepeme vurmuştur :)) iyi geceler canlarım.

canım benim hayırlı geceler rabbime emanetsin her doğan gün seni istediğin güzelliklere bunun içinde de bebeğine bir adım yaklaştırsın inş

canım benim mayısta tedaviye başlamayı düşünüyosan bence tedaviye başlamadan bir ön görüşme yap belki elindeki testler rahim filmi doktora yetersiz gelir daha tedaycıdır her konuda doktor belki buna göre bir yol haritası çizer sana canım

haklısın tamam tamam sustum :)) ama havin ne kadar usluydum kaç gündür sen söyle.

canım yaz susma içindeki endişeleri dile getirki belki bu endişeleri konuşarak uzaklaşırsın o düşüncelerden bencede bu geceye kadar sakindin bu gece sendede duygu patlaması olsu senin test gününde bende olduğu gibi

Ey yeri göğü yaratan yüce rabbim ey tüm mahlukatın sahibi ey bizi bizden daha iyi bilen kalplerimizi evirip çeviren yüce rabbim bu mübarek cuma gecesi hürmetine kapına gelen kullarını kapından boş çevirme sana açılan elleri kapından boş çevirme amin diyen dillere misliyle ver yarabbi bu topikte bulunan kullarının muradını gayesini sen bizden daha iyi bilirsin ey yüce rabbim hepimize katından sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar ver peygamber efendimizin hürmetine duası kabul olunan tüm peygamberler evliyalar sahabiler hürmetine bizimde dualarımızı kabul eyle bu topikte bebişlerine kavuşmak için gün sayan can arkadaşlarıma hayırlı kolay doğumlar nasip eyle evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını nasip eyle ey yerin göğün halikı ey binbir ismini zikrettiğimiz yüce rabbim bin bir ismin hürmetine sevgili peygamberimiz yüzüsuyu hürmetine duası kabul olunan tüm mübarek veli kulların yüzüsuyu hürmetine bu mübarek cuma gecesi hürmetine bizimde dualarımızı kabul eyle tedavide olanlara ve banada sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eyle yarabbi bu bekleyişlerimizi son eyle durumumu aczimi fakrimi sana arzediyorum beni kapından boş çevirme hayırlısıyla bu tedavim son olsun bende bebeklerime kavuşayım yarabbi yakında bu topikte tedaviye başlıyacak tüm canlarımında hayırlısıyla tedavilerini son tedavileri eyle ya rabbi maddi manevi daha fazla yıpratma biz kullarını sen hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle aminnn

canım sorun varikosel sperm hasreketi az eşimde

amin...Rabbim kabul etsin inşallah

günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah..bende ilaçları bırakmadım cumartesi tekrar tahlil yaptırmayı düşünüyorum belki yeni tutunuyordur diye bu arada doktorum ilaçları bırak dedi ama ben bırakmadım:)nasıl olsa 12.güne kadar kullanacaktım diye düşündüm belli mi olur belki değerler yükselmeye başlar.Rabbim umudunu veriyorsa bizide bebek sahibi yapacak inşallah..

Amh testimi ege üni.sinde yaptırıcam karar verdim ,ancak 8 de e randevuya gşriyorum 2 gundur ama kadın hastalıkları hep kontenjan dolu ,
direk labratuvara gitsem mi diyorum.
Bana yol gösterebilecek var mi ? daha önce ege den tüp bebek merkezinden randevu için bir tel vermişti bir arkadaş ama onu bulamıyorum.Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.teşekkürler:)
buarada histereskopi içinde erol bey 1300 tl cınarlı hastanesi de 650 tl alıyormuş..acaba onuda ssk ile yaptırsam mı dedim ama tedavi gordugum doktor yapsa daja iyi değil mi ?

önemli not:işten sürekli bakamadıgım için bana özelden yazabilirseniz cok sevinirim.
sevgiler

günaydın kızlar nsılsınız aklıma bi soru akıldı şimdi bana ne rahim filmi çekildi ne histereskopi rahim filmiyle tüp bebeğin bi alakası varmı bugün hiç mutlu değilim nedensizce üstümde bir sinir var dün geceden sonra olacaktır elbet diyorum da bizimkide can rabbim bu yolda daha fazla yıpratmasın bizi mirage canım 3. denemeden sonra şans yarı yarıya düşer demişsin benim 4. denemem olcak şimdi şansım azalacak mı ya ben de mayıs gibi doktoruma gidip histeroskopi isticem bu kafama çok takıdı

Amin Havinim inşallah.. Her daim duamdasın... Doktorun en doğrusunu yapıyor.

Cahil insanlar. Ne denir ki. Onlara da kızamıyorum. Böyle görmüşler. Bunu doğru sanıyorlar. Mümkün mertebe bu insanlarla görüşme derim. Bir de tedavi sürecini, hamilelik vs çok paylaşmamak lazım. Kötü bir durum olduğunda bir de insanlara dert anlatmak zorunda kalıyoruz. neden kaybettin, ne oldu vs vs . İnsanlar çok meraklılar. Ben bir dahaki tedavimi, hamileliğimi 5 -6 aylık olmadan karnım çıkmadan çevremdeki kimse ile paylaşmayacağım.

Miragem inşallah Bülent Bey ile mutlu sona ulaşacaksın. Benim nacizane tavsiyem senin de bu tedaviden önce genetik testi yaptırman. Birşey çıkmazsa da en azından için rahat eder. Ama Allah korusun bir sıkıntı varsa en iyi embiryo da olsa hamile kalamazsın. Boşuna vakit ve para kaybı olur canım. Bir de tekrarlayan başarısız tüp bebek denemelerinde hiçbir sorun olmasa da embiryolara genetik test yapıp sağlıklısını transfer edebiliyorlar. Bu konuyu da doktorunla konuşabilirsin.

Demetçiğim ;

İlaçları bırakamaman çok iyi olmuş. Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah güzel haberler vereceksin bize

Canım 4. denemeden önce bağışıklık, pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırmanı da tavsiye ederim. Rahim filmi çektirmen de iyi olur bence. Doktorlar hastaları yönlendirmiyorlar fazla. En az 3 başarısız deneme yaşandıktan sonra bu testleri istiyorlar. Ama doğru değil. Bu sorunlar varsa zaten hamile kalınamıyor. Kalınsa da bebek düşüyor. O yüzden biz kendi kendimizin doktoru olup ; bu tetkikleri istemeliyiz.

canım annene çok geçmiş olsun Rabbim şifalar ihsanetsin
canımmm bi aşılama bi tüp ne kadar tuttu fiyatı
canım aşılamayı raporla yaptık 700civarı tuttu tüp bebek ise 6000 civarı tuttu düşündüğün bi hastane var mı hangi şehirde yaşıyorsun

canım rahim filmi çektir bence benimde doktorum histeroskopiyi şuan uygun bulmadı rahimde bi sorun görünmüyor o yüzden gerek yok dedi ama rahim filmi istedi bide genetik testi

Arkadaşlar dün yine bahsettiğim 6,5 aylık doğum yapmış bir arkadaş vardı ya, o kızı ziyarete gittim ailesinin yanına.Ailesine gitmem ilginç dimi ama durum kötü ,adam eşini bebeğin odasında dövmüş,perde takarken karşı dairedeki adam kıza bakıyor diye tartışmışlar.Kavga çıkmış.Kız bebeğini alıp ailesinin yanına geçmiş.Beni aradı size ailemden bahsettim sizinle tanışmak istiyorlar dedi.Biz de eşimle gittik,çok tatlı ailesi vardı.Onlara moral verelim dedik eşim hukuk bürosunda çalıştığından haklarını falan sordular.Annesi bana bir poşete hediye koymuş eve gelince bi bakıyım dedim,bebeğinin ismini yazılı olduğu künye ve 2 takım bebek kıyafeti koymuş.O kadar dumur oldum ki anlatamam çok üzüldüm bugün arayıp kesinlikle kabul edemeyeceğimi ve bunu kendisi almazsa babasına göndereceğimi ileticem.hala şoktayım zaten ayrılacak olmalarına bu daha da kötü üzdü beni.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.Evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı ve şuan bebek 9 aylık oldu.maşallh dünya tatlısı yavrucak,dün okudum kokladım onu zor tuttum kendimi.Rabbim hayırlısını versin arkadaşlar

Akasya 78 canım inşallah sorun çıkmaz bugün eşim sonucumu alacak merak ediyorum
haber ederim gelişmleri cevap verdiğin için çok sağol

Feriha 42 canım evet RABBİM yeterki ol desin olur ondan şüphem yok gerisi bahanee
evet genetik testini yapmıcaklardı aslında ama yaptılar şükür ilk denemem olunca ama en azından aklımdan gitmiş olur :)

gamzear canım benimde eşimde sorun var
tüp bebekte ki sayımız 9 milyondu RABBİM nasip eder inş
benim bitanede kimyasal gebeliğim oldu
bulup kaybetmek o kadar yaklaşıp kaybetmek o kadar zordu ki :'(

demet 05 canım inş değerin yükselir bencede 12.gün yaptır testiii

zyxell çook tebrik ederim RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bizlerde yaşarız o duyguyu inşallah :)
benimde eşim okudu hep tedavimizde hergün yasin okuyoruz ya varis çekiyorum 707 kere
ALLAH ım dualarımızı kabul eder inş

boyacii canım evet RABBİM nasip etsin yeterki 1. kalite 2. kalite bahaneee
inş en kısa zamanda anne olmak bizlerede nasip olur inş

inanmıyorum yaaa üzülme canım cahilliğine ver
RABBİM in sınavındayız inş başarılı olmak nasip olur
imtihanımızı başarı ile bitiririz inş

valla bende öyle düşündüm ne yalan söyleyim bakem bugün doktorcuğum arayacak ne diyecek hemşireyle konuştum özel konuşacağım demiş bekliyorum.
miragem napıyon kız güzel haberleri vercez inşallah.hepbirlikte:)var ya durmak yok yola devam gibiyiz:))

inşallah bakalım göreceğiz neler olacak. bu ay bi geçsin de belki martta bi gözükürüm adama.

ferihacım senin yaşın çok küçük diye sana hadi sen bi bekle demek istiyor olmasınlar :)) doğal yoldan olacak çünkü senin çocuğun da o yüzden söyylüyorum. bak bu söylediklerimi çok iyi hatırla. mirage sen baa söylemiştin diyeceksin. sen bu topicde kalbini en ferah tutması gereken kişisin bana göre. yüzde yüz diyorum ya bak doksan dokuz bile değil. gerek görürse sanas ormuyo zaten rahim filmi çekelim mi diye, gel rahim filmini çekcez diyor direk. doktoruna güven sadece.

daha neler duyucaz acaba

e tabi kafaya taktıktan sonra nasık durucaz zaten. bi kere birincisinde düzgün yerleştiremedi adam transferde embriyoyu. nedense ona çok eminim. ikincisinde noldu onu anlamadım. bakalım bülent beyi deniycez o napcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…