• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

eşim çıktı dr dan
demişki problem değil demiş sorun yok demiş
folik asite devam demiş
ben ümit ettiğim hastalardansınız
2.de başaracağımıza inanıyorum ümit ediyorum demiş
eşim sormuş ilkler genelde başarısız oluyormuş değilmi diye
evet demiş 2.lerde başarı oranı daha yüksek oluyo
ilkler tutmayabiliyor demiş :)

ben 26 yaşındayım eşimde sperm azlığı var bende pko başka bi sorun yok
drum rahmin yaşın boyun kilon herşey çok iyi dedi
ama embriyom 5.güne geldiğinde blas olamadı 1.kalite değildi 4.gün gelişimi yavaşlamış 2 tane kalmıştı ikisinide verdi
tutmadı şimdi diyor 2.lerde şans daha çok ve ümit ettiğim hastasınız ben başaracağımıza inanıyorum dedi
ama ben çok korkuyorum :2: bi tane kimyasal gebeliğim var

endişe kumkuması oldum bennnn. korkuyom gamzeeee
canım bence bu kadar kafanı yorma yeni doktoruna herşeyi açık açık sor o senin sorularına net cevap verecektir
herkese merhaba..benim 3 aşılamam malesef negatif oldu..tüp bebek tedavisine başlayacağız..eğer tüp bebekten önce benim gibi aşılama yaptıranlar varsa tüp bebek tedavisine geçmeden önce ne kadar süre ara vermiştiniz..2 ay yeterli oluyor mu..çok teşekkürler..

hoşgeldin canım bende bi aşılama bi de tüp denemem var aşılamandan 4-5 ay sonra başlamıştım ben canım

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum

inşallah bakalım göreceğiz neler olacak. bu ay bi geçsin de belki martta bi gözükürüm adama.

canım benim inş sende ön görüşme yaptınmı aklına takılan tüm sorularına hayırlısıyla cevap bulursun

günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah..bende ilaçları bırakmadım cumartesi tekrar tahlil yaptırmayı düşünüyorum belki yeni tutunuyordur diye bu arada doktorum ilaçları bırak dedi ama ben bırakmadım:)nasıl olsa 12.güne kadar kullanacaktım diye düşündüm belli mi olur belki değerler yükselmeye başlar.Rabbim umudunu veriyorsa bizide bebek sahibi yapacak inşallah..

canım benim bırakmaman iyi olmuş 12. günde bir daha test yapınca inş değerin yükselmiş olur rabbimden umut kesilmez çünkü

günaydın kızlar nsılsınız aklıma bi soru akıldı şimdi bana ne rahim filmi çekildi ne histereskopi rahim filmiyle tüp bebeğin bi alakası varmı bugün hiç mutlu değilim nedensizce üstümde bir sinir var dün geceden sonra olacaktır elbet diyorum da bizimkide can rabbim bu yolda daha fazla yıpratmasın bizi mirage canım 3. denemeden sonra şans yarı yarıya düşer demişsin benim 4. denemem olcak şimdi şansım azalacak mı ya ben de mayıs gibi doktoruma gidip histeroskopi isticem bu kafama çok takıdı

feriha canım rahim filmi olsun histereskopi olsun bunlar tüp bebeğe başlamadan yapılan operasyonlardır rahimde bir sıkıntı olup olmadığına bakılır canım ondan sonra tedaviye başlanır ama histereskopiyi genelde tutunma olmadığı zaman doktorlar yapıyolar

selam kızlar buldum sizi yeni topik hayırlı olsun inşallah....

mirage benide ekle tatlım
ilk deneme
doğum bilemiyoruz???
2 oğlan+1 kız :1:

nasılsınız kızlar
bizde iyiyiz çok şükür cinsiyetimiz değişmezse belli oldu 2 oğluşum 1 kızım olacak hayırlısıyla
hepiniz dualarımdasınız yeni sayfamız inşallah minnoşlarınızı getirir:emir bebek:

selam kızlar nasılsınız :32:

hoşgeldin canım sen nasılsın ben şükür iyiyim yarın kontrol var bakalım ne haberle dönerim

ilk deneme
doğum bilemiyoruz???

nasılsınız kızlar
bizde iyiyiz çok şükür cinsiyetimiz değişmezse belli oldu 2 oğluşum 1 kızım olacak hayırlısıyla
hepiniz dualarımdasınız yeni sayfamız inşallah minnoşlarınızı getirir:emir bebek:

canım hoş geldin yerim senin iki oğlunla bir kızını rabbim sağlıkla kuzucuklarını kucağına almanı nasip etsin sen nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik

hoşgeldin canım sen nasılsın ben şükür iyiyim yarın kontrol var bakalım ne haberle dönerim

canım hoş geldin yerim senin iki oğlunla bir kızını rabbim sağlıkla kuzucuklarını kucağına almanı nasip etsin sen nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik

hoşbulduk havincim amin tatlımmmm inşallah
bende iyiym çok şükür canım biraz ağrılarım var uykusuzluk çekiyorum ya uyku yok gece gündüz ayaktayım:19:
bugün gördüm bebişlerimi kıpır kıpırdırlar maşallah onları öyle görünce daha da iyi oldum
sen ne durumdasın canım

ilk deneme
doğum bilemiyoruz???

nasılsınız kızlar
hoşgeldin canım nasılsın sen ve 3 meleğin
sağol canım benim inş. güzel haberlerle dönersin tatlım

hoşbulduk havincim amin tatlımmmm inşallah
bende iyiym çok şükür canım biraz ağrılarım var uykusuzluk çekiyorum ya uyku yok gece gündüz ayaktayım:19:
bugün gördüm bebişlerimi kıpır kıpırdırlar maşallah onları öyle görünce daha da iyi oldum
sen ne durumdasın canım

canım maşallah kuzucuklarını kilolerı nasıl canım aralarında fazla fark varmı canım senin üç meleğin var ondan rahat uyuyamazsın allah bu çektiklerinin mükafatını verir inş

canım ben hala tedaviye devam ediyom laz inadı tutmuş rahim istenilen kalınlığa daha gelmedi yarın kontrol var bakalım ne alemde rahim inş istenilen kalınlığa hayırlısıyla ulaşır bende kuzucuklarımı alırım göbüşüme

hoşgeldin canım nasılsın sen ve 3 meleğin

sağol canım benim inş. güzel haberlerle dönersin tatlım

sağol gamzecim hoşbulduk biz iyiyiz şükür sen nasılsın

canım maşallah kuzucuklarını kilolerı nasıl canım aralarında fazla fark varmı canım senin üç meleğin var ondan rahat uyuyamazsın allah bu çektiklerinin mükafatını verir inş

canım ben hala tedaviye devam ediyom laz inadı tutmuş rahim istenilen kalınlığa daha gelmedi yarın kontrol var bakalım ne alemde rahim inş istenilen kalınlığa hayırlısıyla ulaşır bende kuzucuklarımı alırım göbüşüme

kiloları güzel dedi doktor birbirine yakınmış ona sevindim amin canım inşallah sonunda hayırla sağlıkla kucağımıza alırız hepimizde
ya senin bu rahimde tam bi laz inadı varmış haa Allah allah ne bu böyle
inşallah yarın güzel haberler verirsin tatlım ya
inşallah hep dua ediyorum havincim

sağol gamzecim hoşbulduk biz iyiyiz şükür sen nasılsın

kiloları güzel dedi doktor birbirine yakınmış ona sevindim amin canım inşallah sonunda hayırla sağlıkla kucağımıza alırız hepimizde
ya senin bu rahimde tam bi laz inadı varmış haa Allah allah ne bu böyle
inşallah yarın güzel haberler verirsin tatlım ya
inşallah hep dua ediyorum havincim

canım benim bir birine yakın olması iyi buna sevindim bende kuzucuklar yerim ben onları canım seni doğumdan sonra hayal edemiyom senin her anına resim çekmek lazım

rahimde sıkıntı yok ama inadı tutmuş rahimi inş hayırlısıyla doktorun istediği kalınlığa ulaşır dua edin bundan sonrası için herşey hayırlısıyla inş güzel olur benim içinde

Back
X