Belli degil cnm muayenehanedeym bekliyorum bakalm ne dicek cnm doktorumgogicim süpersin heee ii kuluçkaya yatmışsın :))) hadi inş devamında da güzel haberler verirsin :)) tabi geride kalanlar olarak hepimizde :))
benm yarın opum belli olcak bakalım :)
bebeğimolsun senn de cuma dimi opunn az kalmış valla :)
feriha sen iğnelere devam mı belli mi opun cnm
Kacak seni kustuk sana hamile kaldin ugramaz oldun bura demi biz hamile kalip dogurana kadar biyere gitmek yok bak havinde kacti ama o dogurdu doguracak bebekler nasil bu arada
Saka bi yanna ilk acilisi gogii yapti sonra sirayla arkasindan gitcez bakalim
yok kıııız ne kaçağı. her gün girip takip ediyorum ben yazdıklarınızı merak etme sen. zaten hepiniz aynı anda tedaviye başladınız. heyecan dorukta, araya girip parazit yapmıyorum. uslu uslu okuyorum :)))
bebekler inşallah iyidir canım, biraz sonra öğreneceğiz inşallah. saat 17:00de detaylı ultrason var. biraz stres biraz heyecan var bende de. haberleşiriz sonra.
gogicim süpersin heee ii kuluçkaya yatmışsın :))) hadi inş devamında da güzel haberler verirsin :)) tabi geride kalanlar olarak hepimizde :))
gogiicim iyi şanslar canım. inşallah çook çok kaliteli yumoşlar toplanır. ardından da sırasıyla müjdeyi alırız.
test tarihleri belli olan söylesin hemen ha. ancak o şekilde takip edebilirim. hepiniz aynı anda başladınız maşallah. kim napıyo takip edemiyorum. karışıyor.
gogicim süpersin heee ii kuluçkaya yatmışsın :))) hadi inş devamında da güzel haberler verirsin :)) tabi geride kalanlar olarak hepimizde :))
Hadi atlattin bakalim masallah 20 tane ins guzel guzel.bebek.olur onlar darisi bizim.basimiza ah bizde atlatabilsek p
Opuyu feln hayirlisiyla
Evett kizlar benimde bu gece catlama ignesi sabahta decapeptyl igneler sooooonnnnncuma funu sabah 8.30da opum var ins hersey yolunda gider duanizdan eksk etmeyin beni tek ihtiyacim olan bu
Evett kizlar benimde bu gece catlama ignesi sabahta decapeptyl igneler sooooonnnnncuma funu sabah 8.30da opum var ins hersey yolunda gider duanizdan eksk etmeyin beni tek ihtiyacim olan bu
ben geldımmmmmmmmm :) eve gelınce hemen attım kendımı yataga bır uyku bır uyku cok sukur sımdı ıyıyımm cok tesekkure derım hepınıze benı merak etmıssınız benım 20 tane yumurtam toplandı bugun yarın haber verıcekler durum hakkında transfer gunude bellı olcak sonra cumrtesı yada pazar olur dıyo doktorum bakalım erıyolar bızı yonetıcek dedı ınsallah kalıtelı olur sımsıkı tutunur bana opuya gırerken aklıma gelen ısımlerı tek tek saydım dua ettım ınsallah hepımızın sonu cok guzel olcak burdan gobuslerımızı carpıstırcazz
Kiz ben daha ayni ignelere devam ya belli olan bisey yok zaten doktorumda gelmeden belli feln olmasin cumartesi kontrol. Gunum belki ozaman belli olur senin de yarin belli olcakmis en son benim heralde aranizda
Aaa dejavu ama rol degisikligo gibi ben bu sozleri hatrliyorum bi yerdeninşallah hersey cok guzel olcak canımmmm dualarım senınle korkma hıc bak bısey yok :))))
Canim ya ben kaldim ama siz boyna arka arkaya yumoslari toplatiyonuz ay hadi hakkimzda hayirlisi cok sevindim ins bu senin icin son olur hep.dua ediyorum.sizler icin kendim icin
Olsun cnm geç olsun güç olmasın .. Hayırlısı ne zamnsa o zaman olsun inş..
Hadi hayırlısı inş hayırlı haberlerle gelirsin cnm :))
Ins canim bura hamileyiz diye hepimiz yazariz tek dua miz bu iyi olamana sevindim canim ins guzel kaliteli yumoslar olur sana siki siki tutunur
Ay caniiim gorcez mi acaba o gunleri hepimizin kucagi dolarmis bulusirmuuz bi yerde
Offff ben neden "alniniza yazildiysa olur yoksa yapck bisey yok" dendiginde bu kadar sinir oluyorum allahm nasip etmiyecegi biseyin. Hayalini kurdururmuydu allahm nasip etsin ya kimseyi gormek istemiyorm moralimi bozmakta istemiyorum yaa :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?