Valla canim bi gorcez gibi geliyor bide bana cok uzak geliyor bugun annem.gelmisti bana bu evde ikiz bebek olcak napcani sasiracaksin bak o gunler de gelcek feln dedi bi umutlandim sonrada hemen geciyor ben gelgitler yasiyorum valla ya sanki bi an olsun pes etcem transferi istemicem gibi geliyor
Bu arada benim karnim sis ve aciyor ya hic boyle olmamisti hareketlerimi kisitladi nedn acaba ya korktum catlama feln olur diye
Valla canim bi gorcez gibi geliyor bide bana cok uzak geliyor bugun annem.gelmisti bana bu evde ikiz bebek olcak napcani sasiracaksin bak o gunler de gelcek feln dedi bi umutlandim sonrada hemen geciyor ben gelgitler yasiyorum valla ya sanki bi an olsun pes etcem transferi istemicem gibi geliyor
Bu arada benim karnim sis ve aciyor ya hic boyle olmamisti hareketlerimi kisitladi nedn acaba ya korktum catlama feln olur diye
Kiz berabrr olsakta iyce bi dertlessek demi ya benimde en sinir oldugum soz o alnimiza yazili degilse nedn biz bu caba icindeyiz ya
cnm sen ohss mi oldun acaba ? neden karnın şişki ...büyük tuvaletini yapıosun dimi ? kabız olmadın yani.. biliosun bu iğnelerin ilk yan etkisi kabız yapıyor ve o da şişkinlik ...dikkat et bol bol kayısı incir fln ye cnm..
Cnm panik yapma ya bisey olmamstr moral cok onemli sende evhamlisin bnm gibi bende kendimi dinliyom hepins goruruz o gunleri esimde bna diyo ikiz olsun gunduz uyusun gece uyumasn arra bu gunleri diyo bnde olsunda ssg salim 1 yil uyumym yani :)
Bende oyle dusunuyorum cnm ve boylede bi ayet var yani duymustum rabbim nasip etmiycegi biseyn hyalini kurdurmazms diye allahm zamani saati gelince bizede nasip eder ins aynn biz cok benziyoruz cnm bnm
Aaa dejavu ama rol degisikligo gibi ben bu sozleri hatrliyorum bi yerden
Offff ben neden "alniniza yazildiysa olur yoksa yapck bisey yok" dendiginde bu kadar sinir oluyorum allahm nasip etmiyecegi biseyin. Hayalini kurdururmuydu allahm nasip etsin ya kimseyi gormek istemiyorm moralimi bozmakta istemiyorum yaa :/
Nerlerdesinz ya benim sinirlerim.iyce gerildi hep aksilikler benimi buluyo ne
canım benım bende bu sekıldeydım hıc kımsenın dedıgıne kulak verme sen bılıyosun stres bızım en buyuk dusmanımız yapma kuzum bak hersey cok guzel ılerlıyo yavas yavas sonu guzel bıtsın ınsallah emeklerımz bosa gıtmıcek dualarımız kabul olcak ben ınanıyorum.. roller değiiti artık :))) cuma gunu yanındayım kuzum bugun senı yanımda gorunce cok mutlu oldum coook tesekkur ederım hakkını helal et ..
ferihacımmm noldu canımmm stres yok panık yok lutfennn sen benım dunku karnımı görsen gogi az kalmıs dogumuna derdın :)))) ınankı tef gıbıde gerılmıstı cok kotuydum evın ıcınd yururken acı cekıodum cnm ıgnelerden kabız olma yeter bol bol su ıc rahatsız edıo ama bana bugunde doktor dedı kabız olursan hemen soyle bıze ve bol bol su tuket transferıne kadar dedı
Ama ben sizi gercekten kiskandim benim opumda kim yanimda olcak kendimi yanliz hissettim ya ben simdi
Gogicim ya siskinlik var evin icinde zor hareket ediyorum hic boyle olmamistim simdide korku baasladi bende yumurtalar catlar felan diye tobe tobe esime sardim.kaldim.evin icinde ya
Hic su icemem.bende kendimi zorluyayim.biraz
canımm korkmaa gercekten benı gorsen dun aksam keske foto cekıpte gonderseydım ya ıcın rhaatlardı ınsallah senınde bı aksılık yoktur bugun okadar cok sıskınlıgım yok mesela sadece mekık cekersınde ılk baslarda alt karın acır ya aynı osekılde acı var oda hareket ettıkce ama suyu mutlka ıcmen gerekıo cnım su ıcmessen olmaz ben 2 lıtre ıctım sımdı uyuyana kadar 1 lıtre daha ıcerım rahat ıcmeye calıs lutfen keske aynı sehırde olsaydık senınde gelırdık cnım benım
Ins bisey olmaz dua edelim.bol.bol. elden bisey gelmiyo ben sitres yapsamda inmedi o sislik kiziyorum kendimede neden boyleyim ben diye
Aksamdan beri boyna su iciyorum ben suyu transferden sonra cok icmistim.sende ic ananas ye iyi oldugunu soyluyorlar ee kim bakacak sana esin mi yoksa annengiller felan mi
Muhtac olmak o kadar zorki ben hep o anlarda anliyorum kalkip kendi isini kendinin yapmanin bi nimet oldugunu doktorlar sana kalkabilirsin deselerde cok dikkat et kalkma fazla tamam mi eee tecrube konusuyor burda 4 olcak kolaymi simdi olsalardi 4 tane sipa ne guzel olurdu demi
canım bnım ya stres yapmıyorum desende bılıncaltı dolu bıkere ıster ıstemez ınsan uuzluyo duusnuyo canım benım kendı annem bana cok yakın oturuyo annem gelır doktorumuz ılk 3 gun yatılcak sonra gunluk hayatına donulcek ama agır ıs kesınlıkle yapılmıcak dedı ınsallah transfer gunune gelelımde hele esım bugun ızınlıydı transferım haftasonu olcak esımde evde olur zaten arabayla goturu getıır yanında bırnın olması cok buyuk sans oluyo alsında cnım annem bugun hemn 3 tencere yeemk yapmıs koymus ben uyurken sagolsun ahhh ahh cnm olsun demekkı boylesı daha hayırlıymıs oyle dusun 4 sıpa yok ama rabbımın takdırı ınsallah zamanı gelınce olcak hepmızın
Evet tatlim insanin elinde degik.cunki butun hormonlari alt ust oluyor ah bide esim cok anlayisli ama yeterli gelmiyor bana heralde bu donemde benim.bi dedigimi iki yapmasin istiyorum aksam.siskinlik var diye butun sinirimi ondan cikardim. Sonrada pisman oldum.sitres yapiyorum.diye
Benim.annemde bana cok yakin anne yuregi.iste hic dayanmiyor bende o yuzden cok sansliyim transfer oldugundada annemde yatmayi dusunuyorum.cunki evde ben kendi kendime sitres yapiyorim.aman tatlim kendine iyi bak.tamam mi senin bebek bizim icin cok degerli.olcak acilisi yapcaksincunko
evet cnım esler herseyımızı cekıo benımkı de benım etrafımda dönuyo valla bende bı naz bı nazz :) napalım azcıkda onlar bızı ceksınler demı ama :)ohh super annenın yakın olması cnm gıt yat onda evde kalıpta kendı kendıne kurma hıc bosyere cnım ınsallah cnım bende cok ıstıyorum pozıtıf sonucla gelmeyı buraya dıkkat edıyorum cnım ayagımı sıcak tutuyorum yedıgıme ıctııgme elımden gelenı yapıyorum ınsallah transfer sonrasıda boyle devam ederım ben bıraz tez canlıyım evde ıs varsa yapmadan duramam oyzden korkuyorum esımde cok kızıo baklım ınsallah yatıcam
Valla ceksinler artik azicik bizleri ama arada benim esim katlanamiyor sonra donup pisman oluyor gulmeye basliyoz yani ikimzdr aptal gibi kaldik ya q
Annenin yakin olmasi kadar iyi bisi yok gercekten hr gun bendeydi annem.diger tedavilerimde ama hic kiyamiyorum ona bana geliyor is evine gidiyor is o yizden annemde kalmayi dusunuyorum.o gunleri gorursem
Bende tez canliyim aklim o iste kalir artik rahat olmak gerekiyor bu surecte tatlim
Amin cnm allahm evlat hasreti cektirmesin artk bize sag salim alalm kucagmza evham diyosan sen =ben demektirValla canim bilemiyorum ya korku basladi bnde doktora sordm bisey yok dedi of ya bisey olmasa ben neden bu siskinligi yasiyayim yok kabiz degilim ama bilemiyorum
Evham benim diger adim diyebilirim.oncelericok sakin yani kalesiz bi insandim ama bu tedavilr beni hircinlastirip.evham yapmaya basladi
Kiz aman olsunda ben senelerce uyumamaya raziyim ya ikiz olsa en cok hayl kurdugum da o ikiz olmasi allahim hepimizn kalbinden geceni kollarimiza versin
Nerlerdesinz ya benim sinirlerim.iyce gerildi hep aksilikler benimi buluyo ne
canım benım bende bu sekıldeydım hıc kımsenın dedıgıne kulak verme sen bılıyosun stres bızım en buyuk dusmanımız yapma kuzum bak hersey cok guzel ılerlıyo yavas yavas sonu guzel bıtsın ınsallah emeklerımz bosa gıtmıcek dualarımız kabul olcak ben ınanıyorum.. roller değiiti artık :))) cuma gunu yanındayım kuzum bugun senı yanımda gorunce cok mutlu oldum coook tesekkur ederım hakkını helal et ..
ferihacımmm noldu canımmm stres yok panık yok lutfennn sen benım dunku karnımı görsen gogi az kalmıs dogumuna derdın :)))) ınankı tef gıbıde gerılmıstı cok kotuydum evın ıcınd yururken acı cekıodum cnm ıgnelerden kabız olma yeter bol bol su ıc rahatsız edıo ama bana bugunde doktor dedı kabız olursan hemen soyle bıze ve bol bol su tuket transferıne kadar dedı
Canim ne aksilik oldu ki
yok canim.aksiligi ben kendi kendime cikariyorum ortada bisy yokta aman iste kilask ben diyim sana
Evham. Iste bendeki ama simdilk iyiyim
Cnm insallah senn dedigin gibi olurasil ben sana tesekkur ederim sen hakkni helal et senin sayende bnde hastne hakknda on bilgi sahibi oldum belkide yatcgm odayi gordum hem ne bu boyle vedalasr gibi bzm daha cok uzun zmnmz var gorck annenlede kinustuk srn opudayken bebeklerimizi alip alip buluscZ senle annene gitcz bnm annemlede tanscn daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?