Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Canim bi lucrin vuruluyorum bi gonal f bi igneda verdi koldan mis kan sonucuna gore vurlcaktim haber etceklerdi ama aramadilar daha benimde oyle ya simdiden karnim yara icinde kaldi ama hamdolsun bunada tedavi sansimiz var oluyoruz bu son olsun tek istegimz bu allahim o kapilara dusurmesin bide ben bu aralar cok alinsganim kim ne derse aliniyorum hormonlarm.alt ust oldu heralde ya

Bnm yaram yok ama morluklarim var bende alinganliktan ziyade gerfinlik var esime fln cok sariyorum ufak yollu geriiyoz yani zmn zmn sen arasaydn keske gec kalmasaydi ilacin
Allahm kavustursun artik yavruşlarmza

Bnm yaram yok ama morluklarim var bende alinganliktan ziyade gerfinlik var esime fln cok sariyorum ufak yollu geriiyoz yani zmn zmn sen arasaydn keske gec kalmasaydi ilacin
Allahm kavustursun artik yavruşlarmza

Igneyi kullanacak olsam aricaklardi ama aramadilar yoksa ararlardi canim ben valla cok alingan oldum kim ne derse aliniyorum valla bizde farkli degiliz esime bende sariyorum ama alttan almaya calisiyor oda ee kolay degil kizm bizim.yasadiklarimz o igneler aman muayneler opu derken sinirlerimz alt ust oluyor

Canim nerlerdesin kayboldun ya heycan varmi yarin icin anestezili olcaktir demi ins guzel haberlerle gel senin icin ilk ve son olsun bidaha hic ugrasma ins allahim kucagini doldurdun

Sorun yok o zman cnm bizim sikintimizi anne olan anlayamaz ztn cnm az once tvde bi kqdn vardi ole dedi be kadar dogru dimi o acilar stresler gecicek ama bebegmizi kucagmza alip kokusunu icimize cekince ins allahn izniyle:)

AYy hadi ins cnmbnm yaa opuda 2 gun transfeede 2 gun dogumd 2 gun olsun 4umuzunde arasnd gogi ben sen feriha ins allhm doldursun kucagmzi gercektende cok heycanli ya

Amin inş cnm..

ınsallah cnım hepımzıın son tedavısı olsun kucakları dolsun cıfter cıfter ınsalaah cnım once opu gunu sonra transfer sonra dogum sureclerımızı sayalım ınsallahh :)

İnş cnmm:)

Hadi hayırlısı son tedavi olsun inş.son iğnelerde tabiii :))

Yaa senn neden o kadar cok iğne anlamadım..sizin problem neydiki cnm .?

Sorun yok o zman cnm bizim sikintimizi anne olan anlayamaz ztn cnm az once tvde bi kqdn vardi ole dedi be kadar dogru dimi o acilar stresler gecicek ama bebegmizi kucagmza alip kokusunu icimize cekince ins allahn izniyle:)

Az once aradilar o igneye baslamicakmisiz daha aman sevindim ya bide onu nasil yapacaktim ben ay ne guzel demssin kokusnu icimize cekecegimz gunleri gorcekmiyiz acep

Amin inş cnm..

İnş cnmm:)

Hadi hayırlısı son tedavi olsun inş.son iğnelerde tabiii :))

Yaa senn neden o kadar cok iğne anlamadım..sizin problem neydiki cnm .?

Cnm esimde oligospermi var yani varikosel sebebimiz bnm yumurtalarm cok fazla tepki veriyo bu yuzden hizli hqreket edemiyo doktorum o yuzden yavas ilerliyoruz ins boyle daha guzel olckms cnm ins oyle olur inss

Az once aradilar o igneye baslamicakmisiz daha aman sevindim ya bide onu nasil yapacaktim ben ay ne guzel demssin kokusnu icimize cekecegimz gunleri gorcekmiyiz acep
Allajmza kalmis cnm insgoruruz ins tatlim iyi olmus yaa zaten yeteri kadar delik desigiz suzgece donduk bide ek igne olmasn :)

oyle cnım cektııgmız acılar son olsun herseye razıyız artık bebıslerımız gelsın ınsallah acımz dınsın

Canim nerlerdesin kayboldun ya heycan varmi yarin icin anestezili olcaktir demi ins guzel haberlerle gel senin icin ilk ve son olsun bidaha hic ugrasma ins allahim kucagini doldurdun

burdayım cnım hem heyecan hem korku var evet canım anestezılı olcak ınsallah hepımzıın son olsun gobusler kucklar dolsun ınsallahhh canım sen naptın ?

Ins canim dualarimz kabul olsun yarin guzel haberlerle gel.tamam mi

inşallah canım hemen yazamıyabılırm akşamı bulur dıye dusunuyorum merak etmeyın bebeğimizolsun'a soylerım durumu o yazar ben yazamassam rabbım buyolda emek doken herkesın kucagını doldursun ınsalllah

gogiicim iyi şanslar canım. inşallah çook çok kaliteli yumoşlar toplanır. ardından da sırasıyla müjdeyi alırız.

test tarihleri belli olan söylesin hemen ha. ancak o şekilde takip edebilirim. hepiniz aynı anda başladınız maşallah. kim napıyo takip edemiyorum. karışıyor.

Kacak seni kustuk sana hamile kaldin ugramaz oldun bura demi biz hamile kalip dogurana kadar biyere gitmek yok bak havinde kacti ama o dogurdu doguracak bebekler nasil bu arada
Saka bi yanna ilk acilisi gogii yapti sonra sirayla arkasindan gitcez bakalim

inşallah canım hemen yazamıyabılırm akşamı bulur dıye dusunuyorum merak etmeyın bebeğimizolsun'a soylerım durumu o yazar ben yazamassam rabbım buyolda emek doken herkesın kucagını doldursun ınsalllah

Canım hayırlısı olsun inşallah.Güzel haberlerini bekliyorum.

Kizlar 11de ckti opudan gogi iyiydi biraz sgrisi ve bulantisi vardi 20 tane yumosu olmus ins saglikli embriyolari olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…