Aynen cnm bnde oyleyim doktoruma karsi bayiliyorum resmen ona
3e nasil ckti cnm baska ignemi verdi koldnda oluyomuymus igne gogide ayaktn vurdum dedi ben ilk keZ duyuyrm hep gobekten vurdum ben :/
Benim 1 ay olck nerdeyse 28 tane decepeptyl vurdum sadece morlugimda var allahm bu acilarmzi evlatlarmzla mukafatlandirsin ins yarabbim
Canim bi lucrin vuruluyorum bi gonal f bi igneda verdi koldan mis kan sonucuna gore vurlcaktim haber etceklerdi ama aramadilar daha benimde oyle ya simdiden karnim yara icinde kaldi ama hamdolsun bunada tedavi sansimiz var oluyoruz bu son olsun tek istegimz bu allahim o kapilara dusurmesin bide ben bu aralar cok alinsganim kim ne derse aliniyorum hormonlarm.alt ust oldu heralde ya
Bnm yaram yok ama morluklarim var bende alinganliktan ziyade gerfinlik var esime fln cok sariyorum ufak yollu geriiyoz yani zmn zmn sen arasaydn keske gec kalmasaydi ilacin
Allahm kavustursun artik yavruşlarmza
Sorun yok o zman cnm bizim sikintimizi anne olan anlayamaz ztn cnm az once tvde bi kqdn vardi ole dedi be kadar dogru dimi o acilar stresler gecicek ama bebegmizi kucagmza alip kokusunu icimize cekince ins allahn izniyle:)Igneyi kullanacak olsam aricaklardi ama aramadilar yoksa ararlardi canim ben valla cok alingan oldum kim ne derse aliniyorum valla bizde farkli degiliz esime bende sariyorum ama alttan almaya calisiyor oda ee kolay degil kizm bizim.yasadiklarimz o igneler aman muayneler opu derken sinirlerimz alt ust oluyor
AYy hadi ins cnmbnm yaa opuda 2 gun transfeede 2 gun dogumd 2 gun olsun 4umuzunde arasnd gogi ben sen feriha ins allhm doldursun kucagmzi gercektende cok heycanli ya
ınsallah cnım hepımzıın son tedavısı olsun kucakları dolsun cıfter cıfter ınsalaah cnım once opu gunu sonra transfer sonra dogum sureclerımızı sayalım ınsallahh :)
ve an ıtıbarıyle catlatma ıgnlerımıde yapmıs bulunuyorummm cok sukur sımdılık ıgne faslını bıtırdım transfer sonrası kan sulandırıcılara kadar ıgne tatılı ılan edıyorum kendıme :)
Aynen cnm bnde oyleyim doktoruma karsi bayiliyorum resmen ona
3e nasil ckti cnm baska ignemi verdi koldnda oluyomuymus igne gogide ayaktn vurdum dedi ben ilk keZ duyuyrm hep gobekten vurdum ben :/
Benim 1 ay olck nerdeyse 28 tane decepeptyl vurdum sadece morlugimda var allahm bu acilarmzi evlatlarmzla mukafatlandirsin ins yarabbim
Sorun yok o zman cnm bizim sikintimizi anne olan anlayamaz ztn cnm az once tvde bi kqdn vardi ole dedi be kadar dogru dimi o acilar stresler gecicek ama bebegmizi kucagmza alip kokusunu icimize cekince ins allahn izniyle:)
Amin inş cnm..
İnş cnmm:)
Hadi hayırlısı son tedavi olsun inş.son iğnelerde tabiii :))
Yaa senn neden o kadar cok iğne anlamadım..sizin problem neydiki cnm .?
Allajmza kalmis cnm insgoruruz ins tatlimAz once aradilar o igneye baslamicakmisiz daha aman sevindim ya bide onu nasil yapacaktim ben ay ne guzel demssin kokusnu icimize cekecegimz gunleri gorcekmiyiz acep
Gobegi hic sorma zaten tezgha bile daynmyorum cok aciyo bacaktn vurmadm hic ben cnm surda 2-3 gun kaldi zaten kacinci igne bitiyo bu kadar dayanmsm gerci cokta morrdiys
Teki bile cekilmz ben morarn yerin cevresne vuruyom genelde amaaaan ren acisi geceer allkhm ruhumzdki aciyi dindirsin ins
Canim nerlerdesin kayboldun ya heycan varmi yarin icin anestezili olcaktir demi ins guzel haberlerle gel senin icin ilk ve son olsun bidaha hic ugrasma ins allahim kucagini doldurdun
oyle cnım cektııgmız acılar son olsun herseye razıyız artık bebıslerımız gelsın ınsallah acımz dınsın
burdayım cnım hem heyecan hem korku var evet canım anestezılı olcak ınsallah hepımzıın son olsun gobusler kucklar dolsun ınsallahhh canım sen naptın ?
Ins canim dualarimz kabul olsun yarin guzel haberlerle gel.tamam mi
gogiicim iyi şanslar canım. inşallah çook çok kaliteli yumoşlar toplanır. ardından da sırasıyla müjdeyi alırız.
test tarihleri belli olan söylesin hemen ha. ancak o şekilde takip edebilirim. hepiniz aynı anda başladınız maşallah. kim napıyo takip edemiyorum. karışıyor.
Kizlar gogi 10.30da girdi opuya cikmasii bekliyorum bende yanina ciknca tekrar habet veririm size
inşallah canım hemen yazamıyabılırm akşamı bulur dıye dusunuyorum merak etmeyınbebeğimizolsun'a soylerım durumu o yazar ben yazamassam rabbım buyolda emek doken herkesın kucagını doldursun ınsalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?