Korkma cnm allahm bu yolu son kilsn bizim icn evimiz cocuklarimizin kahkahalariyla dolsun tassin ins allahm bizlerin kullarini yuzine bakar cnm allahm dualarmzi kabul etsin rtk soylenck pek biseyde yok aslnda ne eliyosa ondan geliyo bizde razyz cnm cok bemziyoruz senle bende sen giviym ins ii dusunelim iyi olsn tatlm hakkmzda hayrlsi
A
Ins canim son olsun arka arkaya dogumlar yapalim bu topiktede bebeklerimizi konusalim ins
Hadi hayırlısı kızlar bende arkanızdan geliyorum bugündü kontrolüm yumoşlarım büyümüş ama daha var:)) perşembeye kadar iğnelere devam ..sanırım opum perşembe belli olur bakalım hepimiz için hayırlısı inş.çarşamba gogi cuma bebeğimolsun bakarsınız pazar da ben op u olurum 2 şer gün olur aramızda:)) valla artık heyecanlar başladı bende yaklaşık 1 haftaya kadar transferimiz yapılmış ve heyecanlı bekleyiş başlamış olur bakalım neler olacak
Miragem siz artık halay da çekemezsiniz bize :)).
Havin 3 gün klmış yaaa inanaamıyorum ne cabuk geçti zaman:)) sağğ salim kucağına al inşallaahh tüm hamişler için söylüyorum tabiii..darısı da başımıza
Gelmem mi cnm tbiki gelicem ins cnm o gunleride goruruz simdi hamis kalirsk zaten hemen hemn ayni gunlerde dogururuz allhm o gunleri gostersin ins cnm aramzda simdilik 2 gun vr zaten pes pese gideriz ins bu arada bnada cok iyi geldi sennle konusmak daha uzun konusacagmz gunler olsun ins cnm ama tupbebek surecini degil bebislerimizin gelisimini konuslm ins ins ins
kızlar rabbim bu tedavilerinizi son eylesin inşallah güzel sonuçlarla geleceksinz nasıl heyecanlandım yazdıklarınızı okuyunca :)
Ins cnm guzel gunleerr bizi bekleerr allahm nasip etsin yeter ki mutluluk bizim olsun :)inşşallah canımmm ne guzel soylemıssın bebıslerımızın gelısımlerı dıye allahım nasıp etsın saglıkla hayırla alalım kucaklarımıza ınsallah canım tabıkıde daha cok guzell gunlerımız olcak uzun uzunnn konsucakkk
Ben cok heycanliyim ya yarin bi olsa artik gn gun yaklasiyoruz sanki
Kızlar resmen başladınız çok şükür. Bende okudukça heycanlandım yazdıklarınızı. İnşallah inşallah canı gönülden diliyorum ki herşey yolunda gitsin.
Havinim doğumunun kolay ve sağsalim geçmesini diliyorum Rabbim den.
Bende bu hafta iş yerindeki işlerimi halledip rapor almayla akapunkturla ve bide şu ebe işini araştırmaya başlayacam. İlk adetimlede bi dr.la görüşüp ardınızdan gelecem inşallah. Hepimizin yolu açık olsun.
ve an ıtıbarıyle catlatma ıgnlerımıde yapmıs bulunuyorummm cok sukur sımdılık ıgne faslını bıtırdım transfer sonrası kan sulandırıcılara kadar ıgne tatılı ılan edıyorum kendıme :)
Hadi hyrlisi cnm bnm uzulme 3 gunluk tatilin acisini o ignelerin biroyle cilarrsin bnm cok aciyoduu :/
Gobegi hic sorma zaten tezgha bile daynmyorum cok aciyo bacaktn vurmadm hic ben cnm surda 2-3 gun kaldi zaten kacinci igne bitiyo bu kadar dayanmsm gerci cokta morrdiysbenımde göbeğim cok acıyo cnım mosmor oldu bacagımdan vuruldum bırını hemen yurudum dagılsın dıye yoksa bacakta cok kotu yapıomus bende dagıttım ıyıce bakalım bırde carsambayı atlattıkmı artık transfere bısey kalmaz ınsallah
Canim ferihacim nasilsin ne haberler var ins guzel hberler ver tatlim...
Yeni eve geldim canim gelir gelmz size haber vermrk istedim.sukur hersey yolunda bende iyi olcam.ama doktorum bi gelse ya baska bi doktora muayene olmak ne zor seymis arkadas seni tanimiyo bilmiyo feln ama yumuslar gayet iyimis boyle giderse cok guzel sonuclar aliriz dedi doktor allahim elimizi bos dondurmesin hastanelerden
Bu doktorda cok inancli biriymis bana namz kil ve bol.bol.dua etmemi syledi sabah namazlarindan sonra duaani biraz icten et yalvar verende allah alanda feln dedi biz vesileyiz feln dedi zaten benim bildigim bise ama doktorun inancli olmasi cok hosuma gitti
Doktorunu sevmen cok onemli cnm guven olai yani sonucta olsun takma o olayi ne demisstik belki bebegin o doktorun parmaklarnn ucunda dimiopun belli mi ne zaman ayy hadi hayrlisi az kaldi :)
Aynen cnm bnde oyleyim doktoruma karsi bayiliyorum resmen onaEvet canim seni ora gitmen icn birazda baglayan doktor zaten ben kend doktorumu cok seviyorum doncek bakalm valla daha belli degil ne zamn olacagi cumartesi randevum belki ozaman belli olur bugun ignem.3 e cikti koldanda baslicam aman sinir oldm ya karnimda yer kalmadi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?