Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ama topicdeki tablolara bakın, hamilelerde ya 1 ya 2 deneme yazıyo hep. çok az yani o üçler dörtler.

Kuzum sen onları mı inceledin simdi
Herkes kendi kaderini yasar bunu sende gayet iyi biliyorsun
Su düşünceleri at kafandan
Rahim filmi çektirdin mı sen? Belki doğal yoldan hamile kalırsın belli olmaz
Kısmet bu

ama topicdeki tablolara bakın, hamilelerde ya 1 ya 2 deneme yazıyo hep. çok az yani o üçler dörtler.

canım tablolara takılma birde hikayeleri olanlar var forumda 8. . daha da fazlasında bebeğine kavuşan var inş sen 3. denemende ben dondurulmuşlarımla hayırlısıyla hamile kalacağız rabbim bu kadarıyla bırakacak inş daha fazla sınamaz bizleri inş

Gecen aret kamar çıkmıştı bir programa adam çok hoşuma gitti çok tatlı dilli mulayim
12. Denemesinde tutan var dedi ya onlarınki de can valla kolay değil

evet o da düzgün ama etrafımda birebir referans bülent urman için daha fazla. bir de bu 0,01 sonucu bende de mi gizli bir durum var fikrini aklıma getirmeye başladı. kim test yapsa az çok bir değer çıkıyor.

havinim emin ol tedavinin ertelenmesi negatif sonuç almaktan iyidir. o yüzden gecikmelere üzülme. geç olsun güç olmasın.

Hepinize dua ettim oyle yattım ama uyku yutmadi kalktim
çok istiyorum sizlerinde olmasını
Bide olmadıkça insan daha çok odaklanıyor dahada ısrarla istiyor
Değişik bi hırs istek arzu kaplıyor insanın icini zor çok zor

canım ertelenmelere takılmıyom tek takıldığım nokta işte laz inadı tutmuş rahimim şuanda sıkıntı yok promlem yok ama işte inadım inad diyo kalınlaşmıyo zaten bunda da bir hayır var ondan kalınlaşmıyarak süreci uzatıyo rahimde

canım inş bu son gördüğün 0 olacak rabbiminde izniyle

canım sende hiç tutunma olmamış 0 onun işareti oluyo ve sen gebe kendiliğinden kaldığın halde bu nasıl oluyo bunu anlamadım inş bu gideceğin doktor hayırlısıyla güzel inceler araştırız ve herşey yolunda sıkıntısız başlarsın tedavine

Mirage sen genetik pihtilasma bağışıklık hormon testlerini yaptırdın mı bu ada
Bende tedaviden 7 ay once korunmayı bıraktık 7 ay olmadı bebek
Acaba kürtajdan sonra tüplerinde yapışiklik felan mı oldu diye hep düşündüm
Ama kısmetimiz tup bebekteymis Demekki

Havunim sen nasılsın CANIM aman sen moralini bozma
Mirage de yarına düzelir inşallah yeni br gun yeni umutlar

canım hani böyle durgun saf saf bakan kişilere kimileri lal der duymuşsundur belki ben şuanda o moddayım neyi düşüneceğimi bilmiyorum rabbime teslim oldum rabbim hayırlı yazılar yazsın azcimi fakrimi her halimi rabbim görüyo ondan tek sığınacağım kapı rabbim her şeyde hayır vardır inş bu bekleyişlerimde de hayır vardır sonu güzel olur inş

Havunim sen nasılsın CANIM aman sen moralini bozma
Mirage de yarına düzelir inşallah yeni br gun yeni umutlar

çok şükür iyiyim canım moralimde iyi rabbime şükürler olsun i

canım mirageyi çok iyi anlıyorum inş hayırlısıyla bundan sonra herşey mirage içinde bu topikteki tüm canlar içinde güzel olur rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eyler inş

CANIM bizim düşünmemizle olmuyor ki ah deliler gibi istiyoruz da hakkımızda hayırlı mı onu bile bilemiyoruz
Beynimiz oyle kısıtlı düşünüyorki
En güzeli dediğin gibi yaradana sığınmak
Veren de o vermeyende o

ne kadar sürecek bu bir bilsem.

ben de anlamıyorum. ben baştan beri avantaj görüyodum önceki gebeliğimi. yardımsız olduysa yardımla hayli hayli olur diyordum ikincisi için. bakalım bu adam neler diyecek? acaba daha önceden mi gidip görüşsem, en azından yeni bir testler falan isterse o arada onları halledelim.

benden genetik istemedi doktorum mervecim, sadece eşimden istedi. pıhtılaşmaya da bakmadı, ama coraspin verdi daha önce düşük yaptığım için. diğer testlerin hepsini yaptı rubella falan. yapışıklık yok, onu rahim filminde görebiliyorlar. polip vardı, onu da ameliyatla aldı. temizdi yani rahim de ama hiteroskopi mi neyse o dediğiniz o başka birşey galiba, o yapılmadı.

Aa hadi ama yapmayın böyle lütfen
Miragen bak havin tedavide onunda enerjisini düşürmeyelim
Valla size bu haller yakışmıyor

aaa bak havin şimdi bi yazıda okudum polipin çıkarılması için de histeroskopi yapılıyormuş. o zaman onu da yaptı demektir. yalnız bendeki teslimiyete bak :)) kendimi direk doktorun eline bırakmışım ne yaptığından bile haberim yok.

canım aynen öyle elimizden ne gelirki dua etmekten başka rabbimden hep hayırlısını istiyoruz evimize neşe hanemize huzur yalnızlığımıza arkadaş olsun diye evimizde ses olsun diye rabbimden sağlıklı hayırlı evlatlar istiyoruz ama vermezsede yine rabbimin bir bildiği vardır diyerek ona sığınıyoruz rabbim bizede evlat sahibi olmak için bu kapıyı açtı eğer vermeyecek olsaydı bu kapıdan içeri adım atamazdık rabbim bu yolda uğraşan herkesede banada hayırlı sağlıklı evlatlar versin varlığıyla da yokluğuylada evlatlarımızla bizi imtihan etmesin

Miragem doktorun böyle önemli bi testi atlamamasu lazım aslında
Ama belliki Bülent beye güveniyorsun No problem o zaman

canım doktorun bunu sana söylemedimi bana daha adetim gelmeden söylüyo gününü belirliyodu ama yinede ben doktorunun neden tutunma olmuyor diye araştırmasını isterim benim doktorum tutunmayı kolaylaştırması açısından embriyo daha kolay tutunsun diye rahim duvarlarınıda çizdi ve bunu çok araştırdım gerçekten embriyonun tutunmasına yardımcı oluyomuş

rabbim hakkımızda hayırlı yazılar yazsın canım inş bu bekleyişlerin son bekleyişlerin olacak rabbimin izniyle benimde son bekleyişlerim olur inş

ben uyuyayım da bir kendime geleyim. belki de uyku tepeme vurmuştur :)) iyi geceler canlarım.

Aa hadi ama yapmayın böyle lütfen
Miragen bak havin tedavide onunda enerjisini düşürmeyelim
Valla size bu haller yakışmıyor

canım benim enerjim düşmez ben burda sizin derdinizle dertlenip mutluluğunuzla mutlu oluyom canım buda geçecek miragenin sorgulaması normal bende aynı durumla karşılaşsam bende sorgulardım rabbim bu kadarıyla bıraksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…