ama topicdeki tablolara bakın, hamilelerde ya 1 ya 2 deneme yazıyo hep. çok az yani o üçler dörtler.
ama topicdeki tablolara bakın, hamilelerde ya 1 ya 2 deneme yazıyo hep. çok az yani o üçler dörtler.
Gecen aret kamar çıkmıştı bir programa adam çok hoşuma gitti çok tatlı dilli mulayim
12. Denemesinde tutan var dedi ya onlarınki de can valla kolay değil
mervem miragem ikinizede hayırlı geceler cumanın hayrı şimdiden üzerinize olsun rabbim yaptığınız duaları kabul buyursun
miragem canım arada olumlu arada olumsuz hep düşünüyoz ama olumsuzu aklından çıkart bu sefer rabbimin izniyle burdaki hamişlerimizin hepimizin duasıyla olacak canım
ben ne yapayım canım bak kaç aydır tedaviye başlıyom iptal oluyo ve hala transfer günüm belli değil ne nasıl olacak diye düşünmekten bazen bunalım geçirmemek için hiç bişeyi düşünmemeye çalışıyom rabbim ne taktir etmişse o ona emanetiz ve onun elinde tüm hükümler inş bizlerede hayırlısıyla hayırlı evlatlar verecek hepimiz inş son bekleyişlerimizi yapıyoruzdur rabbim daha fazla arattırmaz bizleri inş
evet o da düzgün ama etrafımda birebir referans bülent urman için daha fazla. bir de bu 0,01 sonucu bende de mi gizli bir durum var fikrini aklıma getirmeye başladı. kim test yapsa az çok bir değer çıkıyor.
havinim emin ol tedavinin ertelenmesi negatif sonuç almaktan iyidir. o yüzden gecikmelere üzülme. geç olsun güç olmasın.
Hepinize dua ettim oyle yattım ama uyku yutmadi kalktim
çok istiyorum sizlerinde olmasını
Bide olmadıkça insan daha çok odaklanıyor dahada ısrarla istiyor
Değişik bi hırs istek arzu kaplıyor insanın icini zor çok zor
Havunim sen nasılsın CANIM aman sen moralini bozma
Mirage de yarına düzelir inşallah yeni br gun yeni umutlar
canım hani böyle durgun saf saf bakan kişilere kimileri lal der duymuşsundur belki ben şuanda o moddayım neyi düşüneceğimi bilmiyorum rabbime teslim oldum rabbim hayırlı yazılar yazsın azcimi fakrimi her halimi rabbim görüyo ondan tek sığınacağım kapı rabbim her şeyde hayır vardır inş bu bekleyişlerimde de hayır vardır sonu güzel olur inş
Hepinize dua ettim oyle yattım ama uyku yutmadi kalktim
çok istiyorum sizlerinde olmasını
Bide olmadıkça insan daha çok odaklanıyor dahada ısrarla istiyor
Değişik bi hırs istek arzu kaplıyor insanın icini zor çok zor
canım ertelenmelere takılmıyom tek takıldığım nokta işte laz inadı tutmuş rahimim şuanda sıkıntı yok promlem yok ama işte inadım inad diyo kalınlaşmıyo zaten bunda da bir hayır var ondan kalınlaşmıyarak süreci uzatıyo rahimde
canım inş bu son gördüğün 0 olacak rabbiminde izniyle
canım sende hiç tutunma olmamış 0 onun işareti oluyo ve sen gebe kendiliğinden kaldığın halde bu nasıl oluyo bunu anlamadım inş bu gideceğin doktor hayırlısıyla güzel inceler araştırız ve herşey yolunda sıkıntısız başlarsın tedavine
Mirage sen genetik pihtilasma bağışıklık hormon testlerini yaptırdın mı bu ada
Bende tedaviden 7 ay once korunmayı bıraktık 7 ay olmadı bebek
Acaba kürtajdan sonra tüplerinde yapışiklik felan mı oldu diye hep düşündüm
Ama kısmetimiz tup bebekteymis Demekki
CANIM bizim düşünmemizle olmuyor ki ah deliler gibi istiyoruz da hakkımızda hayırlı mı onu bile bilemiyoruz
Beynimiz oyle kısıtlı düşünüyorki
En güzeli dediğin gibi yaradana sığınmak
Veren de o vermeyende o
Aa hadi ama yapmayın böyle lütfen
Miragen bak havin tedavide onunda enerjisini düşürmeyelim
Valla size bu haller yakışmıyor
Miragem doktorun böyle önemli bi testi atlamamasu lazım aslında
Ama belliki Bülent beye güveniyorsun No problem o zaman
aaa bak havin şimdi bi yazıda okudum polipin çıkarılması için de histeroskopi yapılıyormuş. o zaman onu da yaptı demektir. yalnız bendeki teslimiyete bak :)) kendimi direk doktorun eline bırakmışım ne yaptığından bile haberim yok.
Aa hadi ama yapmayın böyle lütfen
Miragen bak havin tedavide onunda enerjisini düşürmeyelim
Valla size bu haller yakışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?